Ρε παιδια με πηραν απο τα κεντρικα παλι και μου ειπαν οτι θα σε παρει ενας οδηγος φορτηγου για να κανονισετε. Με παιρνει τηλ στις 21.00(!) το βραδυ ο οδηγος και μου λεει οτι εχει εντολη απο samsung να ερθει να παρει την τηλεοραση μου χωρις να μου φερει την νεα. Μου ειπε απο τα κεντρικα οτι πρεπει να παει η παλια στην αποθηκη τους και την επομενη εργασιμη να μου φερουν την νεα. Ισχυει αυτο; Ο οδηγος μου ειπε οτι δεν θα μου δωσει καποιο χαρτι αλλαγης! Τι παιζεται; Θα ερθεις καποιος απο το πουθενα να παρει την tv χωρις χαρτι απο samsung και μετα θα περιμενω να μου φερουν την νεα; Μηπως παιζει καμια απατη; Ετσι γινονται οι αλλαγες;
Εμένα στην αλλαγή ψυγείου (εντάξει, δεν είναι τηλεόραση, αλλά ζυγίζει πολύ), έφεραν το νέο, και πήραν το παλιό. Το συνεργείο δεν ήταν της σάσμουνγκ, ήταν του καταστήματος. Και φυσικά είχαν παραστατικά. Εγώ δεν θα δεχόμουν να πάρουν οτιδήποτε χωρίς να αφήσουν έστω ένα χαρτί.
Ρε παιδια με πηραν απο τα κεντρικα παλι και μου ειπαν οτι θα σε παρει ενας οδηγος φορτηγου για να κανονισετε. Με παιρνει τηλ στις 21.00(!) το βραδυ ο οδηγος και μου λεει οτι εχει εντολη απο samsung να ερθει να παρει την τηλεοραση μου χωρις να μου φερει την νεα. Μου ειπε απο τα κεντρικα οτι πρεπει να παει η παλια στην αποθηκη τους και την επομενη εργασιμη να μου φερουν την νεα. Ισχυει αυτο; Ο οδηγος μου ειπε οτι δεν θα μου δωσει καποιο χαρτι αλλαγης! Τι παιζεται; Θα ερθεις καποιος απο το πουθενα να παρει την tv χωρις χαρτι απο samsung και μετα θα περιμενω να μου φερουν την νεα; Μηπως παιζει καμια απατη; Ετσι γινονται οι αλλαγες;
Ρε παιδιά τι φόβος είναι αυτός και πως κάνετε έτσι λες και θα έρθει οδηγός από σοινικιακό κατάστημα να την πάρει την τηλεόραση. Φυσικά και θα του δώσουν χαρτί για την παραλαβή της, φυσικά και θα του φέρουν την καινούργια και φυσικά θα του δώσουν και απόδειξη για την νέα. Αυτά είναι αυτονόητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.