Yperion
AVClub Fanatic
Συγχαρητήρια που παίζεις με 80 ms ping όταν εγώ στην επαρχία στα 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα έχω 15 ms.
Αν και offtopic,κάνοντας ένα ping test στην ίδια την forthnet τι αποτέλεσμα θα πάρεις;35 msec; Σε καμιά περίπτωση λιγότερο...
Επανέρχομαι για συμβουλή!
Μετά τη 1 εβδομάδα δωρεάν χρήσης, μου έστειλαν sms να καλέσω το 18345 για να επωφεληθώ προσφοράς..
Εκει μου είπαν όττι μπορώ να διαλέξω είτε startpack με 10,90, είτε sport pack με 39,90, είτε full pack με 45,90 (ή cinema με 40,90)...
Δεν επέμειναν να απαντήσω άμεσα γιατί η προσφορά τρέχει ακόμα κάποιες μέρες και κατάλαβα ότι ισχύει ανεξάρτητα αν έχεις λάβει sms ή όχι...
Για όλα τα παραπάνω ισχύει 12μηνη δέσμευση..
Δεδομένου ότι κάθε χρόνο πληρώνα 52,20 από Σεπτέμβριο μέχρι και Απρίλιο για το πρωτάθλημα (+ λίγο Αγγλία και Euro-league αντε και λίγο Boomerang τα παιδιά) τι συμβουλέυετε;
φιλε μου μη προβληματιζεσαι για τις λιγες μερες του αυγουστου παρα μονον για τα οικονομικα σου το 12μηνο
του νεου σου συμβολαιου
αφου προκειται για τον πατερα σου παρτους τηλεφωνο και προχωρα σημερα!
επιτελους κατι κινειται εκει στη νοβα!φιλε φλασκι ελπιζω αν εισαι ολυμπιακος να σου αλλαξουν την προσφοραΟύτε ομάδα θα αλλάξουμε, ούτε πλευρό με το οποίο κοιμόμαστε.
Πιο πιθανό είναι να αλλάξουμε πλατφόρμα! :idea:
επιτελους κατι κινειται εκει στη νοβα!φιλε φλασκι ελπιζω αν εισαι ολυμπιακος να σου αλλαξουν την προσφορα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.