Λάκης
AVClub Fanatic
Και;Σορυ που σας το λέω αλλά όσοι ΙΤ διαβάζουν ότι ακούσατε διάφορες στον ήχο από Ethernet καλώδιο, θα έχουν σκάσει στα γέλια.
Και;Σορυ που σας το λέω αλλά όσοι ΙΤ διαβάζουν ότι ακούσατε διάφορες στον ήχο από Ethernet καλώδιο, θα έχουν σκάσει στα γέλια.
Σορυ που σας το λέω αλλά όσοι ΙΤ διαβάζουν ότι ακούσατε διάφορες στον ήχο από Ethernet καλώδιο, θα έχουν σκάσει στα γέλια.
Σορυ που σας το λέω αλλά όσοι ΙΤ διαβάζουν ότι ακούσατε διάφορες στον ήχο από Ethernet καλώδιο, θα έχουν σκάσει στα γέλια.
Βεβαίως ακούστηκε διαφορετικά.Δηλαδή ρε Μιχάλη το 10μετρο που είχαμε στο Α6 ακούστηκε απλά διαφορετικά από το 3μετρο Ugreen ;;;
Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να πει κάποιος ότι με το 10μετρο το Α6 έπαιξε καλύτερα ;;
Δεν έχω σκάσει από τα γέλια.
Μου κόπηκαν τα γέλια την πρώτη φορά που άκουσα διαφορές ανάμεσα σε ethernet καλώδια, πριν από πάνω από 7 χρόνια.
Και, πίστεψέ με, δεν ήθελα να ακούσω διαφορές.
Υ.Γ. δεν σας κρύβω ότι δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω για routers και switchers που κάνουν διαφορά στον ήχο!
Λογικό αυτό που λες, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κι' εγώ θα ήθελα να παρακολουθήσω μία τέτοια δοκιμή.Οπότε το mikrotik έκανε διαφορά στον ήχο; Και ποιό(α) switchers είναι ηχητικά καλά; (πω πω δεν πιστεύω ότι τα γράφω αυτά)
Υ.Γ. Πως γίνεται να οργανωθεί ένα τεστάκι με σωστη μεθοδολογία, για τους άπιστους θωμάδες όπως εμένα;
Η μόνη ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση ειναι λόγω καλωδίου να κλείδωσε με μεγαλύτερη ταχύτητα το streamer με αποτέλεσμα να ανεβάσει το bitrate (όπως κάνει π.χ. το netflix, youtube κλπ )Ενώ εμείς γράφαμε RouteOS scripts για να περνάει η ώρα μας βρε!
Ξύπνησα μία μέρα και είπα "πολύ ησυχία έχω στη δουλειά, πως θα κάνω τα νεύρα μου πριονοκορδέλες σήμερα;" και παρήγγειλα το mikrotik.
Όλη η κουβέντα γίνεται γιατί λέγεται ότι το καλώδιο μεταφέρει "άχρηστη" πληροφορία και δημιουργεί πρόβλημα στον χρονισμό του dac στον streamer.Η μόνη ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση ειναι λόγω καλωδίου να κλείδωσε με μεγαλύτερη ταχύτητα το streamer με αποτέλεσμα να ανεβάσει το bitrate (όπως κάνει π.χ. το netflix, youtube κλπ )
Τα data είναι 0 και 1. Ούτε 0,2 ούτε 0,6 .
Να πω κι εγώ ως παντελώς άσχετος τα δυο σεντσια μου και μετά πέστε να με φάτε:Τα data μεταφέρονται με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικού παλμού. Το καλώδιο εκτός από τα data μεταφέρει και άλλες μορφές ηλεκτρομαγνητικού παλμού, κοινώς σκουπίδια δικτύου κλπ. Αυτά τα σκουπίδια ένας εκτυπωτής τα αγνοεί επειδή δεν είναι γράμματα. Ένα DAC δε μπορεί να τα αγνοήσει και τα μετατρέπει και αυτά, σε θόρυβο. Άρα ένα καλώδιο ethernet που μεταφέρει λιγότερα σκουπίδια μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ήχο.Τα data ως γνωστόν είναι 0 και 1 . Σωστά; . Τι θα πει το καλώδιο είναι "φίλτρο" ; Το ψηφιακό καλώδιο είναι "φίλτρο";
Φαντάζομαι την όποια διαφορά την κάνει η μόνωση. Ε τότε για σιγουριά να χρησιμοποιούμε sftp καλώδια τα οποία και είναι παμφθηνα.
Εχετε ακούσει διαφορές και μεταξύ s/ftp καλωδίων;
Εχει τεμαχίσει κάποιος ethernet των 250 ευρώ το μέτρο να μας πει τι είδους μόνωση έχει μέσα;
Υ.Γ. δεν σας κρύβω ότι δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω για routers και switchers που κάνουν διαφορά στον ήχο!
Και τίποτα. Υπάρχουν αυτοί που είναι βέβαιοι ότι άκουσαν διαφορές κι αυτοί που πιστεύουν ότι οι πρώτοι φαντασιώνονται άκουσμα διαφοράς.Και;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.