Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα από μόνοι τους και μου έκαναν προσφορά για ένα χρόνο το full pack στα 20 ευρώ τελική τιμή μαζί με φόρους και φπα.
Βέβαια, ξέχασα να ρωτήσω τι θα γίνει με την προγραμματισμένη αύξηση που έχουν στα σκαριά σε λίγο καιρό. Ως τώρα έδινα 15 ευρώ (τελική τιμή) το μήνα και μου είπε πως το καλύτερο που μπορούν να κάνω είναι αυτό, στα 20. Σε καμιά 20ρια μέρες μου λήγει!

Τι γινεται στον οτε
αλλοι παιρνουνε εκεινοι στον οτε και τους λενε 28
και σε αλλους παιρνουνε απο τον οτε και τους δινουνε 20!

Με πήραν και μένα σήμερα για 25 όλα πληρωμένα +3 από αυτά που δίνω τώρα ! Φυσικά αρνήθηκα , αν δεν Παει 20 θα το κόψω μετά από 3 χρόνια !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και στους δικούς μου πήραν για να προτείνουν "προσφορά" 25 από τα 22 που δίνουν τώρα, 40 μέρες πριν λήξει ο χρόνος
Φυσικά είπαμε όχι
-Για να σας προφυλάξουμε από τα 31.90 που θα ανέβει η τιμή σας πήραμε
-Αφού είναι έτσι, θα κόψουμε κι εμείς για να προφυλαχτούμε καλύτερα,
τους είπα

λοιπόν, με καλέσανε χτες και μου πρότειναν 1 χρόνο με 25 ευρώ ή 2 χρόνια με 22 ευρώ και 2 μήνες δώρο. Όταν τους είπα πως κάλεσα και μου δώσανε κανονική τιμή στα 29 ευρώ, η κοπέλα μου φάνηκε σα "θυμωμένη", του στυλ τι βλακείες μου είπε η προηγούμενη με την οποία μίλησα. Τελικά διάλεξα την προσφορά για τα 2 χρόνια. Να αναφέρω πως δεν έχω σταθερό ή κινητό στον Οτε.

Σήμερα με κάλεσαν για ανανέωση και μου έδωσαν 25 ευρώ για ένα χρόνο δεν ανανέωσα περιμένω 4/8 που λήγει να ζητήσω διακόπτη μήπως και πετύχω κάτι καλύτερο .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πολλοί θα διακόψουν καλά να πάθουν με αυτά που κάνουν

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπόν, με καλέσανε χτες και μου πρότειναν 1 χρόνο με 25 ευρώ ή 2 χρόνια με 22 ευρώ και 2 μήνες δώρο. Όταν τους είπα πως κάλεσα και μου δώσανε κανονική τιμή στα 29 ευρώ, η κοπέλα μου φάνηκε σα "θυμωμένη", του στυλ τι βλακείες μου είπε η προηγούμενη με την οποία μίλησα. Τελικά διάλεξα την προσφορά για τα 2 χρόνια. Να αναφέρω πως δεν έχω σταθερό ή κινητό στον Οτε.
Πολύ καλή η προσφορά για 2 χρόνια στα 22 ευρώ και 2 μήνες δώρο. Θα ζητήσω κι εγώ διακοπή και αν μου κάνουν αυτή την προσφορά θα δεχτώ

Πριν μερικές μέρες κάλεσα στο 13888 για να κάνω αίτημα διακοπής της υπηρεσίας Cosmote Tv full pack (το συμβόλαιο είχε λήξει εδώ και μερικούς μήνες και η τιμή είχε διαμορφωθεί περίπου στα 31 το μήνα). Αρχικά η προσφορά που μου έγινε ήταν 25 το μήνα τελική τιμή για 1 χρόνο, την οποία όμως αρνήθηκα. Στη συνέχεια κατέγραψαν το αίτημα μου για διακοπή και μου είπαν ότι θα με καλέσουν τις επόμενες ημέρες. Μετά από λίγες ώρες με κάλεσαν από το τμήμα διακοπών και αφού πρώτα με ρώτησαν τον λόγο που θέλω να διακόψω, μου πρότειναν το full pack στα 22 το μήνα τελική τιμή για 2 χρόνια, με τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν και την δυνατότητα διακοπής της υπηρεσίας εάν θελήσω χωρίς ποινή, με ένα τηλεφώνημα πριν το πέρας των δύο δωρεάν μηνών, την οποία προσφορά αποδέχτηκα κιόλας.

εμενα με καλεσαν και μου λενε σας προσφερουμε σε μοναδικη τιμη για ανανεωση μιας και ειστε χρονια πελατης μας μπουρου, μπουρου... και ρωτω ποια ειναι αυτη η super προσφορα?
μου λεει το παλικαρακι για εναν χρονο στα 25
25 εεεε καλα του λεω την ιδια προσφορα την εχετε και στο site !
παυση ολιγον δευτερολεπτων
ναι αλλα αυτη την τιμη δινουμε σε εσας αντι των 31 και αρες μαρες κουκουναρες....
του απαντω εαν θελετε να συνεχισουμε ελατε με μια πιο σοβαρη προταση
θα σας καλεσουμε σε λιγες ημερες.....

προφανως τωρα ειναι το πρωτο κυμα οτι αρπαξουμε με την υψηλοτερη τιμη.

Το πρόβλημα με τον ΟΤΕ είναι ότι στο χωριό μου έχει μέχρι 50mbps internet και στην πόλη όπου ζω έχουν συνδέσει μόνο μια κάμπινα vdsl με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές το ίντερνετ να παίρνει απ' το κεντρικό του ΟΤΕ και η απόσταση να είναι μεγάλη και η ταχύτητα τραγική...

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Το πρόβλημα στον ΟΤΕ είναι η υψηλή τιμή σταθερου-ίντερνετ...
Όντως είναι πάρα πολλά. Εγώ σταθερό δεν χρησιμοποιώ καθόλου αλλά αναγκάζομαι να το πληρώνω. Πεταμένα λεφτά από 60 που δίνω θα πήγαινε 45 χωρίς σταθερό. Αλλά ας όψεται το μονοπώλιο.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερει κανεις απο την στιγμη που κανεις διακοπη συμβολαιου σε ποσες μερες στο κοβουν?Εχω cosmote tv μονο με 22 ολο τα καναλια και η προσφορα που μου δωσανε ειναι 28.90 για 1 χρονο ή sport pack 23,90 παλι γαι ενα χρονο.Σκεφτομαι να κανω αιτηση διακοπης μπας και παρω κατι καλυτερο....(το πακετο ληγη 4/8)

Εκανα και εγω αιτηση διακοπης. Με πηραν τηλεφωνο, αλλα προσφορα δεν κανανε. (μεχρι στιγμης)
Απλως ρωτησαν τον λογο που θελω να διακοψω και μου ειπαν να επιστρεψω τον δεκτη
μετα τη διακοπη.

Εκανα και εγω αιτηση διακοπης. Με πηραν τηλεφωνο, αλλα προσφορα δεν κανανε. (μεχρι στιγμης)
Απλως ρωτησαν τον λογο που θελω να διακοψω και μου ειπαν να επιστρεψω τον δεκτη
μετα τη διακοπη.

Αν δε σε πάρουν,πάρε τους εσύ και ρώτησε τους για προσφορά.Έτσι έκαναν με μένα.Αλλά όταν τους πήρα πίσω,είχα έτοιμη την προσφορά.Αυτό βέβαια έγινε πέρισυ τέτοιες μέρες.

Και εμένα λήγει ένα family στα 6 ευρώ και ένα full στα 15 ευρώ στις αρχές Αυγούστου. Πήρα για μια πρώτη προσέγγιση και μου είπα για ανανέωση το family 12 και κάτι και το full 22 και κάτι ψιλά.
Εννοείται ότι δεν ανεβαίνω ευρώ από αυτά που είναι τώρα. Αν δεν πάρω ίδιες τιμές διακόπτω άμεσα.

Αν έχεις και τηλεφωνία μπορεί να πάρεις αυτές τις τιμές έστω και με δυσκολία
Σκέτο Cosmote TV full pack στα 15 Ευρώ δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι υπάλληλος στην εταιρεία.

Αλήθεια VDSL καμπίνες άρχισαν να εγκαθίστανται στο νησί ;

Αν έχεις και τηλεφωνία μπορεί να πάρεις αυτές τις τιμές έστω και με δυσκολία
Σκέτο Cosmote TV full pack στα 15 Ευρώ δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι υπάλληλος στην εταιρεία.

Αλήθεια VDSL καμπίνες άρχισαν να εγκαθίστανται στο νησί ;
Εμάς εδώ τις έχουν βάλει εδώ και ένα χρόνο και μόνο σε μια έχουν δώσει ρεύμα και λειτουργεί,η καμπινα είναι δίπλα απ' το νοσοκομείο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...