Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Αν και ξεφεύγουμε απο το θέμα, θα ήθελα να πω ότι τίποτε δεν αποτελεί κανόνα.Συνήθως όμως στην Γερμανία και στις υπόλοιπες χώρες με τις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες τα αμάξια υποφέρουν απο κάτω λόγω των πολύ συχνών ρίψεων αλατιού στους δρόμους, και επίσης συνήθως στην Ελλάδα τα αμάξια υποφέρουν στις αναρτήσεις λόγω των υπέροχων δρόμων που έχουμε σχεδόν παντού!!!...
Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που συνήθως έχουν να κάνουν με το πόσο,πότε και που ο κάθε ένας κάνει χρήση του αυτοκινήτου του...είπαμε όμως ΣΥΝΗΘΩΣ..
Απο την άλη, οι εγγυήσεις που δίνουν οι Γερμανοί στα δικά τους αμαξώματα, επίσης δεν αποτελεί κανόνα, γιατί γιά παράδειγμα η AUDI και η VW δίνουν 12 χρόνια η BMW 6 όσο δηλαδή και η MAZDA ,ενω η MERSEDES και η OPEL δίνoυν μόλις 2!!!

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

eNeRGy; Τα πουλανε νωρις για επισης λογο που δε γνωριζεις... αλλα αυτον σε αφηνω να τον ψαξεις μονος σου...[/quote said:
Για λέγε... για λέγε...

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Tασούλη..που'σαι...επειδή το Μ5 είναι ΛΙΓΟ πιό ακριβό απο το MPS τύλιξε κανά δυό γιά εμένα, και να'χει απο όλα σε παρακαλώ πολύ!!!

Ελα ντε! Σε λιγο θα σου πουν αντι για το 6 MPS να κοιταξεις και το mazerati quattroporte... :BDGBGDB55:
Αυτο ειναι ενα γρηγορο, πολυτελες και οικογενειακο αμαξι... http://www.maseratiquattroporte.com/newqpsite.html?lang=en

Γιάννη αν το πάρεις πολύ καλά θα κάνεις. Το έχει φίλος στο χωριό, το έφερε από Γερμανία πριν 3 μήνες σε εξαιρετική κατάσταση........

Μεγαλώσαμε, καιρός για κάτι μεγαλύτερο και πιο ψηλό !!!!!!

υ.γ. Γιάννη μήπως θα έπρεπε να μεταφέρεις το θέμα στην Επί παντός ?????
δεν μου κολλάει για αγγελία !!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Γιάννη αν το πάρεις πολύ καλά θα κάνεις. Το έχει φίλος στο χωριό, το έφερε από Γερμανία πριν 3 μήνες σε εξαιρετική κατάσταση........

Εγω γιά αγγελία το ξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να βρώ αυτο το αμάξι εύκολα όμως εκτροχιαστήκαμε!!!.....ας κρίνουν οι υπεύθυνοι της κατηγορίας γιά την μεταφορά του η την παραμονή του εδω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Ελα ντε! Σε λιγο θα σου πουν αντι για το 6 MPS να κοιταξεις και το mazerati quattroporte... :BDGBGDB55:
Αυτο ειναι ενα γρηγορο, πολυτελες και οικογενειακο αμαξι... http://www.maseratiquattroporte.com/newqpsite.html?lang=en
Με έκανες χώμα τώρα......το απόλυτο!!!

..και τι λέει ο φίλος;εσύ το έχεις κάνει καμιά βόλτα Αντώνη;

το προηγούμενο σ/κ που ήμουν στο χωριό, πολύ καλό πάτημα καλά γκάζια, η πληροφορία στο τιμόνι αρκετά καλή ( δεν τη συγκρίνω όμως με peugeot ), δεν έχει τριξίματα παρά μόνο κάπου στο πίσω μέρος, μάλλον είναι θέμα κάποιας βίδα.....

Το πήρε με 24.000 χλμ σε πολύ καλή κατάσταση, χρώμα μαύρο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Εννοείται. :worshippy: Απλά είπα για Μ5 για πιό καθημερινή χρήση και να μην τράβαέι προκλητικά τα βλέματα (και γράφεται με s ;)

το προηγούμενο σ/κ που ήμουν στο χωριό, πολύ καλό πάτημα καλά γκάζια, η πληροφορία στο τιμόνι αρκετά καλή ( δεν τη συγκρίνω όμως με peugeot ), δεν έχει τριξίματα παρά μόνο κάπου στο πίσω μέρος, μάλλον είναι θέμα κάποιας βίδα.....

Το πήρε με 24.000 χλμ σε πολύ καλή κατάσταση, χρώμα μαύρο .
....μάλιστα...απο ότι κατάλαβα δεν σε ενθουσίασε κι'όλλας...γιατί εμένα που το οδήγησα μου άρεσε πάρα πολύ το αμάξι σχεδόν σε όλα του,αν και το πίεσα αρκετά.

παίζω σε άλλη κατηγορία Γιάννη, όχι με αυτό που έχω τώρα (εταιρικό), to τελευταίο μου ήταν 306 Gti Race.....

αν και τώρα θα έλεγα ότι δεν θα με χάλαγε κάτι σε ποιο ψηλό....

παίζω σε άλλη κατηγορία Γιάννη, όχι με αυτό που έχω τώρα (εταιρικό), to τελευταίο μου ήταν 306 Gti Race.....

αν και τώρα θα έλεγα ότι δεν θα με χάλαγε κάτι σε ποιο ψηλό....
.....ωραίος...όσο γιά το κάτι πιό ψηλό κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι μας το αναζητάμε.

Mr. John προς τι η αλλαγή σε 4πορτο ξαφνικά; τι έχουμε; κανά ευχάριστο; μήπως άυξηση πληθυσμού; ;)

Ακόμη όχι......εκτός του ότι χρειαζόμεστε τετράπορτο γιά πολλούς άλους λόγους εκτός αυξήσεως του πληθυσμού, κρίνω ότι έχω πετύχει που καλή τιμή πώλησης του ΤΤ (μοντέλο 2001-180ps-πρόγραμμα 225 ps-95.000 Khm-23.000€).

Στις 25-05-2008,στο post 16,έγραφες:
"αφού ήδη έχω σχεδόν σίγουρο αγοραστή στα 24 χιλιάρικα".
Μόλις 3 ημέρες μετά,η τιμή έπεσε στα 23 χιλιάρικα.
Λοιπόν,ΜΑΖΕΨΟΥ γιατί έχεις και οικογένεια και κάθε μέρα που περνάει κοστίζει 333 ,επειδή εσύ ξύνεις το κεφάλι σου...
Πάρτο και άσε τα δήθεν ψυχολογικά δεσίματα με το ΤΤ.
Τζόβενο,έ τζόβενο.

Υ.Γ.
Άν εσύ προκειμένου να πουλήσεις ένα ΤΤ,"έκοψες" σε 3 μέρες 1000 ,ο "ψείρας" πόσα πρέπει να κόψει;

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Υ.Γ.
Άν εσύ προκειμένου να πουλήσεις ένα ΤΤ,"έκοψες" σε 3 μέρες 1000 ,ο "ψείρας" πόσα πρέπει να κόψει;

Ναι ομως, απο ΤΤ βρωμαει ο τοπος... και εχει φαει μετα το δικο του ενα lifting και εχει βγει και νεοτερο μοντελο... το mps ομως και πιο σπανιο ειναι, και πιο γρηγορο, και πιο μεγαλο, και πιο νεο, και δεν εχει βγει ακομη το νεοτερο (και ισως δε βγει) και και και...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,όμως είμαι σίγουρος ότι και ο άνθρωπος που πουλάει το Mazda θα περιμένει ένα μικρό παζάρι,αφού δεν απευθύνεται στους πολλούς,αλλά σε ελάχιστους υποψήφιους αγοραστές.

Ναι πολυ σωστα... φυσικα το αγοραστικο κοινο του mps ειναι μικρο...
Αλλα παλι αν ειναι τρελλη ευκαιρια και σου φυγει... για 500-1000ευρω πως θα ενιωθες?

Στις 25-05-2008,στο post 16,έγραφες:
"αφού ήδη έχω σχεδόν σίγουρο αγοραστή στα 24 χιλιάρικα".
Μόλις 3 ημέρες μετά,η τιμή έπεσε στα 23 χιλιάρικα.
Λοιπόν,ΜΑΖΕΨΟΥ γιατί έχεις και οικογένεια και κάθε μέρα που περνάει κοστίζει 333,επειδή εσύ ξύνεις το κεφάλι σου...
Πάρτο και άσε τα δήθεν ψυχολογικά δεσίματα με το ΤΤ.
Τζόβενο,έ τζόβενο.

Υ.Γ.
Άν εσύ προκειμένου να πουλήσεις ένα ΤΤ,"έκοψες" σε 3 μέρες 1000,ο "ψείρας" πόσα πρέπει να κόψει;

Tο αμάξι το είχα βάλει σε 2 site αγγελιών γιά αυτοκίνητα την ίδια ημέρα.Επειδή δεν καιγόμουνα γιά άμεση πώληση και δεν είχα βρεί το συγκεκριμένο MPS ,έπαιξα με τις τιμές.Στο ένα με 24 και στο άλο με 23 χιλιάρικα.Στην αρχή πήγαινε να κάτσει η φάση με τα 24 αλά στο τέλος μου έκατσε(αν οριστικοποιηθεί δηλαδή..) η περίπτωση με τα 23 χιλιάρικα και όχι δεν είπα.Απλά μου έκανε εντύπωση η άμεση ανταπόκριση τόσο γιά το ΤΤ όσο και γιά το αποτέλεσμα απο αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα δημοσίευσης αγγελιών!!!

Σημ.....αμέσως να μου την πείς γεράκο μου!!!!....και που'σαι...του ψείρα θα του κατεβάσω την τιμή!!!

Last edited: