Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Για όσους έχουν OTE TV χωρίς να είναι πελάτες ΟΤΕ κ χωρίς άλλες προσφορές, δηλαδή με τρέχουσα τιμή 27,38 eur, ενώ αρχικά που κάλεσα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προσφορά ανανέωσης λόγω της επικείμενης αύξησης μου ειχε γινει μία αστεία πρόταση για 31,38 (δηλαδή μόλις 2 ευρώ έκπτωση σε σχέση με τα 33,38 ευρ που θα ήταν κανονικά από 20 Αυγ κ 24μηνη δέσμευση), μετά από αίτηση για διακοπή, μου έγινε προσφορά για 24,88 μήνα για 24 μήνες, 8.5 ευρώ όφελος δηλαδή, χαμηλότερα κ από αυτό που πλήρωνα, την οποία κ δέχτηκα.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Γ@μώτο ... :p ... τώρα έμαθα από έναν φίλο για την προσφορά αυτή με 15.90 και θα είναι για 20 μέρες ακόμα! Σήμερα ξεκίνησε!
Εμένα με τα 100 το δίμηνο είναι στα 19.90! Αυτό με τα 15.90 είναι τελική τιμή και δεν θ' αλλάξει για 2 τουλάχιστον χρόνια!
Λίγο να περίμενα θα ζήταγα αυτό, αλλά δεν πειράζει!
Όσοι παζαρέψετε από δω και πέρα να ζητήσετε το 15.90!

Πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την παραπάνω προσφορά?στο 13888 δεν ήξεραν τίποτα.
Ειμαι συνδρομητής DP economy

Για όσους έχουν OTE TV χωρίς να είναι πελάτες ΟΤΕ κ χωρίς άλλες προσφορές, δηλαδή με τρέχουσα τιμή 27,38 eur, ενώ αρχικά που κάλεσα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προσφορά ανανέωσης λόγω της επικείμενης αύξησης μου ειχε γινει μία αστεία πρόταση για 31,38 (δηλαδή μόλις 2 ευρώ έκπτωση σε σχέση με τα 33,38 ευρ που θα ήταν κανονικά από 20 Αυγ κ 24μηνη δέσμευση), μετά από αίτηση για διακοπή, μου έγινε προσφορά για 24,88 μήνα για 24 μήνες, 8.5 ευρώ όφελος δηλαδή, χαμηλότερα κ από αυτό που πλήρωνα, την οποία κ δέχτηκα.
Εγώ περιμένω να έρθει η 20η Αυγούστου, γιατί είμαι με δέσμευση και τότε θα κάνω αίτηση διακοπής και θα ενημερώσω...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

καλησπερα. η προσφορα που μου εδωσαν απο το τμημα καταργησεων ειναι 17,90 μεχρι 20 αυγουστου και μετα 19,90 για 24 μηνες και -5 ευρω στο λογαριασμο του κινητου.

Αυτή την στιγμή έχω:
Νοβα fullpack
Απεριόριστα αστικά
7 ώρες κινητά
400' διεθνή.
κόστος 49,90 .
Σε λίγο συμπληρώνεται χρόνος και θα αρχίσουν να χρεώνονται και τα HD.

OTE
Μου έγινε προσφορά για 44,80 .
Τέλος ενεργοποίησης εφάπαξ 31,23
Απεριόριστα σταθερά.
30' κινητά
έως 24mbps ιντερνετ
fullpack otetv
Φορητότητα από forthnet.
δεσμευση 24 μήνες

Ερώτηση.

Σε περίπτωση που θα ήθελα να βάλω οτεtv και να κρατήσω και νοβα, κατέληξα ότι το προτIμότερο είναι, να κρατήσω νοβα με 29,90 και nc1 kai ns1 (αυτό μου προτάθηκε), τηλεφωνία τα ίδια εκτός διεθνή, ( μου είναι αδιάφορο αυτή την περίοδο) και να βάλω και οτεtv στα 31,13 για 24 μήνες.

Συμφωνείται;;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε εμείς,αλλά τι ακριβώς θέλεις να βλέπεις εσύ και τι είσαι διατεθειμένος να κόψεις από αυτά που βλέπεις τώρα,ώστε να έχεις και ΟΤΕ TV.Αν με αυτά που γράφεις είσαι εντάξει εσύ με την τιμή,εμείς δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Κατανοητό.
Απλά, ο συνδυασμός του champions league και του europa league με το ns1 όπου θα βλέπω το όποιο "ντερμπι" της Κυριακής και την εκπομπή λεπτό προς λεπτό της nova, θεωρητικά με καλύπτει. Εννοείται ότι ο προσανατολισμός είναι σε champions league και οχι σε super league.. Για αυτό ρωτάω για τις σκέψεις σας.
:)

Last edited:

Φίλε το ίδιο σκεφτομουνα και εγώ .τελικα έκανα φορητότητα ΟΤΕ όλα και έχω κρατήσει το nova go του ΠΑΤΕΡα μου στο ταμπλετ μου όποτε κομπλέ όλα . Γιατί να δίνω άλλωστε 29,90 για δυο κανάλια ; Τα τριτοκοσμικά ειναι και στους δυο παρόχους

Φυσικά οχι φίλε μου. Τα ντοκιμαντέρ ειναι must. Εννοώ mega,antena και λοιπά. Επιπλέον έχει πιο πολλά ντοκιμαντέρ κανάλια ο ΟΤΕ ( νομίζω δυο παΡαπανω )

Το νούμερο 2106295102 (το οποιο προσφέρει τιμες πακέτων τουλάχιστον 5 ευρω πιο κάτω απο 13888 ή τα καταστήματα), τι είδους συνεργασία έχει με τον ΟΤΕ? Ειναι κάποιος εξωτερικός συνεργάτης? Ανήκει στον ΟΤΕ?

Γιατί απ'οτι διαβάζω στα διάφορα ποστ, όποιος πάρει τηλεφωνο εκει παίρνει πακέτο σε καλυτερη τιμή απ'οτι απευθείας απο τον ΟΤΕ, ανεξάρτητα με το αν τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Φυσικά οχι φίλε μου. Τα ντοκιμαντέρ ειναι must. Εννοώ mega,antena και λοιπά. Επιπλέον έχει πιο πολλά ντοκιμαντέρ κανάλια ο ΟΤΕ ( νομίζω δυο παΡαπανω )

Καλα,μην υπερβαλλουμε με τα καναλια ντοκυμαντερ,οταν τα 3/4 των εκπομπων τους,μονο ντοκυμαντερ δεν ειναι!

Το νούμερο 2106295102 (το οποιο προσφέρει τιμες πακέτων τουλάχιστον 5 ευρω πιο κάτω απο 13888 ή τα καταστήματα), τι είδους συνεργασία έχει με τον ΟΤΕ? Ειναι κάποιος εξωτερικός συνεργάτης? Ανήκει στον ΟΤΕ?

Γιατί απ'οτι διαβάζω στα διάφορα ποστ, όποιος πάρει τηλεφωνο εκει παίρνει πακέτο σε καλυτερη τιμή απ'οτι απευθείας απο τον ΟΤΕ, ανεξάρτητα με το αν τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια.
Μόνο για triple play δίνει καλύτερη τιμή; Για σκέτο ote TV;

Πριν λιγες μερες καποιος εγραψε πως πηρε καλυτερη προσφορα για σκετο ΟΤΕtv. Ψαξε στις προηγουμενες σελιδες (νομιζω εδω το εγραψε).

Εντιτ: το βρηκα στην προηγουμενη σελιδα (ειμαι απο tapatalk).

Έχει παρει κανείς προσφορά για σκετο OTE tv (μη συνδιαστικό); Η επισημη τιμη ειναι στα 34 σημερα.