Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πως θα γινει να χαμηλωσει το σταθερο-ιντερνετ του ΟΤΕ;Κανουν προσφορες στους ηδη συνδρομητες;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Να σημειώσω 2 πράγματα:
1. Το κόστος φορητότητας είναι 36,08 ευρώ. Η τιμή 31,23 είναι χωρίς ΦΠΑ
2. Προϋπόθεση για να σου δώσει δωρεάν ο ΟΤΕ πιάτο, βάση κλπ είναι η εγκατάσταση να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πως θα γινει να χαμηλωσει το σταθερο-ιντερνετ του ΟΤΕ;Κανουν προσφορες στους ηδη συνδρομητες;

Μόνο τα κλασικά πρώτα εξάμηνα.

2. Προϋπόθεση για να σου δώσει δωρεάν ο ΟΤΕ πιάτο, βάση κλπ είναι η εγκατάσταση να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του ΟΤΕ.

Τρέχει καμιά προσφορά με δωρεάν πιάτο?
Ρώτησα και δεν τρέχει. Η τιμή πάει γύρω στα 120 ευρώ. Χίλιες φορές καλύτερα εξωτερικός τεχνικός να φέρει και δικό του πιάτο του 30ευρου...

Αναφερόμουν στην συζήτηση περί προσφοράς που έλαβε κάποιο μέλος και την προτροπή για εγκατάσταση του εξοπλισμού από τον ίδιο.

Εκανα αιτηση για double play vdsl 30 και απεριοριστα και οτε tv. Αυτο λογικα θα παρει κανα 20ημερο λογικα εε? Χτες πηραν την αιτηση.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Θέλω να φύγω από τη Wind γιατί το ζεύγος έχει πρόβλημα (από 13Mbps συγχρονισμό έχει πέσει πλέον στα 7) και μόνο αν είμαι στον ΟΤΕ αυτό μπορεί να διορθωθεί (από προσωπική εμπειρία). Το -50% για OTE TV το γνωρίζω. Επίσης, επειδή θα πάω και το κινητό στην Cosmote, θα έχω και το -20% από το συνδυασμό OTE/COSMOTE. Αλλά αυτά είναι τα γνωστά που τα βρίσκεις στο site τους, Έλεγα μην υπάρχει κάποια άλλη προσφορά, τηλεφωνική πχ.

Πλέον είμαι πελάτης ΟΤΕ + ΟΤΕ TV.
Και όντως διορθώθηκε, πλέον συγχρονίζει στα 11 με target snr 9. Στη Wind φυσικά δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Μόνο ο ΟΤΕ μπορεί και τα διορθώνει αυτά.

Αναφέρθηκε κι αλλού,το γράφω κι εδώ αναλυτικότερα.Από το 13888 μου έγινε προσφορά για τηλεφωνία με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,internet 24άρι,ΟΤΕ TV full pack.Τελική τιμή 35,85 ευρώ το μήνα(χωρίς αναγνώριση κλήσης),για ένα χρόνο.Ο αποκωδικοποιητής δωρεάν και τα υλικά (κάτοπτρο,καλώδια,lnb κλπ) εγκατάστασης επίσης δωρεάν.Μου διευκρίνησαν ότι τα υλικά εγκατάστασης είναι δωρεάν επειδή είμαι πελάτης Forthnet.Για επιστροφή από άλλο πάροχο μου είπαν ότι χρεώνονται.Σε ερώτησή μου τι ισχύει για τον αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο,αν δηλαδή θα συνεχίζεται η μηνιαία μίσθωση των 4 ευρώ και μετά το πέρας του έτους,επειδή δεν ήταν σίγουρος ο υπάλληλος τι να μου απαντήσει,με άφησε για λίγο στην αναμονή να ρωτήσει.Μετά την αναμονή μου απάντησε ότι μετά το πέρας του 12μηνου σταματάει η χρέωση των 4 ευρώ μηνιαίως.Επίσης,να αναφέρω ότι στη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούσα να προσθέσω αν ήθελα πρόσθετα πακέτα τηλεφωνίας,πχ 5 ώρες κινητά ή ξένες χώρες.

Εξαιρετικη προσφορα.Εχω τα ιδια+30 λεπτα κινητα και δινω 41 το μηνα+4 για pvr+1.23 για αναγνωριση κλησης για ολο το χρονο.Την εχω 1 μηνα την προσφορα αυτη.Κανουν 5 ευρο κατω καλυτερη προσφορα απο αυτη που πηρα εγω.
Το καλο που δεν το ηξερα ειναι οτι μετα τον πρωτο χρονο δεν θα δινουμε το 4ευρο για τον pvr.Αρα με 48 ευρο κραταμε τον pvr για παντα.

Και εμενα μου ειπαν για δωρεαν εξοπλισμο και εγκατασταση αλλα εχω ειδη 2 πιατα οποτε κρατησα το 80αρι πιατο της νοβα και το ρυθμησα στις 9 μοιρες.Πληρωσα και 34 ευρο για την φορητοτητα.

Last edited:

Αναφέρθηκε κι αλλού,το γράφω κι εδώ αναλυτικότερα.Από το 13888 μου έγινε προσφορά για τηλεφωνία με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,internet 24άρι,ΟΤΕ TV full pack.Τελική τιμή 35,85 ευρώ το μήνα(χωρίς αναγνώριση κλήσης),για ένα χρόνο.Ο αποκωδικοποιητής δωρεάν και τα υλικά (κάτοπτρο,καλώδια,lnb κλπ) εγκατάστασης επίσης δωρεάν.Μου διευκρίνησαν ότι τα υλικά εγκατάστασης είναι δωρεάν επειδή είμαι πελάτης Forthnet.Για επιστροφή από άλλο πάροχο μου είπαν ότι χρεώνονται.Σε ερώτησή μου τι ισχύει για τον αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο,αν δηλαδή θα συνεχίζεται η μηνιαία μίσθωση των 4 ευρώ και μετά το πέρας του έτους,επειδή δεν ήταν σίγουρος ο υπάλληλος τι να μου απαντήσει,με άφησε για λίγο στην αναμονή να ρωτήσει.Μετά την αναμονή μου απάντησε ότι μετά το πέρας του 12μηνου σταματάει η χρέωση των 4 ευρώ μηνιαίως.Επίσης,να αναφέρω ότι στη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούσα να προσθέσω αν ήθελα πρόσθετα πακέτα τηλεφωνίας,πχ 5 ώρες κινητά ή ξένες χώρες.

Σε σημερινη μου επικοινωνια μου εκαναν την προσφορα των 41 συνολο +φορητοτητα +εγκατασταση. Σε καλεσαν απο το εξερχομενο τμημα του οτε η την πηρες εσυ την προσφορα απο 13888??

Ενδιαφέρομαι για το καλοκαιράκι,τι πιστεύετε ρε παιδιά θα βγάλει κάποια δυνατή και καλή προσφορα από την εμπειρία που έχετε στον ΟΤΕ.

Επρεπε να εχουν καλυτερη πολιτικη και καλυτερες προσφορες,απεναντι στους ηδη συνδρομητες ΟΤΕ.

Συγγνωμη αλλα ποσο καλυτερη προσφορα να κανουν στους ηδη συνδρομητες ΟΤΕ.Ηδη δινουν το πακετο ,εστω και με απειλη διακοπης ή λιγη παραπανω γκρινια, ειτε με στη μιση τιμη,ειτε δωρεαν τους πρωτους 3 ή 6 μηνες.Και μιλαμε για 21 ευρω το μηνα κανονικη τιμη.Η επομενη κινηση ειναι να το δωσουν τσαμπα

Last edited:

ot
Συγγνωμη αλλα ποσο καλυτερη προσφορα να κανουν στους ηδη συνδρομητες ΟΤΕ.Ηδη δινουν το πακετο ,εστω και με απειλη διακοπης ή λιγη παραπανω γκρινια, ειτε με στη μιση τιμη,ειτε δωρεαν τους πρωτους 3 ή 6 μηνες.Και μιλαμε για 21 ευρω το μηνα κανονικη τιμη.Η επομενη κινηση ειναι να το δωσουν τσαμπα

Οι τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ είναι: Family Pack: 18,63/μήνα, Cinema Pack: 22,38/μήνα, Sports Pack: 24,88/μήνα & Full Pack: 27,38/μήνα.

για να λέμε τα πράγματα όπως είναι...όχι πως είναι και πολλά αλλά κάποιον που "στήριξε" την εταιρεία σου εδώ και 2 χρόνια γιατί τον βάζεις να σου πει ότι διακόπτει για να του τελικά δώσεις την ίδια τιμή (21ε/μήνα) που του είχες κάνει για να γίνει συνδρομητής σου ;;;;

Οπως διαβασα το ποστ του solareagle καταλαβα οτι μιλουσε για συνδρομητες και τηλεφωνου ΟΤΕ και γιαυτο μιλησα για 21 ευρω,αλλα ακομα και ετσι οπως το λες να ειναι παλι για μενα δεν αλλαζει κατι.Η ειδικη τιμη για συνδρομητες ΟΤΕ εχει τη λογικη να σε προσελκησει κοσμο να βαλει και τηλεφωνια στον ΟΤΕ ,αλλιως θα ειχε μια τιμη για ολους και θα καθαριζε.Αν μετα απο 1-2 χρονια εδινε την ιδια τιμη σε ολους τοτε οσοι εχουν και τηλεφωνο ΟΤΕ θα απαιτουσαν να εχουν και αυτοι ακομα χαμηλοτερη τιμη απο τα 21 ευρω,το οποιο μαλλον δεν γινεται πρακτικα
Α και δεν ειναι απαραιτητο να αιτηθεις διακοπη για να παρεις μια προσφορα.Το Σεπτεμβριο πηρα 3 μηνες δωρεαν απλα γκρινιαζοντας για την αυξηση που ειχε γινει.Μαλιστα ο υπαλληλος που μιλησα με συνεδεσε με το αντιστοιχο τμημα χωρις καν να του πω οτι θελω να διακοψω.

Με κάλεσαν από το 13888 και μου έκαναν την προσφορά που περιέγραψα.Δεν τους είχα καλέσει εγώ.

EDIT:Αυτό που έγραψα είναι απάντηση στον pankal6 στην ερώτησή του στο #post630.Από λάθος το έγραψα ξεκάρφωτα εδώ.

Last edited:

Με κάλεσαν από το 13888 και μου έκαναν την προσφορά που περιέγραψα.Δεν τους είχα καλέσει εγώ.

EDIT:Αυτό που έγραψα είναι απάντηση στον pankal6 στην ερώτησή του στο #post630.Από λάθος το έγραψα ξεκάρφωτα εδώ.

Ωραιος φιλε.θα το τσεκαρω να σαι καλα

Εγω που εχω μονο οτε tv κανα χρονο χωρις να χω την γραμμη μου εκει λετε να τους παρω τηλ να μου κανουν καμμια προσφορα για νατο κρατησω η οχι?