Vamaranilo
Established Member
- 10 February 2007
- 241
Αρχισα λοιπον να βαζω βαθυτερα το χερι στην τσεπη. Οσο περναγε ο καιρος και ακουγα τους μεγαλυτερους και εμπειροτερους τοσο περισσοτερα ακουγα. Οσο σταματησα να το παιζω ειδημων και να λοξοκοιταζω με μισο ματι (ξερετε το βλεμα του "σταυραετου") τοσο καλυτερα ενιωθα. Ετσι μετα απο χρονια και αρκετες αλλαγες εφτασα εδω που εφτασα. Οχι επειδη εχω λεφτα αλλα εκανα υπομονη και λατρευα αυτο το χομπι αν μπορω να το πω ετσι. Τωρα μπορω να πω οτι ναι ακουω και τα καλωδια και την φαση στο ρευμα και την Μυξα της diana krall και μου αρεσει! Εμαθα, ακουσα, δοκιμασα, ξοδεψα και πανω απο ολα καταλαβα οτι αλλο να λεω οτι εχω ακουσει και αλλο οτι το εζησα!
Α! τα ιδια συνεβησαν και με το αυτοκινητο μου αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια!
Αρχισα λοιπον να βαζω βαθυτερα το χερι στην τσεπη. Οσο περναγε ο καιρος και ακουγα τους μεγαλυτερους και εμπειροτερους τοσο περισσοτερα ακουγα. Οσο σταματησα να το παιζω ειδημων και να λοξοκοιταζω με μισο ματι (ξερετε το βλεμα του "σταυραετου") τοσο καλυτερα ενιωθα. Ετσι μετα απο χρονια και αρκετες αλλαγες εφτασα εδω που εφτασα. Οχι επειδη εχω λεφτα αλλα εκανα υπομονη και λατρευα αυτο το χομπι αν μπορω να το πω ετσι. Τωρα μπορω να πω οτι ναι ακουω και τα καλωδια και την φαση στο ρευμα και την Μυξα της diana krall και μου αρεσει! Εμαθα, ακουσα, δοκιμασα, ξοδεψα και πανω απο ολα καταλαβα οτι αλλο να λεω οτι εχω ακουσει και αλλο οτι το εζησα!
Χωρίς διάθεση αμφισβήτησης από την εμπειρία σου, όσο πιο βαθιά έβαζες το χέρι ήταν το ίδιο βαθιά και η απόλαυση που ένιωθες η ποιότητα δηλαδή και η άξια σε αυτό το σπορ συμβαδίζουν η είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα?
Αν σου αρεσει το στορυ με το αυτοκινητο γραψου στο ρχ8 φορουμ να στην διηγηθω! Οσο για το αν το ντενον δεν ειναι hiend τοτε ξερεις ποσοι με τετοια μηχανηματα γραφουν στην κατηγορια αυτη που λεγεται hiend? Αυτοι ειναι οι λεγομενοι ξερολες που δεν εχουν ακουμπησει σοβαρο μηχανημα στην ζωη τους αλλα εχουν πληρη αποψη!Εμενα θα με ενδιεφερε περισσοτερο το στορυ με το αυτοκινητο σου και γιατι μας τα αραδιαζεις τωρα. Ποιος ο τελικος σκοπος?
Εξαλλου αυτο το Ντενον δεν ηταν και χαιεντ μηχανημα.
φαση στο ρευμα ακουνε ολοι ακομα και η .... συζηγος οπως λεμε.
Καλωδεια δυστυχως δεν ακουμε, αφου χρεισημοποιουμε σωστα καλωδια εξαρχης συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη η της απλης και σωστης γνωσης μας!
Τελικά επειδή όπως τα λες μέχρι εδώ περνάς το μήνυμα ότι <χωστέ τα βαθιά και θα ανταμειφθείτε απόλυτα> θα ήθελα αν έχω λάθος να τοποθετηθείς καλύτερα.
Ξερεις Αντωνη επειδη ετυχε να ακουσω καποια συστηματα απο συμφορουμητες οι οποιοι εδω εχουν απιστευτη αποψη για καλωδια, αντικραδασμικα, πικαπ κτλ και αυτο που ακουσα δεν ειχε καμια σχεση με την υψηλη πιστοτητα προσπαθω να εξηγησω οτι αν εχεις καποιο hiend συστημα με καλο πικαπ και cd τοτε μπορεις να κανεις μια συγκριση μεταξυ τους για να βγαλεις τον "νικητη". Οταν ομως δεν εχεις πικαπ και δεν εχεις ασχοληθει δεν μπορεις να λες οτι το ψηφιακο παιζει καλυτερα. Αντιστοιχα με τα καλωδια και με οτιδηποτε αλλο αν καταλαβαινεις...
Αυτο που θα ηθελα παντως θα ηταν οσοι γραφουμε σε αυτην την κατηγορια ετσι τυπικα να λεμε και με τι συστημα ακουμε. Γιατι ρε γαμωτο αυτη η κατηγορια ασχολειται με ακριβα καλωδια, ακριβα μηχανηματα, λαμπες, πικαπ, αντικραδασμικα, στρωτηρια και οτι αλλο υπαρχει γυρω απο το hiend. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος χλευασμος για οσους δινουν χρηματα για την υψηλη πιστοτητα και καθε χρονο στην εκθεση βλεπω ατομα που στην ουσια δεν γουσταρουν αυτο που λεγεται hiend(οι ιδιοι που χλευαζουν). Πολυ προκλητικο το βρισκω παντως.
Πάντως αν έχεις φτάσει στην τελειότητα αρχίζεις και ψάχνεις τα υπόλοιπα (καλώδια,αντικραδασμικά κλπ) και πιστεύω οτι αν έχεις συμβιώσει αρκετό καιρό με το ίδιο σύστημα μπορείς να διακρίνεις τις διαφορές ακόμα και απο τις διχάλες των καλωδίων.
Αν υπάρχει όμως ένας αδύναμος κρίκος τότε όλα πάνε περίπατο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.