Kosh
AVClub Fanatic
σήμερα παρέλαβα τη Wandrd Prvke Lite![]()
A !!! μεγειες !! απο που ?
γλυκοκοιταζω τις sling της .
σήμερα παρέλαβα τη Wandrd Prvke Lite![]()
A !!! μεγειες !! απο που ?
γλυκοκοιταζω τις sling της .
το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι βεβαιος αν τα 6L ειναι αρκετα και πρεπει να παω στα 9L που γινεται γκουμουτσα.
Ξερεις αν εκδιδουν τιμολογιο και δεν χρεωνουν φπα απο το ευρωπαικο τους καταστημα ?
ROGUE 6L Sling Overview | WANDRD
Ετσι οπως την βλεπω την 6αρα ειναι μπαμπατσικη..... εχουν κανει καλη δουλεια στην χωροταξια
Πάντως η μικρή, να ξέρεις, είναι πολύ διακριτική και εγώ θα την έλεγα και όμορφη. Στη φωτο του τύπου με τα γυαλιά, σίγουρα δε φαίνεται σαν κουβάς. Σίγουρα πάντως δεν είναι άσχημη. Και είναι μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι επεκετείνεται κατά λίγα λίτρα (προς τα πάνω), για να χωρέσει μεγαλύτερους φακούς. Εμένα πάντως με έχει βολέψει πάρα πολύ και το μέγεθός της και η ευκολία που προσφέρει για κουβάλημα και εναλλαγή φακών (κάτι που είναι πολύ σημαντικό και στο οποίο τα backpacks, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ άβολα....Mωρε μια χαρα ειναι και αυτη την εχω στα υποψιν μιας και εχω την μεγαλη της γιαγια OneMo της οποιας ομως το 5λιτρο πολυ ωραιo και βολικο για μεταφορα drone τσαντακι δεν χωραει τον συνδυασμο καμερας φακων που θελω για αυτονομη τσαντα (αρα χρειαζομαι κατι λιγο μεγαλυτερο απο τα 5 λιτρα του) και ας ειναι πειρασμος οτι εχω τα διαχωριστικα τα εξτρα και μπορω να την στησω καλυτερα .
View attachment 243219
Υπαρχει βεβαια και η 11λιτρη (γιατι η 7λιτρη one mo sling ετσι οπως την βλεπω ειναι οριακη) αλλα με κραταει το οτι ειναι λιγο σαν κουβας με ιμαντα ρε συ και δεν εχει αρκετα πιασιματα γυρω γυρω οπως η WANDRD sling μοιαζει τανκ σε κατασκευη.....Ισως πρεπει να την δω την 7αρα απο κοντα.
View attachment 243221View attachment 243220
Πρόσφατα είχα την μεγάλη σε ταξίδι Ιταλία.Η μεγαλη ειναι σαν κουβας. Η μικρη μια χαρα μοιαζει σε μεγεθος.
Και ειναι και αδιαβροχη και λογικη σε τιμη .
Στο σύστημα της canon βάζω συνήθως την eos r με φορεμένο τον tamron 24-70 ή τον 40mm και στριμώχνω τον ef 135mm f2 με το x1.4 extender και τον irix 15mm. Με τον 24-70 και λόγω του φάρδους του irix βγαίνουν οριακά όταν έχω αυτό το set up.
Βέβαια το βάρος από ένα σημείο και μετά ενοχλεί, όπως με ενοχλούσε και με τα m43. Βάλε βάλε διάφορα αύξανε.
Έχοντας και το αντίστοιχο μικρό της peak design θεωρώ ότι το μικρό μέγεθος δεν βολεύει για σώμα μεγέθους eos r, ίσως μόνο με ένα φακό οριζόντια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.