Εγώ περιμένω να έρθει η 20η Αυγούστου, γιατί είμαι με δέσμευση και τότε θα κάνω αίτηση διακοπής και θα ενημερώσω...Για όσους έχουν OTE TV χωρίς να είναι πελάτες ΟΤΕ κ χωρίς άλλες προσφορές, δηλαδή με τρέχουσα τιμή 27,38 eur, ενώ αρχικά που κάλεσα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προσφορά ανανέωσης λόγω της επικείμενης αύξησης μου ειχε γινει μία αστεία πρόταση για 31,38 (δηλαδή μόλις 2 ευρώ έκπτωση σε σχέση με τα 33,38 ευρ που θα ήταν κανονικά από 20 Αυγ κ 24μηνη δέσμευση), μετά από αίτηση για διακοπή, μου έγινε προσφορά για 24,88 μήνα για 24 μήνες, 8.5 ευρώ όφελος δηλαδή, χαμηλότερα κ από αυτό που πλήρωνα, την οποία κ δέχτηκα.
Φυσικά οχι φίλε μου. Τα ντοκιμαντέρ ειναι must. Εννοώ mega,antena και λοιπά. Επιπλέον έχει πιο πολλά ντοκιμαντέρ κανάλια ο ΟΤΕ ( νομίζω δυο παΡαπανω )
Μόνο για triple play δίνει καλύτερη τιμή; Για σκέτο ote TV;Το νούμερο 2106295102 (το οποιο προσφέρει τιμες πακέτων τουλάχιστον 5 ευρω πιο κάτω απο 13888 ή τα καταστήματα), τι είδους συνεργασία έχει με τον ΟΤΕ? Ειναι κάποιος εξωτερικός συνεργάτης? Ανήκει στον ΟΤΕ?
Γιατί απ'οτι διαβάζω στα διάφορα ποστ, όποιος πάρει τηλεφωνο εκει παίρνει πακέτο σε καλυτερη τιμή απ'οτι απευθείας απο τον ΟΤΕ, ανεξάρτητα με το αν τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.