Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Καλημέρα....ε όχι και να ερωτοτροπήσουμε.....:D

και μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν έχεις άδικο...τάχω-σχεδόν-γυρίσει όλα...;)

Kαι στο τέλος θα πάρεις τα ATC γιατί αυτά είχες αποφασίσει από την αρχή.

...ή δεν θα πάρεις τίποτα! (γιατί και προς τα 'κει σε "κόβω")

Νασούλη αν κατεβείς κέντρο , ρίξε καί καμιά ματιά από Λαλαούνη , ακριβό το μαγαζί , δέ λέω , αλλά ολο καί κάποιο μπρελοκάκι θά εχει μέ κανά τριχίλιαρο...Ετσι γιά νά μή ταλαιπωρείσαι κι εσύ καί νά ησυχάσουμε κι εμείς, που μας εχει φάει η αγωνία....Κόσμημα δέ ψάχνεις ??? Στή πηγή σέ στέλνω.....

ΑΓΑΠΗΤΕ audiophile62 ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
καθως και τα υπολοιπα μελη. Δεν ειναι υποχρεωτικό να χαλασουμε το νημα τωρα που ούτως ή αλλως βρισκεται στο τελος.
Εξ άλλου σε οσους δεν ενδιαφερει δεν ειναι υποχρεωτικό να συμμετεχουν.
Σεβαστείτε αυτούς που τους ενδιαφερει το παρων νημα.

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Νά δείτε πού αυτό τό serial φιλοδοξεί νά ξεπεράσει καί τή "ΛΑΜΨΗ" σέ δειάρκεια !

Σε διάρκεια μπορεί ..... και δεν θα με ενοχλήσει καθόλου.

Σε "δειάρκεια" όμως σίγουρα όχι.:FSGSFGS4:

Η Aurum Cantus δεν φιλοδοξεί να γίνει FOCAL ή B&W με τα τεράστια επενδυτικά κεφαλαια και τρελα διαφημιστικά budget, αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλα τα μικροτερα εργοστάσια, αυτό που θέλουν όλες αυτές οι εταιρείες είναι να χτυπήσουν τους μεγάλους με μοτο τον καλύτερο τους ήχο και ξέρω πόλλες τέτοιες εταιρείες που το καταφέρνουν με άνεση.

Για να χτυπήσετε τους μεγάλους θα πρέπει πρώτα να κατακτήσετε τους μικρούς .

.....

ο ήχος ήταν ευγενικός...χωρίς υπερβολές...τον σχεδιασμό των Aurum Cantus έχει αναλάβει ο αρχιμηχανικός της SonusFaber και γι αυτό διακατέχονται από ιταλική φινέτσα...

...........
...........

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό αντιπρόσωπο της Audio Evolution για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά του......

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ο αρχιμηχανικός της Sonus Saber σχεδίασε κάτι που έμοιαζε με Aurum Cantus για να αποθηκεύει πατάτες, απλώς οι κινέζοι νόμιζαν ότι αυτό που σχεδίασε ο μηχανικός προορίζονταν για ηχείο.

Last edited:

Καλό μηχάνημα αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω...

1) Πως αντιγράφει το choke-regulated power supply των Musical Fidelity A5CR (που κοστίζουν 2.500 έκαστο μηχάνημα)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, από πού κι ως πού η Musical Fidelity κατέχει την πατρότητα μιας τεχνολογίας γνωστής ήδη από τον 19ο αι., και όποιοι άλλοι τη χρησιμοποιούν είναι απλώς αντιγραφείς; Να αραδιάσω καμιά δεκαριά τροφοδοτικά με choke, που κατασκευάστηκαν την εποχή που ο Α. Michaelson έπαιζε κουτσό και κρυφτό;

Sorry για το off topic, αλλά κάτι τέτοια διαβάζω και αρρωσταίνω και τα χώνω, και μετά αρρωσταίνω τον argi.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Τί ήταν ακριβώς αυτό το κλικ, αν επιτρέπεται; (Με ενδιαφέρει)...

Καλημέρα σας Κε Κόγια...

το κλικ είναι-απλά-ότι ο ήχος που άκουσα απ´αυτά τα ηχεία με συγκίνησε τόσο πολύ,που σταμάτησα να ψάχνω να βρίσκω ατέλειες (όπως έκανα με άλλα ηχεία...) και επί δύο ώρες απολάμβανα τα cds μου σαν να τα ανακάλυπτα για πρώτη φορά....

είχα την αίσθηση ότι ήταν ζωντανός ο καλλιτέχνης μπροστά μου..η μουσική δεν έβγαινε από ηχεία..ήταν ζωντανή....

εμένα αυτό μου αρκεί...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, από πού κι ως πού η Musical Fidelity κατέχει την πατρότητα μιας τεχνολογίας γνωστής ήδη από τον 19ο αι., και όποιοι άλλοι τη χρησιμοποιούν είναι απλώς αντιγραφείς; Να αραδιάσω καμιά δεκαριά τροφοδοτικά με choke, που κατασκευάστηκαν την εποχή που ο Α. Michaelson έπαιζε κουτσό και κρυφτό;

Sorry για το off topic, αλλά κάτι τέτοια διαβάζω και αρρωσταίνω και τα χώνω, και μετά αρρωσταίνω τον argi.

Ωχ, λες να με τρέχουν; Εχω φτιάξει κι εγώ μερικά αντιγράφοντας κάτι παλιοβιβλία του '50.

Μπααα, βάλε το τσοκ ανάποδα και είσαι εντάξει.

Να ρωτήσω κάτι; Από ηχεία ελληνικής κατασκευής, τί παίζει στο τριχίλιαρο που ψάχνει ο άνθρωπος; Πετρόπουλος; Μπουρατζής; Roister; ΜΤΖ; Δεν μπορεί...

Επειδή λοιπόν...

1) Κάποιοι από ότι φαίνεται (λόγω περιόδου; Δεν είναι κακό, το παθαίνει και η γυναίκα μου) έχουν ζοχαδιαστεί με το θέμα που χτυπάει ακροαματικότητες μεγαλύτερες του Blue Sky...

2) Κάποιοι είναι σωστοί επαγγελματίες

3) Κάποιοι δεν είναι...

4) Ο Νάσος έχει πέσει στον έρωτα των ATC (ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ)

5) Και εγώ θέλω να αγοράσω ηχεία (ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ)

6) Ο Ongaku αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας πεί πια ειναι τα καλύτερα ηχεία του κόσμου... :(

7) Ο Φώσκολος ζήλεψε τον αριθμό επεισοδίων του παρόντος thread (ζει αυτός ή θα τρίζουν τα κόκαλά του και θα κάνει συντονισμούς το ATC? )

Το Σαββάτο τα ATC θα δοκιμαστούν σε οικιακό χώρο (βαρυφορτωμένο αλλά σχετικά καλά μελετημένο) για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Πιστεύω ότι μετά από μερικά ποτηράκια θα τον καταφέρω να του πουλήσω τα ηχεία μου (αλλά μην του το πείτε ακόμη)...