paИ-baL
AVClub Addicted Member
- 2 August 2008
- 1,507
Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Γιωργο, στην θεση σου θα εψαχνα για την D5000... την πηρε φιλος μεταχειρισμενη, την ειδα απο κοντα και ειναι εξαιρετικη... στα συν της η σπαστη οθονη και ο αισθητηρας της D90, στα πλην της η ελλειψη οθονης στο πανω μερος του σωματος...
αν σου "πεφτει" μικρη για τα χερια σου, πηγαινε σε οσο το δυνατον πιο συγχρονο σωμα...
Ερώτηση προς Nikonάκηδες
Εχω εναν περισσευούμενο Nikon 18-105 από τοτε που ειχα την D90. Σκεφτομαι να ψάξω για καμμια μεταχειρισμενη Nikon ώστε να τα εχω πακετάκι για τις all around φωτογραφικές εξορμησεις μου επι Ιταλικου εδάφους
Τι θα προτεινατε απο τα παρακάτω ;
D50
D70
D80
Τις 2 πρώτες τις εχω βρει σε καλή κατάσταση με ~ 10000 κλικς προς 150 Ευρώ (έκαστη)
Εναλλακτικά θα σκεφτομουν και τις D3000/D5000 σαν νεοτερο σωμα (αρα λογικα θα μπορούν να βρεθούν με λιγοτερα κλικς σαν μεταχειρισμένες) αλλά ειναι λιγο "μικρες" για τις παλαμες μου...
Ιδεες ;
Γιωργο, στην θεση σου θα εψαχνα για την D5000... την πηρε φιλος μεταχειρισμενη, την ειδα απο κοντα και ειναι εξαιρετικη... στα συν της η σπαστη οθονη και ο αισθητηρας της D90, στα πλην της η ελλειψη οθονης στο πανω μερος του σωματος...
αν σου "πεφτει" μικρη για τα χερια σου, πηγαινε σε οσο το δυνατον πιο συγχρονο σωμα...