Χειρουργικές κινήσεις σε Χειρουργικό Εργαστήριο. Μπράβο Dim.
Σκέφτομαι να αγοράσω την μικρή proxxon ds 230/e την οποία χρησιμοποιώ, δανεική από φίλο, αλλά βλέπω ότι παίρνετε όλοι την πιο μεγάλη. Εκτός από το πιο μεγάλο μοτέρ, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους; Η μικρή κόβει πολύ καλά, είναι σταθερή και έχει την δυνατότητα να πατάς το ξύλο που κόβεις χωρίς αυτό να χοροπηδάει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστώ και εγω που νόμιζα οτι εκανα κατι λάθος πχ στο σφίξιμο και με τις βίδες αλλα το μοτέρ ειχε ζεσταθεί πολυ ενώ τωρα με την αλλη λάμα δεν καταλαβαίνει τίποτα,εκτός απο proxxon δεν υπαρχουν στην ελληνική αγορα αλλες λαμες με πιο αραιή οδοντωση με pin; στην αμερικη νομιζω εχουν αλλα δεν κυκλοφορούν εδω
Περα απο την μικρη αλλα αναμενομενη 'χαλαροτητα', τα γυαλοχαρτα δεν φευγουν απο το τριβειο παρ'ολη την μικρη επιφανεια προσφυσης.
Σιγουρα το αυτοκολλητο γυαλοχαρτο ειναι πιο σταθερο αλλα και με το velcro κανεις την δουλεια σου μια χαρα.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα στρογγυλο γυαλοχαρτο που χρησιμοποιεις στον αλοιφαδορο και να τον τεσταρεις με διαφορα velcro της αγορας. Καποιο σιγουρα θα εχει καλυτερη προσφυση απο τα υπολοιπα. Πχ. το ασπρο velcro που εχω στη φωτο εχει λιγο καλυτερη προσφυση στο γυαλοχαρτο απο το αλλο, το σκουρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.