eNeRGy; Τα πουλανε νωρις για επισης λογο που δε γνωριζεις... αλλα αυτον σε αφηνω να τον ψαξεις μονος σου...[/quote said:Για λέγε... για λέγε...
Tασούλη..που'σαι...επειδή το Μ5 είναι ΛΙΓΟ πιό ακριβό απο το MPS τύλιξε κανά δυό γιά εμένα, και να'χει απο όλα σε παρακαλώ πολύ!!!
Γιάννη αν το πάρεις πολύ καλά θα κάνεις. Το έχει φίλος στο χωριό, το έφερε από Γερμανία πριν 3 μήνες σε εξαιρετική κατάσταση........
Μεγαλώσαμε, καιρός για κάτι μεγαλύτερο και πιο ψηλό !!!!!!
υ.γ. Γιάννη μήπως θα έπρεπε να μεταφέρεις το θέμα στην Επί παντός ?????
δεν μου κολλάει για αγγελία !!!!!![]()
Με έκανες χώμα τώρα......το απόλυτο!!!Ελα ντε! Σε λιγο θα σου πουν αντι για το 6 MPS να κοιταξεις και το mazerati quattroporte... :BDGBGDB55:
Αυτο ειναι ενα γρηγορο, πολυτελες και οικογενειακο αμαξι... http://www.maseratiquattroporte.com/newqpsite.html?lang=en
Γιάννη αν το πάρεις πολύ καλά θα κάνεις. Το έχει φίλος στο χωριό, το έφερε από Γερμανία πριν 3 μήνες σε εξαιρετική κατάσταση........
Μεγαλώσαμε, καιρός για κάτι μεγαλύτερο και πιο ψηλό !!!!!!
υ.γ. Γιάννη μήπως θα έπρεπε να μεταφέρεις το θέμα στην Επί παντός ?????
δεν μου κολλάει για αγγελία !!!!!![]()
Ελα ντε! Σε λιγο θα σου πουν αντι για το 6 MPS να κοιταξεις και το mazerati quattroporte... :BDGBGDB55:
Αυτο ειναι ενα γρηγορο, πολυτελες και οικογενειακο αμαξι... http://www.maseratiquattroporte.com/newqpsite.html?lang=en
....μάλιστα...απο ότι κατάλαβα δεν σε ενθουσίασε κι'όλλας...γιατί εμένα που το οδήγησα μου άρεσε πάρα πολύ το αμάξι σχεδόν σε όλα του,αν και το πίεσα αρκετά.το προηγούμενο σ/κ που ήμουν στο χωριό, πολύ καλό πάτημα καλά γκάζια, η πληροφορία στο τιμόνι αρκετά καλή ( δεν τη συγκρίνω όμως με peugeot ), δεν έχει τριξίματα παρά μόνο κάπου στο πίσω μέρος, μάλλον είναι θέμα κάποιας βίδα.....
Το πήρε με 24.000 χλμ σε πολύ καλή κατάσταση, χρώμα μαύρο .
.....ωραίος...όσο γιά το κάτι πιό ψηλό κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι μας το αναζητάμε.παίζω σε άλλη κατηγορία Γιάννη, όχι με αυτό που έχω τώρα (εταιρικό), to τελευταίο μου ήταν 306 Gti Race.....
αν και τώρα θα έλεγα ότι δεν θα με χάλαγε κάτι σε ποιο ψηλό....
Mr. John προς τι η αλλαγή σε 4πορτο ξαφνικά; τι έχουμε; κανά ευχάριστο; μήπως άυξηση πληθυσμού;![]()
Υ.Γ.
Άν εσύ προκειμένου να πουλήσεις ένα ΤΤ,"έκοψες" σε 3 μέρες 1000 ,ο "ψείρας" πόσα πρέπει να κόψει;
Στις 25-05-2008,στο post 16,έγραφες:
"αφού ήδη έχω σχεδόν σίγουρο αγοραστή στα 24 χιλιάρικα".
Μόλις 3 ημέρες μετά,η τιμή έπεσε στα 23 χιλιάρικα.
Λοιπόν,ΜΑΖΕΨΟΥ γιατί έχεις και οικογένεια και κάθε μέρα που περνάει κοστίζει 333,επειδή εσύ ξύνεις το κεφάλι σου...
Πάρτο και άσε τα δήθεν ψυχολογικά δεσίματα με το ΤΤ.
Τζόβενο,έ τζόβενο.
Υ.Γ.
Άν εσύ προκειμένου να πουλήσεις ένα ΤΤ,"έκοψες" σε 3 μέρες 1000,ο "ψείρας" πόσα πρέπει να κόψει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.