Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

τελικά δηλαδή τόσο καιρό είχα hiend και το άκουγα ?-bye-
και τότε γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει ?:rifle:
γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι απλά hifi ?:rifle:
και τελικά πως είναι δυνατόν να είναι hiend αφού οι τρείς συσκευές συνολικά σε νέες τιμές δεν ξεπερνάνε τις 3000-5000 ?:chinscratch:

Εάν έχεις καταφέρει με 5000 χιλιάδες όλα αυτά τότε πρέπει να είσαι ο μόνος τυχερός....... και πές μας τον τρόπο να σωθούμε και εμείς
εκτός άν ακούς τα μισά και τα άλλα μισά νομίζεις οτι τα ακούς...

Σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε.Κανείς δεν μου έδωσε τον ορισμό του hi-end.Αναμενόμενο...Ένα κάρο αερολογίες .............Αν θέλει να διαβάσει κάποιος την αποψή μου ας πάει στη σελίδα 30 για να μην ανακυκλώνομαι.Ελπίζω η άποψη μου να βοηθήσει κάποιους.

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Εάν έχεις καταφέρει με 5000 χιλιάδες όλα αυτά τότε πρέπει να είσαι ο μόνος τυχερός....... και πές μας τον τρόπο να σωθούμε και εμείς
εκτός άν ακούς τα μισά και τα άλλα μισά νομίζεις οτι τα ακούς...

Καλα θα ητανε να πηγαινες ν ακουσεις τι και πως ακουει ο Δημητρης.
Ενα απο τα πιο καλοστημενα-μελετημενα συστηματα της Θεσ/νικης,κατα γενικη ομολογια.

Σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε.Κανείς δεν μου έδωσε τον ορισμό του hi-end.Αναμενόμενο...Ένα κάρο αερολογίες .............Αν θέλει να διαβάσει κάποιος την αποψή μου ας πάει στη σελίδα 30 για να μην ανακυκλώνομαι.Ελπίζω η άποψη μου να βοηθήσει κάποιους.

φίλε kjohn hi-end είναι το απόλυτο, το απλησίαστο, η νιρβανα που όλοι ψάχνουμε και ποτέ δεν θα βρούμε γιατί τότε πως θα λύσουμε το υπαρξιακό μας πρόβλημα ?
hi-end είναι απο τον τεχνικό που κάνει την ηχογραφηση. το ρεύμα της πολυκατοικίας σου ..... μέχρι τις κουρτίνες της μαμας σου
hi-end είναι το Creative MP3 player ZEN Stone 42 € Άκουσε ένα κομμάτι σε αυτό και μετά αντε ψάξε κάτι αντίστοιχο σε δυναμικά, εικόνα, ισοροπία φάσματος κλπ σε hi end συσκευές Τότε με αυτό σαν ήχο αναφοράς θα δείς οτι ούτε 5000 ούτε 10.000 ούτε 100.000 δεν πλησιάζουν κάν, όλη σου την ζωή να ψάχνεις μηχανήματα να φτιάχνεις χώρους
hi-end είναι κατι διαφορετικό για τον καθένα Για άλλον είναι το κόσμημα στο σαλόνι για άλλον η ανάλυση, για άλλον η λεπτομέρεια
Οπότε hi-end είναι αυτό που εσύ ειδικά και μόνο εσύ αναζητάς μέσα απο το χομπυ
Για μενα είναι να ακούω John Lenon και να φαντάζομαι εναν κόσμο ενωμένο χωρίς κράτη πολέμους και λόγους να σκοτώνεις ή να σκοτωθείς.....:ernaehrung004:

Άρα το hi-end είναι όπως ο κομμουνισμός (ένας κόσμος ιδανικός,μία νιρβάνα) για τους κομμουνιστές.....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Βρε τι μαθαίνει κανείς.

Δηλαδή οι hi-endάδες είναι κομμουνιστές?:damnyou:

παλι καλα που μεσολαβει σαββατοκυριακο
θα αραξω να σκεφτω το ποιημα
αν εχει και συνεχεια ...καπου μπορει να δενει στο τελος....

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Άρα το hi-end είναι όπως ο κομμουνισμός (ένας κόσμος ιδανικός,μία νιρβάνα) για τους κομμουνιστές.....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Βρε τι μαθαίνει κανείς.

Δηλαδή οι hi-endάδες είναι κομμουνιστές?:damnyou:

καλα το,λεγα εγω οτι πεσαμε σε γιαφκα εδω μεσα .........:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

στο πιό κάτω Link ίσως υπάρχει κάτι που είναι ενδιαφέρον...άν θες ψάξε

http://home.hetnet.nl/~a.van.waarde/id6.htm

Φιλικά!!!!!

Σας ευχαριστώ Κε Σαϊτη ..θα το ψάξω...

λοιπόν φίλοι μου η ακρόαση των Triangle έγινε-κανονικότατα-χθες...

λόγω του ότι ήταν πολύ δύσκολο το Σ/Κ δεν πρόλαβα να γράψω τις εντυπώσεις μου...

αύριο θα τα πούμε αναλυτικά...

Φίλοι μου καλό μεσημέρι…

Λοιπόν το Σάββατο πήγα στον αγαπητό φίλο Γιάννη Μιχαηλό για να ακούσω τα Triangle Quartet …

Κουβαλούσα μαζί μου και τον τελικό μου ,για να παίξουν τα ηχεία και με αυτόν…

Η ακρόαση θα γινόταν με δικά μου cds αλλά και με υλικό που έχει ο Γιάννης.

Ο Γιάννης νόμιζε ότι θα έφερνα έναν ολοκληρωμένο (από λάθος συνεννόηση) και όχι τον τελικό μου και επειδή έχει την άποψη ότι πρέπει να χεις όλο το πακέτο των ενισχυτικών σου ,προς στιγμή ψαχτήκαμε…

Τελικά η λύση βρέθηκε…

Ο τελικός συνδέθηκε απευθείας με ένα cd player το Symphonic Line με μεταβλητή στάθμη εξόδου και με καλώδια Nordost στα-προς δοκιμή-ηχεία…
Η ακρόαση κράτησε πάνω από δύο ώρες ξεκινώντας με Miles Davis από τα Kind of Blue και Sketches of Spain, όπου ο Miles και η τρομπέτα του ζωντανέψαν μπροστά μας με μεγάλη αληθοφάνεια…

συνεχίσαμε με μια ζωντανή ηχογράφηση των Roxy Music που μου αρέσει πολύ, όπου και εκεί τα ηχεία μας έφεραν-μπροστά μας-την σκηνή πάνω στην οποία ζωγράφιζε ο Brian Ferry …
μετά ακούσαμε τους Bad plus από τα άλμπουμ τους prog και suspicious activity?…αυτά τα cd τα έχω χαρακτηρίσει δύσκολα γιατί τα αυτιά μου σε κάποια ηχεία είχαν δυσανασχετήσει…τα Triangle απέδωσαν την ηχογράφηση υποδειγματικά και τα αυτάκια μου εντυπωσιάστηκαν ακούγοντας τα drums σφικτά και με όγκο…

συνεχίσαμε με Tindersticks…Patti Smith…με Lambchop ….με Marvin Gaye και επειδή-τελευταία-μου αρέσει ο Vangelis ακούσαμε αποσπάσματα από το Albedo 0.39…

να μην σας τα πολυλογώ τα ηχεία μου άρεσαν πολύ…διαφορετικός ήχος από τα ATC ,αλλά ιδιαίτερα ευχάριστος στα αυτιά μου…

στο τέλος ο Γιάννης μου ζήτησε να ακούσουμε αποσπάσματα από το υβριδικό sacd του Bob Dylan OH MERCY ….όπου η αγριοφωνάρα του Bob απλώθηκε μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο…

σε αυτό σημείο πρέπει να τονίσω το ταίριασμα που υπήρξε με τα μηχανήματα και να κάνω ειδική μνεία στον τελικός της MF ο οποίος έπαιξε πολύ καλά….. εντυπωσίασε και τον Γιάννη…όπως μου είπε ο ίδιος δεν περίμενε να έπαιζε τόσο καλά…ζεστάθηκε αρκετά, αλλά αποδείχθηκε κύριος μέχρι το τέλος…

θα ήθελα να τονίσω ότι τα ηχεία είναι ευαίσθητα…η εταιρεία δίνει τιμή 92db(2,83 V/m )και αυτό είναι πολύ καλό…είναι επίσης πολύ όμορφα (αν και λίγο επιθετικός ο σχεδιασμός τους για τα γούστα μου…) και εξαιρετικά προσεγμένα στην κατασκευή τους….

Τα Quartet κοστίζουν 2.950 ευρώ….και με προβλημάτισαν θετικά με την απόδοσή τους…θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..

Τελειώνοντας για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη για την καταπληκτική φιλοξενία του και τον επαγγελματισμό του…όπως και να του πω ένα μεγάλο μπράβο για τον εξαιρετικά φροντισμένο χώρο του…

• Like
Reactions: Kostas P. K.
QSO 626R
626R_FSTrosewood.jpg

"As for opinions of my friends - all I can say is that I have a living room full of bodies knocked out by the sound!" - customer from UK on soundcoated standard 626R.​
April 2001 saw the introduction of the QSO 626 Ribbon, a rear-ported three-driver design of the highest available sonic quality. Indeed the 626R is perhaps the best-sounding small system you can buy, despite its low price (for which we apologize - compare the 626R against those $10,000 minimonitors and hear what we mean). The 626R fetures our exclusive Neo midrange panel, with new FST ribbon tweeter with flat response out to 25 kHz.
Cabinets are 61 cm tall, slender (25 cm wide), and feature round vertical edges, flush mounted drivers, and slotted antidiffraction masking of the tweeter for optimum dispersion in either the horizontal or (with masks rotated 90 degrees) vertical planes. The ported woofer design delivers high power handling and bass extension heretofore unheard in this price range (-3dB at 42 Hz / 1 W drive, no more than 5% THD, with port output clean to 35Hz).

Specifications Bass: - 16 cm (6") WCF Megawoofer bass, rear reflex loaded Mid: - rectangular 10 x 20 cm (4 x 8") Neo ribbon, 280 Hz - 6.9 kHz Treble: - FST, 6.9 kHz - 30 kHz Impedance & Sensitivity: - 8 Ohm (5.6 min.) 90 dB/1W/1m Power handling: - 150 W rms /4 Ohms, 20 W min. Frequency response: - 42 Hz-25 kHz +0/-3 dB Dimensions & Weight: - 61H x 25W x 33D cm, 18 kg (24"H x 10"W x 13"D, 40 lbs) Output levels and distortion: - max. 1% THD fullrange / 1 W, max. 110+ dB SPL / 1 m Finishes: - standard lite oak, dark oak. Optional MLS rosewood, macassar ebony, maple, piano black​

626Rmacassar_ebony_01.jpg

How to get the most out of the 62R's

1. Break in for 100 hours. We do 24h at the factory.

2. Use a solid or baffled stand that puts the upper part of the mid panel at ear height.

3. Once 1 and 2 are taken care of make microadjustments of the level controls for maximum clarity. Factory settings are about 1:30, but on your equipment may be that 1:15 for the mid and 1:45 for the tweet are ideal. You'll soon find out.

Your CD's, both bad and good, will sound a lot better when you'r done.

How to improve your stand

1. Make sure it is the right height. Usual stand height of 50cm may be OK, but might be taller or shorter for you, depending on your height and/or your seat height.

2. Add weight. A steel sheet on the stand on the speaker, weights on top of the speaker, sand in the stand frame.

3. Add a baffle. A "beard" installed on the front of the stand, top to floor, vastly improves the sound. Almost any material will work, even cardboard. It's puzzling that manufacturers turn out open frame stands at all. The cavity below the woofer destroys bass response, as Paul Klipsch pointed out 35 years ago. Adding a front baffle the same width as the speaker and extending from the top of the stand to the floor gives the bass a boundary to travel along and increases efficiency below 100Hz up to 6 dB.​

626r_stand.jpg

Πανέμορφα είναι τα 'τερατάκια'...Και αυτή η γουφεράκλα πόσες ίντζες να είναι??? 3,4, μπορεί και 4,5...Μάνα μου!!!