Προστιμο για παρκαρισμα

Δίπλωμα να είναι και ότι νά'ναι.......θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω μ'αυτά που διαβάζω

Ναι ,δώσαμε για παράβαση της γυναίκας μου το δίπλωμα μιας φίλης της πού δεν οδηγεί ποτέ
Δεν μπορούν να εξακριβώσουν ,ακόμη και από κάμερα ,ποιός οδηγούσε

Re: Απάντηση: Re: Προστιμο για παρκαρισμα

Ένας λόγος παραπάνω να ήσουν πιο τυπικός και προσεκτικός

Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως το φορουμ έχει τόσους αλάθητους από τα 18 τους οδηγάρες, που δεν χάνουν ευκαιρία να μου την πουν για την μοναδική κλήση για παρκάρισμα που έχω φάει στην Ελλάδα πριν από 20 χρόνια.. Φαίνεται πως εγώ είμαι η εξαίρεση που έμαθα από τα λάθη μου, κάποιοι δεν κάνουν ποτέ λάθη.

Αντίστοιχα και το δικός σου τρόπος δείχνει πολλά που δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία.

κορνίζα πρέπει να το κάνουμε.
Για παρκάρισμα η κλήση πάει στο δήμο.
Εγώ τη πλήρωσα στο ταχυδρομείο κ σε ένα χρόνο ήρθε η ειδοποίηση απο το δήμο. Και για το ποιός δεν με έσβησε απο τροχαία ή ταχυδρομείο δεν ασχολήθηκα.
Απλά έπρεπε να πήγαινα στο δήμο για να τη σβήσουν απο τη λίστα εκει κατευθείαν όπου για αυτές τις κλήσεις ειναι ο τελικός προορισμός.

Κανείς δεν είναι άσφαλτος που λέει και η Άντζελα. Κι εγώ έχω πάρει πρόστιμο για παρκάρισμα σε θέση παρκόμετρου από λάθος υπολογισμό (έβαλα για 1 ώρα αλλά έμπλεξα και άργησα). Έχω πάρει πρόστιμο για την υπερβολική ταχύτητα των 85 χιλιομέτρων την ώρα βγαίνοντας από την περιφερειακή Άρτας, όπου για μικρό κομμάτι έχει όριο 50 και φυσικά εκεί την στήνουν οι μπάτσοι. Από κει και πέρα όμως, είναι θέμα νοοτροπίας το που θα επιλέξεις να παρκάρεις και όχι θέμα υποδομών. Για παράδειγμα, στην κεντρική πλατεία της Θέρμης έχει δημοτικό πάρκινγκ. Η στάθμευση για ως 30 λεπτά είναι δωρεάν. Παρ' ολ' αυτά, οι περισσότεροι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω στους δρόμους της πλατείας, να κλείσουν διαβάσεις πεζών και ΑΜΕΑ κτλ κτλ. Ε συγνώμη αλλά σε αυτούς καλά κάνουν να τους αφαιρούν πινακίδες - όποτε γίνεται αυτό (δυστυχώς σπάνια).

Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως το φορουμ έχει τόσους αλάθητους από τα 18 τους οδηγάρες, που δεν χάνουν ευκαιρία να μου την πουν για την μοναδική κλήση για παρκάρισμα που έχω φάει στην Ελλάδα πριν από 20 χρόνια.. Φαίνεται πως εγώ είμαι η εξαίρεση που έμαθα από τα λάθη μου, κάποιοι δεν κάνουν ποτέ λάθη.

Παραδέξου το φίλε click, είσαι η πηγή του κακού, η ρημάδα εκείνη η κλήση μας οδήγησε στην κρίση...

Παραδέξου το φίλε click, είσαι η πηγή του κακού, η ρημάδα εκείνη η κλήση μας οδήγησε στην κρίση...

Πραγματικά φίλε, αρχίζω να το σκέφτομαι πως ίσως εγώ φταίω για όλα..

Έφερα την συμφορά και μετά την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.

Yπαρχουν λαθη και λαθη.Αν καποιος χασει την οικογενεια του επειδη καποιος βαριοταν να περιμει και παραβιασε το κοκκινο , η χασει τον δικο του ανθρωπο επειδη ενα γιδι εκλεισε το δρομο για να παρει πιτογυρα και δεν μπορουσε να περασει το ασθενοφορο η η πυροσβεστικη , η καποιος χτυπησει καποιον και την κοπανησει επειδη δεν εχει πινακιδες και δεν μπορει να τον βρει κανεις..ας κατσει να λεει οτι φταει ο Σοιμπλε και τα λαθη που εγιναν απο την συσταση του Ελληνικου κρατους

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρ' ολ' αυτά, οι περισσότεροι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω στους δρόμους της πλατείας, να κλείσουν διαβάσεις πεζών και ΑΜΕΑ κτλ κτλ.

Να σκαρφαλωνει τα πεζοδρομια ο αναπηρος με το καροτσακι η να πηγαινει 500 μετρα αποσταση στο παρκινγκ του μαγαζιου επειδη μια μοσχαροκεφαλη θελει να παει ''καβαλα'' μην τυχον και τυχον και κουραστει η κολαρα του απο το περπατημα

Κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα έχοντας μικρά παιδιά και μένοντας το πατρικό μου στο κέντρο, δεινοπαθώ με τους Ελληνάρες που παρκάρουν ακριβώς πάνω στις ράμπες των πεζοδρομίων ή και στα ίδια τα πεζοδρόμια. Πόσες φορές αναγκάζομαι να κάνω κύκλους και να κατεβαίνω με τα καροτσάκια μέσα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με τα αυτοκίνητα είναι απερίγραπτο!

Υπάρχουν παραβάσεις και παραβάσεις. Για αυτό ανέφερα το παράδειγμά πιο πάνω, είναι άλλο να παρανομείς από αμέλεια/απειρία μέσα στο μπάχαλο των Ελληνικών δρόμων, κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε, και άλλο γιατί τους γράφεις όλους στα @@ σου.

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί όταν γίνεται γάμος / βαφτίσια πρέπει όλοι να παρκάρουν γύρω (ή και μέσα) από την εκκλησία ενώ ένα στενό πιο κάτω υπάρχει άπλετος χώρος...

Μην μας χαλάσει το μαλλί ο αέρας ή μη σπάσει η ακριβή γόβα με το περπάτημα? :)

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται γαμοι και βαφτίσια σε εκκλησίες!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προστιμο για παρκαρισμα

Μην το λες, γιατί σε γνωστό του χάλασαν τις πιρτσινωμένες πινακίδες για να τις βγάλουν και μετά τον ανάγκασαν να πληρώσει καινούργιες.

Μόνο που στην περίπτωση που αναφέρεις, τίθεται ζήτημα υπεξαγωγής εγγράφου (α. 222δ Ποινικού Κώδικα).

Πραγματικά φίλε, αρχίζω να το σκέφτομαι πως ίσως εγώ φταίω για όλα..

Έφερα την συμφορά και μετά την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.

Σου την εχουν πεσει ολοι μου φαινεται για το παρκαρισμα πριν 20 χρονια...Ο Σοϊμπλε θα φταει :flipout: :flipout: :flipout: