Προσφορά NOVA

Αν και offtopic,κάνοντας ένα ping test στην ίδια την forthnet τι αποτέλεσμα θα πάρεις;35 msec; Σε καμιά περίπτωση λιγότερο...

Επανέρχομαι για συμβουλή!
Μετά τη 1 εβδομάδα δωρεάν χρήσης, μου έστειλαν sms να καλέσω το 18345 για να επωφεληθώ προσφοράς..
Εκει μου είπαν όττι μπορώ να διαλέξω είτε startpack με 10,90, είτε sport pack με 39,90, είτε full pack με 45,90 (ή cinema με 40,90)...
Δεν επέμειναν να απαντήσω άμεσα γιατί η προσφορά τρέχει ακόμα κάποιες μέρες και κατάλαβα ότι ισχύει ανεξάρτητα αν έχεις λάβει sms ή όχι...
Για όλα τα παραπάνω ισχύει 12μηνη δέσμευση..
Δεδομένου ότι κάθε χρόνο πληρώνα 52,20 από Σεπτέμβριο μέχρι και Απρίλιο για το πρωτάθλημα (+ λίγο Αγγλία και Euro-league αντε και λίγο Boomerang τα παιδιά) τι συμβουλέυετε;

Έχω ανάλογο προβληματισμό. Έχω διακόψει για καλοκαίρι και μου κάνανε προσφορά στα 39.90 τα αθλητικά. Το θέμα είναι ότι θέλει 12μηνη δέσμευσή και ότι ισχύει μέχρι τέλος της εβδομάδας. Αν το ξεκινήσω από αρχές σεπτέμβρη που υπολόγιζα μεχρι και τον ιουνιο ειναι 10 μήνες επι 52 = 520 ενώ με τα 40 είναι 12 επι 40 όσον 480. Κέρδος 40 ευρώ δλδ (γενικώς πολλά λεφτα αλλά το ποδόσφαιρο είναι η "παρέα" του πατερα μου). Έχετε ακούσει μήπως η προσφορά κρατήσει για ολο τον Αύγουστο για να το καθυστερησω λιγο η όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και ο κόσμος θα καίγεται θα κοπούν οι προσφορές?

φιλε μου μη προβληματιζεσαι για τις λιγες μερες του αυγουστου παρα μονον για τα οικονομικα σου το 12μηνο
του νεου σου συμβολαιου
αφου προκειται για τον πατερα σου παρτους τηλεφωνο και προχωρα σημερα!

φιλε μου μη προβληματιζεσαι για τις λιγες μερες του αυγουστου παρα μονον για τα οικονομικα σου το 12μηνο
του νεου σου συμβολαιου
αφου προκειται για τον πατερα σου παρτους τηλεφωνο και προχωρα σημερα!

Τα οικονομικά υποφέρουν αλλά θέλω και ο πατερας να έχει κάποιο ενδιαφέρον αφού δεν ειναι φαν του καφενείου.
Το ενεργοποιησα σήμερα. 39.90 / μηνά τα αθλητικά(45 ευρώ ολα είναι η προσφορά) και δωρο για ολο το χρόνο ολα τα hd κανάλια (νόμιζα ότι είχε ένα μονό αλλά όπως μου είπε σε κάθε κατηγορια πλέον έχει και ένα hd κανάλι). Κανονική χρέωση για τα hd είναι 5 ευρώ/μηνά. Τα παζάρια μου για περαιτέρω μείωσή δεν πιάσανε βεβαία ( τους ειπα να μην μου βάλουν τα hd και να το κάνουμε 35 η να "βγάλουμε" κανάλια και να αφήσουμε μονό τα αθλητικά) και η προσφορά είναι μέχρι 10/8 (την προηγούμενη εβδομάδα μου είχαν πει ότι είναι μέχρι την Κυριακή. Άραβες, τι περιμένεις?...). Ο Αύγουστος θα χρεωθεί από σήμερα δλδ περίπου 28 ευρώ και η πληρωμή πρέπει να γίνει σε 5 εργάσιμες.
Για να γίνει η ενεργοποίησή μου ζήτησε να ηχογραφησουμε. Προφανώς υπολογίζουν για πολλές ακυρώσεις και θέλουν να είναι καλυμμένοι. Το πρόστιμο για διακοπή νωρίτερα είναι 80 ευρώ. Μεγαλο ποσό. Άραβες, gypsy kings.
Δυστυχώς επειδή ο δεκτής είναι κλειστός ίσως να μην "πιάσει" η ενεργοποίησή που γινεται αμεσα οπότε ίσως χρειαστεί να ξανακαλεσω. Ελπίζω να μην περιμένω 17 λεπτά όπως σήμερα..

Nova:έκπτωση 50% σε Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports μονο σε ''γαυρους''
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση 50 % στις υπηρεσίες Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports.

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ και τους μεγάλους αγώνες του στο UEFA Champions League. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις αλλά και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 624 που στοιχίζει κανονικά.

Nova Επίγεια sports: Δείτε φέτος μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 299 που στοιχίζει κανονικά.

Αποκλειστική διάθεση στο κατάστημα «RED STORE», στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» & στο www.redstore.gr.
πηγη:http://www.olympiacos.org

ηρθε η ωρα να αλλαξουμε ομαδα :)

Ούτε ομάδα θα αλλάξουμε, ούτε πλευρό με το οποίο κοιμόμαστε.
Πιο πιθανό είναι να αλλάξουμε πλατφόρμα! :idea:

Ούτε ομάδα θα αλλάξουμε, ούτε πλευρό με το οποίο κοιμόμαστε.
Πιο πιθανό είναι να αλλάξουμε πλατφόρμα! :idea:
επιτελους κατι κινειται εκει στη νοβα!φιλε φλασκι ελπιζω αν εισαι ολυμπιακος να σου αλλαξουν την προσφορα

δλδ με συγχωρητε εκει στη νοβα εχουν παρει χαμπαρι οτι εχουν ολες τις ομαδες και οχι μονο τον ολυμπιακο?Γιατι αυτος ο διαχωρισμος?α ρε οτε μπες πιο δυναμικα!!

Ξέρουμε, κάποιος που έχει forthnet και είναι και Ολυμπιακός, αν έχει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση;

επιτελους κατι κινειται εκει στη νοβα!φιλε φλασκι ελπιζω αν εισαι ολυμπιακος να σου αλλαξουν την προσφορα

Φαντάζομαι ότι πρέπει να είσαι μέλος του ολυμπιακού για να ισχύσει η προσφορά. Θα έχει και αυτό κάποιο κόστος. Εκτός από αυτό είναι και...βαζελος. δεν πολυασχολουμαι μεν αλλά όχι να γινω και μέλος! Πάντως 300 ευρώ για 12 μήνες είναι 25 ευρώ/μηνά. Πολύ καλη τιμη αν κάποιος είναι μέλος.

Ειτε βαζελος ειτε γαυρος δεν πιστευω να ειναι σωστο να πρεπει να γραφτεις καπου μελος για να εχεις μια μειωση.Αυτοι καταφεραν και μειωσαν το κοστος της σουπερ λιγκακαι αντι να μειωσουν την συνδρομη γλειφουν απο δω και απο κει!

κατι μου λεει οτι θα ακολουθησουν και αλλες προσφορες για τους οπαδους αλλων ομαδων κατα τα προτυπα του nova in a box panathinaikos,nova in abox aek κ.ο.κ
και επιτελους αρχιζουν και αγγιζουν τις επιθυμητες τιμες για πακετα
ας χαμηλωσουν επιτελους και το φουλ πακετο σε τιμες μετα κρισης!