Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Αν τυχόν καθυστερησει η αφιξη της νεας ps64e8000 που είναι να μου αντικαταστήσουν κι αρχίσει και τραβάει το θέμα, πιστεύετε ότι έχω δικαίωμα να ζητήσω να γίνει αλλαγή με το νέο μοντέλο που θα έρθει, την F8500;

εδω εκανες τα ακατορθωτα αυτο ειναι πτεσμα αν χρειαστεις βοηθεια απο πλευρας σαμσουνκ στειλε pm

Mετα απο 2 εβδομαδες φτασαμε στην εβδομαδα που υποτιθεται θα ερθει η 64αρα απο τα κεντρικα της samsung στην ευρωπη. 2-8 φλεβαρη μου ειχε πει ο υπευθυνος. Για να δουμε θα ερθει ή με ξεχασαν ή δεν υπαρχει κομματι...

Πηρα χθες τηλεφωνο στην samsung hellas και μου ειπε ο υπευθυνος οτι ηρθε η νεα 64αρα και οτι θα με παρει τις επομενες μερες να με ενημερωσει για την μεταφορα στο σπιτι μου...

Οι μερες περασαν, φτασαμε παρασκευη και ο υπευθυνος στην samsung δεν με πηρε. Τωρα μπαινει σκ, αλλες 3 μερες χαμενες. Αρχιζω και εκνευριζομαι...

Νεα επικοινωνια σημερα και μου είπε ότι έχει προγραμματιστεί η μεταφορά στο σπίτι μου αλλά δεν μου είπε πότε. Μου είπε πάλι δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας πάρω τηλ...

Λογικά, εντός της εβδομάδας.
Τί να την κάνουν εκεί, να κοιτάνε την κούτα?

Βάλε και την απεργία μέσα κατα το τέλος βδομάδας δλδ. Ελα τελειώσανε τα βάσανα σου.. το ελπίζω δλδ γιατί εισαι και λίγο καντέμης.. :P

Ρε παιδια με πηραν απο τα κεντρικα παλι και μου ειπαν οτι θα σε παρει ενας οδηγος φορτηγου για να κανονισετε. Με παιρνει τηλ στις 21.00(!) το βραδυ ο οδηγος και μου λεει οτι εχει εντολη απο samsung να ερθει να παρει την τηλεοραση μου χωρις να μου φερει την νεα. Μου ειπε απο τα κεντρικα οτι πρεπει να παει η παλια στην αποθηκη τους και την επομενη εργασιμη να μου φερουν την νεα. Ισχυει αυτο; Ο οδηγος μου ειπε οτι δεν θα μου δωσει καποιο χαρτι αλλαγης! Τι παιζεται; Θα ερθεις καποιος απο το πουθενα να παρει την tv χωρις χαρτι απο samsung και μετα θα περιμενω να μου φερουν την νεα; Μηπως παιζει καμια απατη; Ετσι γινονται οι αλλαγες;

Last edited:
Εμένα στην αλλαγή ψυγείου (εντάξει, δεν είναι τηλεόραση, αλλά ζυγίζει πολύ), έφεραν το νέο, και πήραν το παλιό. Το συνεργείο δεν ήταν της σάσμουνγκ, ήταν του καταστήματος. Και φυσικά είχαν παραστατικά. Εγώ δεν θα δεχόμουν να πάρουν οτιδήποτε χωρίς να αφήσουν έστω ένα χαρτί.

Ρε παιδια με πηραν απο τα κεντρικα παλι και μου ειπαν οτι θα σε παρει ενας οδηγος φορτηγου για να κανονισετε. Με παιρνει τηλ στις 21.00(!) το βραδυ ο οδηγος και μου λεει οτι εχει εντολη απο samsung να ερθει να παρει την τηλεοραση μου χωρις να μου φερει την νεα. Μου ειπε απο τα κεντρικα οτι πρεπει να παει η παλια στην αποθηκη τους και την επομενη εργασιμη να μου φερουν την νεα. Ισχυει αυτο; Ο οδηγος μου ειπε οτι δεν θα μου δωσει καποιο χαρτι αλλαγης! Τι παιζεται; Θα ερθεις καποιος απο το πουθενα να παρει την tv χωρις χαρτι απο samsung και μετα θα περιμενω να μου φερουν την νεα; Μηπως παιζει καμια απατη; Ετσι γινονται οι αλλαγες;

Kαλό θα είναι να επικοινωνήσεις με τη Samsung και να ζητήσεις κάποιο χαρτί.
Δεν πιστεύω βέβαια ότι είναι απάτη.

Εμένα στην αλλαγή ψυγείου (εντάξει, δεν είναι τηλεόραση, αλλά ζυγίζει πολύ), έφεραν το νέο, και πήραν το παλιό. Το συνεργείο δεν ήταν της σάσμουνγκ, ήταν του καταστήματος. Και φυσικά είχαν παραστατικά. Εγώ δεν θα δεχόμουν να πάρουν οτιδήποτε χωρίς να αφήσουν έστω ένα χαρτί.

Υποθέτω ότι πρόκειται για το μυθικό ψυγείο, στο οποίο ο καταψύκτης λειτουργούσε ως ντουλάπι, δίχως να παγώνει τα τρόφιμα!:2thumb22sup:

Ρε παιδιά τι φόβος είναι αυτός και πως κάνετε έτσι λες και θα έρθει οδηγός από σοινικιακό κατάστημα να την πάρει την τηλεόραση. Φυσικά και θα του δώσουν χαρτί για την παραλαβή της, φυσικά και θα του φέρουν την καινούργια και φυσικά θα του δώσουν και απόδειξη για την νέα. Αυτά είναι αυτονόητα.

Οι πολλες ταινιες αυτα κανουν.Και μενα ετσι ειχαν κανει στην τριτη.Βεινογλου λεγοταν ο μεταφορεας.Μην την δωσεις αν δεις φορτηγο να γραφει μεταφοραι-μετακομισεις ο ''Μπαμπης''

Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Ρε παιδιά τι φόβος είναι αυτός και πως κάνετε έτσι λες και θα έρθει οδηγός από σοινικιακό κατάστημα να την πάρει την τηλεόραση. Φυσικά και θα του δώσουν χαρτί για την παραλαβή της, φυσικά και θα του φέρουν την καινούργια και φυσικά θα του δώσουν και απόδειξη για την νέα. Αυτά είναι αυτονόητα.

@chek2fire Μαλλον δεν προσεξες τα υπογραμμισμενα στο ποστ του polakis.
@polakis φιλε δικη σου ειναι και οτι θες κανεις, αλλα εγω στον εν λογω φορτηγατζη που σου ειπε αυτα,
ουτε κουλουρι δεν θα εδινα χωρις παραστατικο οτι το παρελαβε. Θα μπορουσα να συμβιβαστω να την παρει
(δινοντας μου παραστατικο παραλαβης και επισημο μαλιστα υστερα απο ολα αυτα, οχι κανα μπακαλοχαρτο)
και να φερει την καινουρια την επομενη μερα, αν και δεν καταλαβαινω καθολου το λογο της καθυστερησης.

Σε νεα επικοινωνια με samsung, κλείστηκε το ραντεβου για να ερθουν την δευτερα να παρουν την tv. Θα μου δωσουν δελτιο παραλαβης για αντικατασταση, θα παει η τηλεοραση στην αποθηκη τους (ειναι συστημικο λεει ετσι πρεπει να γινει) για το τυπικο και την επομενη ημερα θα μου φερουν την νεα. Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Πάλι καλά που δεν κανόνισες για σήμερα γιατί θα την στέγνωναν με το πιστολάκι για τα μαλλιά.

Αυριο ερχονται να την παρουν. Ελπιζω να μην παιχτει καμιά μπινιά. Χωρις να παρω χαρτι δεν την δινω...

Μολις εφυγαν τα παιδια απο την μεταφορικη. Μου εδωσε μονο μια υπευθυνη δηλωση οτι την παρελαβαν, με τα στοιχεια τους και τα στοιχεια μου. Επισης, η samsung μου εστειλε την εγκριση αντικαταστασης που ειχαν και στα αγγλικα απο την ουγγαρια. Ελπιζω να ειμαι οκ. Σε 2 ημερες μου ειπαν οτι θα ερθει η νεα...

Η σημερινη μερα περασε με μηδενικη ενημερωση απο samsung. Δεν θα επρεπε να με παρουν να μου πουν πχ οτι θα ερθει αυριο η νεα tv; Μου μυριζει καθυστερηση. Αυριο θα τους παρω νωρις νωρις να δω τι παιζει...