Πολύ καλή η προσφορά για 2 χρόνια στα 22 ευρώ και 2 μήνες δώρο. Θα ζητήσω κι εγώ διακοπή και αν μου κάνουν αυτή την προσφορά θα δεχτώλοιπόν, με καλέσανε χτες και μου πρότειναν 1 χρόνο με 25 ευρώ ή 2 χρόνια με 22 ευρώ και 2 μήνες δώρο. Όταν τους είπα πως κάλεσα και μου δώσανε κανονική τιμή στα 29 ευρώ, η κοπέλα μου φάνηκε σα "θυμωμένη", του στυλ τι βλακείες μου είπε η προηγούμενη με την οποία μίλησα. Τελικά διάλεξα την προσφορά για τα 2 χρόνια. Να αναφέρω πως δεν έχω σταθερό ή κινητό στον Οτε.
Όντως είναι πάρα πολλά. Εγώ σταθερό δεν χρησιμοποιώ καθόλου αλλά αναγκάζομαι να το πληρώνω. Πεταμένα λεφτά από 60 που δίνω θα πήγαινε 45 χωρίς σταθερό. Αλλά ας όψεται το μονοπώλιο.Το πρόβλημα στον ΟΤΕ είναι η υψηλή τιμή σταθερου-ίντερνετ...
Εκανα και εγω αιτηση διακοπης. Με πηραν τηλεφωνο, αλλα προσφορα δεν κανανε. (μεχρι στιγμης)
Απλως ρωτησαν τον λογο που θελω να διακοψω και μου ειπαν να επιστρεψω τον δεκτη
μετα τη διακοπη.
Εμάς εδώ τις έχουν βάλει εδώ και ένα χρόνο και μόνο σε μια έχουν δώσει ρεύμα και λειτουργεί,η καμπινα είναι δίπλα απ' το νοσοκομείο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...Αν έχεις και τηλεφωνία μπορεί να πάρεις αυτές τις τιμές έστω και με δυσκολία
Σκέτο Cosmote TV full pack στα 15 Ευρώ δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι υπάλληλος στην εταιρεία.
Αλήθεια VDSL καμπίνες άρχισαν να εγκαθίστανται στο νησί ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.