Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσθήκη τελικού? Ναι ή όχι?
Οι ενισχυτές τάξης D είναι για πέταμα δηλαδή.... Εντυπωσιάζομαι έτσι κατηγορηματικά που το λες,αλλά σεβαστή η άποψή σου. Απο την άλλη μεριά εγώ εμπιστεύομαι μόνο τα αυτιά μου,χωρίς να με απασχολεί διόλου το τι τάξη ακούω... Πλέον όμως,η τάξη D,ακουμπάει με πολλές προσδοκίες και το Hi End,πράγμα που ισχυροποιεί την άποψη πως ολες οι τεχνολογίες έχουν κάτι να δώσουν,αλλά και υπάρχουν καλές η πολύ καλές σχεδιάσεις.... Νομίζω δλδ,το μέλλον θα δείξει και οχι πολύ αργότερα....
Oi Γερμανοί και κάθε Γερμανοί είναι φυσικό κι επόμενο να ευλογάνε τα γένια τους,όπως οι Αγγλοι με τα ηχεία κοκ :firstprize:
Από κει και πέρα πρέπει να διαχωρίσουμε το εξής σημείο.
Αν ο ακροατής θέλει απλά να ακούει θόρυβο ή θέλει ένα αξιοπρεπές hifi.
Στην πρώτη περίπτωση σαφώς και είναι καλός.
Για τη δεύτερη ούτε τον άκουσα ούτε θα μπώ ποτέ στη διαδικασία να χάσω έστω και πέντε λεπτά απ τον χρόνο μου για να τον ακούσω.
Φυσικά πριν με χαρακτηρίσεις προκατελειμένο,θα σου πω ότι γενικώς φιλτράρω και επανεξετάζω όλες τις απόψεις και δε με ενδιαφέρει η γνώμη των Χ εκατομυρίων Γερμανών ή άγγλων.
Και το ερώτημά μου εδώ είναι σαφές.
Σε τι τάξη δουλεύει ο συγκεκριμένος ενισχυτής?
Σε τάξη D φαντάζομαι.:HTEHETH63:
Αυτό και μόνο χαρακτηρίζει τη θέση στην οποία ανήκει ο ενισχυτής αυτός.
Στην κονσόλα του datsun:jester:
Οι ενισχυτές τάξης D είναι για πέταμα δηλαδή.... Εντυπωσιάζομαι έτσι κατηγορηματικά που το λες,αλλά σεβαστή η άποψή σου. Απο την άλλη μεριά εγώ εμπιστεύομαι μόνο τα αυτιά μου,χωρίς να με απασχολεί διόλου το τι τάξη ακούω... Πλέον όμως,η τάξη D,ακουμπάει με πολλές προσδοκίες και το Hi End,πράγμα που ισχυροποιεί την άποψη πως ολες οι τεχνολογίες έχουν κάτι να δώσουν,αλλά και υπάρχουν καλές η πολύ καλές σχεδιάσεις.... Νομίζω δλδ,το μέλλον θα δείξει και οχι πολύ αργότερα....