Προσφορά NOVA

Δεχτηκα τηλ. απο ΝΟΒΑ χθες και μου προτειναν Full Pack + HD για ενα χρονο στα 30,96 ευρω.
Και τον δεκτη δωρεαν.

Μου προτειναν και εμενα Nova full pack με 50% + hd, αναφεροντας μου πως προκειται για προσφορα που γινεται μονο σε πρωην συνδρομητες. Ζητωντας κατι καλυτερο με πακετο Nova-Forthnet, οπως το καλοκαιρινο 39,90 με sports pack, μου απαντησε η κοπελα πως δεν ισχυει τωρα και μου προτεινε το Nova 3play full με 59,90.

fragol, σου ειπε οτι η συμβαση ειναι για εναν χρονο και μετα η προσφορα τελειωνει;
Για adult pack που περιλαμβανεται για 3 μηνες στο Nova 3play, σου ειπε αν ισχυει και εδω;
Ρωτησα αν παρεχουν κατι παραπανω αν εξοφλεις με πιστωτικη και μου ειπαν οχι, ενω συνηθως κατι δινουν. Εσενα σου ειπαν κατι αλλο;

Last edited:
Κι αυτή είναι πολύ καλή προσφορά.Nova 3Play Full με 59,90?Θα την ήθελα κι εγώ αυτή την τιμή,αλλά δυστυχώς δεν μου τη δίνουν.

Μου προτειναν και εμενα Nova full pack με 50% + hd, αναφεροντας μου πως προκειται για προσφορα που γινεται μονο σε πρωην συνδρομητες. Ζητωντας κατι καλυτερο με πακετο Nova-Forthnet, οπως το καλοκαιρινο 39,90 με sports pack, μου απαντησε η κοπελα πως δεν ισχυει τωρα και μου προτεινε το Nova 3play full με 59,90.

H προσφορα είναι από τη Νόβα ή από άλλους συνεργαζόμενους; Μπορούν να την πάρουν όλοι οι κομμένοι συνδρομητές?

Μεσα απο τη Nova πρεπει να ηταν, διοτι ξερουν δυο-τρια στοιχεια μου, οπως οτι ειχα Nova, τι πακετο και ποσα πληρωνα. Αυτα δεν τα γνωριζουν οι συνεργαζομενες. Αν ριξεις "τυρακι" παιρνονας στο 2106602000, πιστευω θα σε καλεσουν συντομα, διοτι αυτες τις μερες εχουν παρει σβαρνα τους πρωην συνδρομητες απ'οτι εχω καταλαβει...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεχτηκα τηλ. απο ΝΟΒΑ χθες και μου προτειναν Full Pack + HD για ενα χρονο στα 30,96 ευρω.
Και τον δεκτη δωρεαν.

Είμαι από χρόνια στο προνόμιο (-20%) και, μετά από διαπραγματεύσεις, μου είχαν δώσει την τιμή αυτή το 2011, αν θυμάμαι καλά, χωρίς τα HD. Μετά τη λήξη του χρόνου επέμεινα για την ίδια τιμή αλλά δεν την ξανάδωσαν.

Επειδή σκοπεύω να φύγω από τη Forthnet, μιας και αρνείται πεισματικά να δώσει vdsl από KV, μάλλον θα κόψω και τη Νόβα αφού θα σταματήσει και το προνόμιο.

Μεσα απο τη Nova πρεπει να ηταν, διοτι ξερουν δυο-τρια στοιχεια μου, οπως οτι ειχα Nova, τι πακετο και ποσα πληρωνα. Αυτα δεν τα γνωριζουν οι συνεργαζομενες. Αν ριξεις "τυρακι" παιρνονας στο 2106602000, πιστευω θα σε καλεσουν συντομα, διοτι αυτες τις μερες εχουν παρει σβαρνα τους πρωην συνδρομητες απ'οτι εχω καταλαβει...

Πήρα και μου είπαν ότι ισχύει ακνονικά η τιμή καταλόγου. δεν γνωρίζουν κάτι για προσφορα στα 30 ευρώ! Στάθηκε κάποιος τυχερός?

Επειδη πριν λιγο πηρα για να επιβεβαιωσω αν ισχυει ακομα η προσφορα, καθως δεν με εχει καλεσει ακομα η κοπελα που μιλησαμε χθες, διοτι δεν της απαντησα στην προσφορα χθες μου ειπαν οτι ισχυει. Παρε στο 2106602000 και πες οτι μου ειχε γινει μια προταση χθες ως παλιος συνδρομητης και ζητα να μιλησεις με το τμημα των προσφορων και πες παλι τα ιδια, οτι σου προταθηκε μπλα, μπλα, μπλα...Αν σου πουν για 45 ευρω επεμενε και πες οτι μολις χθες μου προταθηκε. Αποκλειεται αν εχεις κοψει τη Nova σχετικα προσφατα να μην σου κανουν -50%. Ποτε διεκοψες;

Εγω πηρα πριν λιγο και στην αρχη ειπα για προσφορα ως πρωην συνδρομητης. Δεν προλαβα να της αναφερω οτι με καλεσαν χθες και μου ειπε οτι ισχυουν αυτες οι προσφορες με τα 30,96 Nova full pack και Nova 3play full pack με 59,90. Μετα την πληροφορησα για χθες, διοτι βιαστηκε να μου απαντησει. Οποτε, μαλλον με το που ακουν για πρωην συνδρομητης σου πετανε την προσφορα. Παρε και βλεπεις... Δεν εχεις να χασεις κατι, εκτος απο τα 20 λεπτα περιπου, που θα περιμενεις μεχρι να σε συνδεσουν στο τμημα των προσφορων.:music-smiley-005:

Ενημερώνω για μια νέα προσφορά,όχι κρυφή,απλά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία ενεργών συνδρομητών.Συγκεκριμένα αφορά τους συνδρομητές της καλοκαιρινής προσφοράς 3play με 29,90 το μήνα και προαιρετικά novacinema ή novasports.Από 18/9 η συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών μπορεί να έχει Nova 3play + 720 κινητά + όλα τα novasports + όλα τα novacinema στην τιμή των 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Η προσφορά περιλαμβάνει τα HD δωρεάν για πάντα και 12 μήνες δωρεάν multivew.Μάλιστα,επειδή ήδη μόλις έκανα αίτηση και ενεργοποίησα την προσφορά,ρώτησα ειδικά για το multivew αν μετά από 12 μήνες θα αρχίσει να χρεώνεται κανονικά και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο να πάω πάλι από εκεί.Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.
Σεραφείμ δεν άνοιξα καινούργιο thread επειδή η προσφορά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών.Αν κρίνεις ότι πρέπει να ανοίξεις καινούργιο με τίτλο "Προσφορά 3play Full με 54,90 ευρώ για πάντα",κάνε το.Επίσης να συμπληρώσω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξουν οι κωδικοί για το Nova Go,μου το ανέφερε μόνος του ο υπάλληλος.

Φίλε hdanca,

Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Επειδή πιθανότατα να με ενδιαφέρει η σχετική προσφορά εφόσον έχω πάρει την καλοκαιρινή προσφορά 39,90 3play + cinema all.Ουσιαστικά αναφέρεις ότι με 15 επιπλέον ευρώ το μήνα μπορεί κάποιος να έχει και όλα τα novasports (ή αντίστοιχα όλα τα novacinema) + επιπλέον 12 μήνες HD και 12 μήνες multiview.
Τώρα κοίταξε να δεις τι γίνεται: Με την παραπάνω καλοκαιρινή προσφορά αυτή τη στιγμή έχω ήδη 6 μήνες δωρεάν multiview + HD και 3 μήνες δωρεάν adult pack.Επομένως μετά το δωρεάν εξάμηνο θα δίνω +10 ευρώ/μήνα.Αν είναι με την καινούργια αυτή προσφορά να έχω 12 μήνες δωρεάν multiview αντί για 6 τότε ίσως να με συμφέρει.
Γνωρίζεις αν ισχύει αυτό δηλαδή αν με την αλλαγή αυτή από 6 μήνες δωρεάν multiview περνάς σε 12 μήνες δωρεάν multiview ??

Ουσιαστικά με την μετάβαση στην προσφορά αυτή δηλαδή από νόβα έχεις full pack.Επειδή ανέφερες πως με 54.90 μεταβαίνεις σε 3play full,μήπως έχεις υπόψιν σου αν περιλαμβάνονται στην προσφορά και οι δωρεάν κλήσεις προς το εξωτερικό ?? Όχι πως αλλιώς δεν είναι καλή αλλά μήπως γνωρίζεις ώστε να είμαστε πλήρης.

Τέλος να σε ρωτήσω,δηλαδή απλά πέρνω τηλέφωνο και τους λέω "άκουσα για την τάδε προσφορά" και ισχύει για όλους που έχουν την καλοκαιρινή??

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε hdanca !!

Φίλε keraki,απαντώ ένα ένα όλα τα ερωτήματά σου για να λυθούν οι απορίες όλων.
Δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς το εξωτερικό.Αυτή είναι και η μόνη διαφορά από το πλήρες 3play full.
Με την μετατροπή αυτή ξεκινάνε άμεσα 12 μήνες δωρεάν multivew.
Για να ενεργοποιήσει κάποιος από την συγκεκριμένη κατηγορία αυτή την προσφορά,πρέπει να κάνει αίτηση μετατροπής σε κατάστημα Forthnet.Μπορεί να πάει όποιος δικαιούται αυτή την προσφορά σε ένα κατάστημα και αφού πει τα στοιχεία του και διαπιστωθεί ότι είναι συνδρομητής του πακέτου της καλοκαιρινής προσφοράς,κάνει άμεσα αίτηση μετατροπής ώστε να προστεθούν τα κανάλια που τον ενδιαφέρουν.Η ενεργοποίηση των καναλιών δεν αργεί καθόλου.Εμένα μου ενεργοποιήθηκαν τα cinema κανάλια σε λιγότερο από 2 ώρες.
Να επαναλάβω ότι,όπως μου είπαν,υπάρχει η δυνατότητα να μην πάρει κάποιος τα 720' προς κινητά και το ποσό του πακέτου βγαίνει έτσι 49,90 ευρώ το μήνα.
Η τιμή είναι για πάντα,όπως για πάντα είναι δωρεάν και τα HD κανάλια.
Ο κύκλος τιμολόγησης όπως είναι φυσικό αλλάζει και ξεκινάει από την ημερομηνία που άρχισε η μετατροπή.Όπως επίσης ξεκινάει νέο 12μηνο δέσμευσης στην υπηρεσία.
Ελπίζω να έλυσα όλες τις απορίες,θα επανέλθω αργότερα για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν απορίες υπάρχουν.Πρέπει να λείψω για λίγο.

αν πάρουμε τηλεφωνο απο το νούμερο 210·········. χρεωνωμαστε σαν το 18345;

Εάν εννοείς έχοντας σύνδεση τηλεφωνίας Forthnet, τα μεν 210... δεν τα πληρώνεις ενώ αντίθετα το 18345, αν και είναι του ίδιου ομίλου, πληρώνεται σαν αστική μονάδα !!!

ΥΓ
Το 13831 της Forthnet δεν χρεώνεται ...

εχω την εντυπωση,οτι οι κλησεις που γινοντα σε καθε πελατη,ειναι καταγεγραμενες και ξερουν ποτε και τι σου εχουν πει.
Ισχύει αυτό.
Αν σε πάρουν για προσφορά (φυσικά όχι στην τύχη, έχουν λόγο σε ποιους το κάνουν) το καταγράφουν και ανά πάσα στιγμή ξέρουν πότε και τι προσφορά σου έχουν κάνει.
Επίσης σε καμία περίπτωση δε θα σε πάρουν με απόκρυψη και αν δεν κάνω λάθος δε θα σου κάνει προσφορά εξωτερικός συνεργάτης, αλλά μόνο η ίδια η Forthent.
Με είχαν πάρει για προσφορά τέλη Ιουνίου για +10 ευρώ το Sport ή το Cine και 1 ώρα κινητά στο χριστουγεννιάτικο πακέτο που είχα, δεν τη δέχθηκα γιατί δεν είχα καν εγκαταστήσει το κάτοπτρο και με ξαναπήραν πριν καμιά δεκαριά μέρες, αλλά μίλησε η σύζυγος.
Όταν τους κάλεσα μου είπαν το ιστορικό των προφορών και πως η τελευταία κλήση δεν ήταν από αυτούς, αλλά από εξωτερικό συνεργάτη που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου κάνει καλύτερη προσφορά.

γι`αυτο λεω Γιωργο οτι τα παντα καταγραφονται.
με το που τους καλεις,ανοιγει η καρτελα σου και βλεπουν τι πακετο εχεις,ποτε πληρωσες,ποτε εκανες αναβαθμιση,τι δεκτη εχεις,ποτε σου εγιναν τηλεφωνικα προσφορες....
διαφορετικα θα επαιρνε ο καθενας και θα ελεγε οτι του κατεβει.

Ενημερώνω για μια νέα προσφορά,όχι κρυφή,απλά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία ενεργών συνδρομητών.Συγκεκριμένα αφορά τους συνδρομητές της καλοκαιρινής προσφοράς 3play με 29,90 το μήνα και προαιρετικά novacinema ή novasports.Από 18/9 η συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών μπορεί να έχει Nova 3play + 720 κινητά + όλα τα novasports + όλα τα novacinema στην τιμή των 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Η προσφορά περιλαμβάνει τα HD δωρεάν για πάντα και 12 μήνες δωρεάν multivew.Μάλιστα,επειδή ήδη μόλις έκανα αίτηση και ενεργοποίησα την προσφορά,ρώτησα ειδικά για το multivew αν μετά από 12 μήνες θα αρχίσει να χρεώνεται κανονικά και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο να πάω πάλι από εκεί.Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.
Σεραφείμ δεν άνοιξα καινούργιο thread επειδή η προσφορά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών.Αν κρίνεις ότι πρέπει να ανοίξεις καινούργιο με τίτλο "Προσφορά 3play Full με 54,90 ευρώ για πάντα",κάνε το.Επίσης να συμπληρώσω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξουν οι κωδικοί για το Nova Go,μου το ανέφερε μόνος του ο υπάλληλος.

Για όσους θέλουν να γίνουν πρώτη φορά συνδρομητές υπάρχει προσφορά τύπου 39,9 για 3play+sports pack?