Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Έχω πάρει την προσφορα με φορητοτητα απο Hol με 34 ευρώ τηλ+Internet και ote TV.μονο που σήμερα είδα τον 1ο λογαριασμό και ειναι στα 100 εύρο .αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν ειναι για ένα η δυο μήνες.για το ΟΤΕ TV θα έπρεπε να ειναι 10 ευρώ και μέσα γράφει 18 .υπαρχει κάποια εξηγήσει ;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν είναι διμηνιαιος χοντρικά τώρα : 34+34=76 συν τα 31,32 ευρώ τα τέλη φορητοτητας, να τα 100+.
Αν είναι μηνιαίο θέλει ψάξιμο. Γενικά μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με τους λογαριασμούς του ΟΤΕ.

Έχω πάρει την προσφορα με φορητοτητα απο Hol με 34 ευρώ τηλ+Internet και ote TV.μονο που σήμερα είδα τον 1ο λογαριασμό και ειναι στα 100 εύρο .αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν ειναι για ένα η δυο μήνες.για το ΟΤΕ TV θα έπρεπε να ειναι 10 ευρώ και μέσα γράφει 18 .υπαρχει κάποια εξηγήσει ;

Είναι για 2 μήνες, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω. Στον πρώτο λαγαριασμό χρεώνονται τέλη φορητότητας, νέα γραμμή κτλ.

Είναι για 2 μήνες, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω. Στον πρώτο λαγαριασμό χρεώνονται τέλη φορητότητας, νέα γραμμή κτλ.

Το θέμα οτι είμαι 1 μήνα.προπληρωνρις το 2ο γιατί πρέπει να πληρώσω μέχρι 27 του μηνός .

Εμένα ο πρώτος λογαριασμός μου ήρθε 140 ευρώ (ήταν καινούργια γραμμή και πάγιο 35 ευρώ). Και στην Forthnet τον επόμενο μήνα πληρώνεις... Δυστυχώς

Στον 1ο λογαργιασμο πληρωνεις τελη ενεργοποιησεις 31 ευρω + προπληρωμη 2 παγιων + αναλογικα παγια μεχρι την ημερομηνια εκδοσης λογαριασμου.

τά τέλη ενεργοποιήσης το καταλαβένω .συν τον τρέχοντα λογαρίασμό ,δύο πάγεια γιατί μάγκες είναι;και θέλουν 2 προπληρωμένα πάγεια; αυτοί δεν αλάζουν με τύποτε..............πονηροί

Ειναι σαν να νοικιαζεις σπιτι. 1 ενοικιο μπροστα δινεις!
Τα 2 παγια δεν τα χανεις.. αν φυγεις τοτε στην εκκαθαριση μετρανε και αυτα στον τελευταιο λογαριασμο

Καλημερα στο φορουμ. εχω 2play+ote tv,το συμβολαιο μου εχει ληξει και ενδιαφερομαι για νεα προσφορα με χαμηλοτερη τιμη.
Να κανω αιτηση διακοπης η' αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια για να μου γινει αντιπροσφορα απο τον οτε? Στο δευτερο,υπαρχει περιπτωση να μην μου κανει αντιπροσφορα ο οτε?

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις για νέα προσφορά.
Αντιπροσφορά θα γίνει σίγουρα, αν δουν αίτηση φορητότητας από άλλο πάροχο.

Μου είχαν κάνει προσφορά κάπου στα 35,5 ευρώ πριν κανά δίμηνο για 3play και μαζί πιάτο και τεχνικός. Δεν είχα δεχτεί γιατί είχα τη nova. Τώρα που ξεμπέρδεψα με τη nova τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν για 40 και κάτι ευρώ και δώρο το πιάτο. Το 35 άρι παίζει ακόμα πουθενά σαν προσφορά, ξέρει κανείς?

Μετά από μία βδομάδα αναμονής αφότου υπέγραψα τα χαρτιά της φορητότητας, με ενημέρωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχει ελεύθερη πόρτα για το ίντερνετ. Σε ερώτησή μου αν αυτό είναι θέμα ημερών ή μπορεί να πάρει και μήνες, μου απάντησαν άγνωστο, μπορεί και μήνες. Τι κάνουμε τώρα;

ΟΤΕ χωρίς πόρτες? Καλά πάμε βλέπω

Αν θες μέσα σε 14 μέρες κάνεις υπαναχωρηση

Με πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ Ιλίου και μου το είπαν. Όταν πήρα αργότερα το 13888, μου το επιβεβαίωσαν. Πρέπει λέει ή να φύγει κάποιος ή να γίνει επέκταση δίκτυου. Ζήσε Μάη μου δηλαδή. Από τη μια παρακαλάνε με προσφορές, απο την άλλη δεν έχουν χώρο. Τι να πω...

Touristasgr , παιρνεις τηλ στο 13888 και κανεις καταγγελια, αν δεν βγαλεις ακρη καταγγελια στην ΕΕΤΤ.
Δεν γινεται να εχουμε 2014 και να μην υπαρχουν πορτες. ας βρουνε καπως.
Εφοσον λες οτι εκανες φορητοτητα δεν ειχες ιντερνετ τωρα;

1ο Μετά απο σχεδόν 3 βδομάδες να έχω συνέχεια απο συνδέσεις και μετά απο σχεδόν απο 10 φορές να δηλώνω βλάβη.Επιτελους βρέθηκε η λύση και φτιάχτηκε το θέμα.
2ο Οτι δεν έκανε η βάση στην καμινάδα και αγόρασαν άλλη δεν είχα πρόβλημα .αλλα οτι πήρε και του ΟΤΕ την βάση μαζί του αυτο ειναι ένα θέμα.η εικόνα εχει συνέχεια σπάσιματα παρόλο που η ποιότητα του σήματος φτάνει και 100 σε κάποια κανάλια.
3ο μου ήρθε να προπληρωσω τον Δεκέμβριο.
Αυτη ειναι η ως τώρα εμπειρία μου με τον και απλά τα λέω να πρόσεχε να μην παίξετε τα ίδια όση δεκτουν προσφορά .