Προσφορά NOVA

Καλα αυτο που σου πλασαραν αρχικα δεν ειναι καμμια προσφορα, τιμη τιμοκαταλογου ειναι...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλα αυτο που σου πλασαραν αρχικα δεν ειναι καμμια προσφορα, τιμη τιμοκαταλογου ειναι...
Αυτό τους είπα κι εγώ.
Οταν όλα αυτά που ζητάω τα δώσετε με 50 ευρώ,θα έρθω στην Forthnet.

Ούτε σε μένα έδωσαν αυτή την προσφορά. Μάλλον πρέπει να κάνεις αίτηση για διακοπή πρώτα...
Καλησπέρα.λοιπον έκανα έτοιμα για διακοπή.μετα απο 2 ημέρες με πήραν τηλ και μου έδωσαν χωρίς να το συζητήσουμε τα εξης:nova3play+novasport1+novacinema1+720λέπτα σε κινητά με 29.90 για 12μηνη δέσμευση.Πιστευω ειναι πολυ καλό deal.ευχαριστω για τις συμβουλές..Καλό Πάσχα

Ειναι καλό deal. Αλλα τι θα βλεπεις απο αθλητικά;; Μονο ελληνικό πρωτάθλημα δυστυχώς...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αυτό τους είπα κι εγώ.
Οταν όλα αυτά που ζητάω τα δώσετε με 50 ευρώ,θα έρθω στην Forthnet.

Σωκράτη, αυτά που ζητάς τα έχει ήδη πολύς λαός με 49,90.

Τα έχουν δώσει και με 39,90. Περίμενε!!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σημερινο πιεστικό τηλέφωνο.
29,90 τελικη τιμη με ΦΠΑ για Start Pack+Internet+αστικά/υπεραστικά και κινητα με αστική χρεωση.
Απάντησα αρνητικά.
Ζήτησα Ιντερνετ,αστικα,υπεραστικα,διεθνη,κινητα και Full Pack/HD.
61,90
Σκέτη Νοβα λέω?
35 ευρώ αλλά μονο αν ημουν εκτος περιοχής -κάπως έτσι-Forthnet.

Εγω πριν λιγες εβδομαδες εκανα ανανεωση (ειχα 2play) και πηρα με 29,90 3play 24αρα,απεριοριστα σταθερα, 12 ωρες κινητα(προς ολους οχι τα μισα προς ιδίο δικτυο οπως κανει η Wind και δεν στο λεει...) Nova start pack με 12 μηνη δεσμευση και εκανα αλλους 6 μηνες δεσμευση και πηρα για παντα και τα HD καναλια.

Δεδομενου οτι του χρονου η nova δεν θα εχει ουτε super league(μαλλον) ουτε CL και οι ταινιες που παιζει δεν με ενδιαφερουν το θεωρησα καλη επιλογη για 18 μηνες δεσμευση οταν ολοι οι αλλοι σε δεσμευουν για 24.

Η super league είναι σίγουρα στη nova μέχρι το 2017 και πάει για ανανέωση μέχρι το 2019. Στα 29,90 έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον και το novasports1 ή το novacinema1.

Εγώ έχω Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου σε συνδυασμό με υπηρεσία Nova Cinema Pack. Μου έρχονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί. 18,86 για το Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου και 29.90 για το Nova Cinema Pack. Θέλω να βάλω αυτόματη πληρωμή λογαριασμών. Είτε μέσω πάγιας εντολής είτε μέσω πιστωτικής είτε συνδυασμός και των 2. Τι με συμφέρει και που; Κάτι έχω ακούσει για έκπτωση παγίου με πάγια εντολή και για δωρεάν ένας μήνας στη nova κάθε 12 μήνες με πιστωτική.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Η super league είναι σίγουρα στη nova μέχρι το 2017 και πάει για ανανέωση μέχρι το 2019. Στα 29,90 έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον και το novasports1 ή το novacinema1.

Ισως επειδη δεν ειχα κανει αιτηση μεταφορας αλλα αναβαθμιση σε 3play.

Το Novasports1 δειχνει παντα CL ή αλλο καναλι ?

καλημερα και χρονια πολλα , με πηραν τηλεφωνο να μου προτειναν τηλεφωνια αστικα υπεραστικα και 1 ωρα δωρεαν κινητα μαζι με νοβα φουλ πακ στα 50 ευρω ολα μαζι και δωρεαν εγκατασταση το πιατο , τους ειπα δεν θα εχετε το τσαπιον λικ και ουεφα εκει για λιγα δευτερολεπτα δεν μιλησε μετα μου αναφερε εχουμε ελληνικο πρωταθλημα και μετα θα παρουμε κυπλεο ισπανικο και αλλα τους λεω δεν το δεχομαι τους λεω το φουλ πακετο το ουτε το οτε το εχει 20 ευρω και μετα μου λενε θα σας ξαναπαρουμε για καλυτερη προσφορα και περιμενω .

λοιποοοον..

ειχα την προσφορα triple play nova full pack με απεριοριστα αστικα, υπεραστικα, 720 λεπτα κινητα, 400 λεπτα διεθνη κτλ κτλ για παντα. με 49,90

δεχτηκα προσφορα απο οτε και αποφασισα να μεταφερθω σπαζοντας το συμβολαιο πριν τη ληξη του.

ε, αυτο που συνεβη δεν ειχε προηγουμενο.

καταρχας αρχικα με πηρε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου προσφερε οτι ειχα με 39,90 για παντα.(πολυ καλη προσφορα)

αφου όμως τελικα δε δεχτηκα αρχισε η φαρσοκωμωδια. μεσα σε 2 μερες με καλεσαν 7 φορες , 7 διαφορετικοι αγενεις οι οποιοι με ρωτουσαν γιατι θελω να φυγω μεχρι που μου εκαναν και μαθημα οικονομιας ή με απειλουσαν με το πεναλτυ που θα πληρωσω (το οποιο το ηξερα ετσι κ αλλιως)

το τραγελαφικο ηταν πως τα 3 τελευταια τηλεφωνηματα εγιναν αφου ειχα ηδη ενεργοποιηθει στον οτε και σε διαστημα 2 ωρων

Last edited:
λοιποοοον..

ειχα την προσφορα triple play nova full pack με απεριοριστα αστικα, υπεραστικα, 720 λεπτα κινητα, 400 λεπτα διεθνη κτλ κτλ για παντα. με 49,90

δεχτηκα προσφορα απο οτε και αποφασισα να μεταφερθω σπαζοντας το συμβολαιο πριν τη ληξη του.

ε, αυτο που συνεβη δεν ειχε προηγουμενο.

καταρχας αρχικα με πηρε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου προσφερε οτι ειχα με 39,90 για παντα.(πολυ καλη προσφορα)

αφου όμως τελικα δε δεχτηκα αρχισε η φαρσοκωμωδια. μεσα σε 2 μερες με καλεσαν 7 φορες , 7 διαφορετικοι αγενεις οι οποιοι με ρωτουσαν γιατι θελω να φυγω μεχρι που μου εκαναν και μαθημα οικονομιας ή με απειλουσαν με το πεναλτυ που θα πληρωσω (το οποιο το ηξερα ετσι κ αλλιως)

το τραγελαφικο ηταν πως τα 3 τελευταια τηλεφωνηματα εγιναν αφου ειχα ηδη ενεργοποιηθει στον οτε και σε διαστημα 2 ωρων

Όσο καλοκαιριάζει, θα "ζορίζονται" όλο και περισσότερο...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Χαχαχα , φοβερο!!!!!!

Εμένα σε 1 μήνα με έχουν πάρει 5 φορές. Κάθε φορά πιο κομικοτραγική απο τις άλλες. Σαν εταιρία έχει πέσει πολύ στα μάτια μου. Και σου λένε χίλιες δυο κοτσάνες που κάποιος που δεν έχει γνώσεις επι του θέματος ίσος τις πίστευε. Εγώ που είμαι λαϊκατζής τέτοιο ψηστήρι δεν έχω κάνει σε πελάτη πάντως. Είναι απίστευτοι. Ας χαλαρώσουν λίγο. Μία σωστή επιχηρήση δεν είναι μόνο να συνδυάζει καλές τιμές με ποιοτικά προϊόντα. Και ειδικά οταν απευθένεσαι σε ένα πέλατη που θέλεις να σου δώσει 50+ ευρώ το μήνα νομιζω οτι αρμόζει λίγο σοβαρότητα.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ειμαι στα 39.90 με το full sports pack μεσα, και αποσο ακουω αν κανω φορητοτητα θα μου προσφερθει το fullpack στα ιδια λεφτα... (ειμαι ηδη 6 μηνες σε αοριστου χρονου οποτε δεν εχω penalties κλπ αν φυγω).
Απο οσους εχουν παει σε τετοιο πακετο (39.90 full pack+ 2play) ξερετε αν δινουν μεσα και το multiview? Γιατι να ειμαι ειλικρινης fullpack χωρις multiview δεν εχει πολυ νοημα για μενα, τα cinema τα θελει μονο η μανα μου οποτε αν δε μπορει να δει ταυτοχρονα με εμενα/τον πατερα μου οταν βλεπουμε αθλητικα ειναι λιγο δωρο-αδωρον...

Στα δίνει για ενα χρονο...το νου σου όμως γιατί αν κανεις φορητότητα προς ΟΤΕ κινδυνεύεις να φύγει η γραμμή σου και ας έχεις στείλει φαξ όπως επαθα εγώ

Αν η ανάκληση φορητότητας γίνει εμπρόθεσμα,δεν μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα και ας έχει γίνει -κακώς-η αλλαγή στον νέο πάροχο.Με λίγα λόγια,ούτε ο νέος πάροχος θα σε χρεώσει συνδρομή ούτε ο παλιός επανασύνδεση.Αρκεί φυσικά να έχεις κρατήσει το αντίγραφο του fax της ανάκλησης.