Αυτό τους είπα κι εγώ.Καλα αυτο που σου πλασαραν αρχικα δεν ειναι καμμια προσφορα, τιμη τιμοκαταλογου ειναι...
Καλησπέρα.λοιπον έκανα έτοιμα για διακοπή.μετα απο 2 ημέρες με πήραν τηλ και μου έδωσαν χωρίς να το συζητήσουμε τα εξης:nova3play+novasport1+novacinema1+720λέπτα σε κινητά με 29.90 για 12μηνη δέσμευση.Πιστευω ειναι πολυ καλό deal.ευχαριστω για τις συμβουλές..Καλό ΠάσχαΟύτε σε μένα έδωσαν αυτή την προσφορά. Μάλλον πρέπει να κάνεις αίτηση για διακοπή πρώτα...
Αυτό τους είπα κι εγώ.
Οταν όλα αυτά που ζητάω τα δώσετε με 50 ευρώ,θα έρθω στην Forthnet.
Σημερινο πιεστικό τηλέφωνο.
29,90 τελικη τιμη με ΦΠΑ για Start Pack+Internet+αστικά/υπεραστικά και κινητα με αστική χρεωση.
Απάντησα αρνητικά.
Ζήτησα Ιντερνετ,αστικα,υπεραστικα,διεθνη,κινητα και Full Pack/HD.
61,90
Σκέτη Νοβα λέω?
35 ευρώ αλλά μονο αν ημουν εκτος περιοχής -κάπως έτσι-Forthnet.
Η super league είναι σίγουρα στη nova μέχρι το 2017 και πάει για ανανέωση μέχρι το 2019. Στα 29,90 έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον και το novasports1 ή το novacinema1.
λοιποοοον..
ειχα την προσφορα triple play nova full pack με απεριοριστα αστικα, υπεραστικα, 720 λεπτα κινητα, 400 λεπτα διεθνη κτλ κτλ για παντα. με 49,90
δεχτηκα προσφορα απο οτε και αποφασισα να μεταφερθω σπαζοντας το συμβολαιο πριν τη ληξη του.
ε, αυτο που συνεβη δεν ειχε προηγουμενο.
καταρχας αρχικα με πηρε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου προσφερε οτι ειχα με 39,90 για παντα.(πολυ καλη προσφορα)
αφου όμως τελικα δε δεχτηκα αρχισε η φαρσοκωμωδια. μεσα σε 2 μερες με καλεσαν 7 φορες , 7 διαφορετικοι αγενεις οι οποιοι με ρωτουσαν γιατι θελω να φυγω μεχρι που μου εκαναν και μαθημα οικονομιας ή με απειλουσαν με το πεναλτυ που θα πληρωσω (το οποιο το ηξερα ετσι κ αλλιως)
το τραγελαφικο ηταν πως τα 3 τελευταια τηλεφωνηματα εγιναν αφου ειχα ηδη ενεργοποιηθει στον οτε και σε διαστημα 2 ωρων
Χαχαχα , φοβερο!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.