- 18 June 2006
- 7,544
Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!
σ´ευχαριστώ πολύ!!!:ernaehrung004:
Μπράβο Νάσο.Πολύ καλή επιλογή!!
σ´ευχαριστώ πολύ!!!:ernaehrung004:
Μπράβο Νάσο.Πολύ καλή επιλογή!!
έλα βρε παραπονιάρη...:guitarist:
αμάν βρε Μιχάλη σε ξέχασα!!!
είσαι και φιλαράκι....
σ´ευχαριστούμε πολύ!!!:ernaehrung004:
Καλοριζικα Νασο!
Το μονο δυσαρεστο ειναι οτι η "Οδυσσεια" σου ελαβε τελος συμπαρασυροντας και αυτο το πολυ ευχαριστο και επiμορφωτικο thread...
Νάσαι καλά.
Δύο... Σαν τους Χιώτες. Εγώ και ο Νάσος.
Παίζεται και άλλος πάντος, ένα θύμα που έσυρα με το ζόρι στο σπίτι να τα ακούσει...
Καλοριζικα Νασο!
Το μονο δυσαρεστο ειναι οτι η "Οδυσσεια" σου ελαβε τελος συμπαρασυροντας και αυτο το πολυ ευχαριστο και επiμορφωτικο thread...
να το κάνουμε σαν τις εκλογές . "Ο Νάσος σκέφτεται να αντικαταστήσει το κόσμημα των 3.000,00 Ε - Τι ηχεία να πάρει ;"
να το κάνουμε σαν τις εκλογές . "Ο Νάσος σκέφτεται να αντικαταστήσει το κόσμημα των 3.000,00 Ε - Τι ηχεία να πάρει ;"
αλλα εχω μια απορια το κοσμημα που κολαει μια και αισθητικα κουτιλα δειχνει:behead:
Πολύ καλημέρα!
Ομολογώ ότι μάλλον ο Νάσος τρόμαξε γιατί με βρήκε με ένα CD King Diamond στο χέρι να κατευθύνομαι προς το player...
Φτιάξαμε το καφεδάκι μας και καθήσαμε να ακούσουμε λίγο μουσική από τα παλιά ηχεία μου, τα οποία μάλλον δεν του έκαναν εντύπωση λόγω της εμπειρίας που είχε με τις τόσες ακροάσεις.
Μετά από λίγο ήρθε ο Δημήτρης με το συνεργείο του και άρχισε να ξεφορτώνει. Και να ξεφορτώνει... Και να ξεφορτώνει...
Στο σπίτι έφτασαν τα ATC με τα συμπράγκαλά τους, τα καλώδια ηχείων Nordost Baldur, καλώδια ηχείων Nordost Heimdal, 2 καλώδια ρεύματος Nordost Shiva, ένα interconnect Nordost Baldur και ένα inerconnect Nordost Heimdal.
Η πρώτη ακρόαση έγινε με τα δικά μου καλώδια, (καλώδια ηχείων Audioquest Indigo και interconnect VDH The first ultimate MKII) και με διάφορα είδη μουσικής, από popάκια που είχε μαζί του ο Νάσος μέχρι Χάρις Αλεξίου και Jazz από CD αναφοράς της Chesky Records.
Τι να πω; Να ξεκινήσω από τα κατά έτσι επειδή γουστάρω να γκρινιάζω; Άντε, μιας και ψάξαμε πολύ να βρούμε κάποιο...
Τα ηχεία είναι ρευματοφάγα. Αν τα πάρετε ξεχάστε υψηλές στάθμες εκτός και αν έχετε ενισχυτή άνω των 100 Watt RMS.
Με τον Copland πάρτυ δεν κάνεις και το ηχείο όταν έπαιζες με τον ενισχυτή στο τέρμα τον "άδειαζε" και "κλίπαρε". Μιλάμε για τον CTA 405, 2x50 Watt σε τάξη Α. Παίζει όμως σε ρεαλιστικές στάθμες για μένα που δεν ακούω μουσική σε στάθμες υψηλότερες των 95 DB με τίποτα.
Τα υπέρ; Χμμμ ποιό είναι το όριο χαρακτήρων για ένα μήνυμα είπαμε; :Banane0:
- Τα ηχεία κελαηδάνε!
Με το που τα συνδέσαμε απλά αρχίσαμε να απολαμβάνουμε μουσική.
Ούτε κιχ δεν ακούστηκε! Ούτε "Θα ήθελα περισσότερο από αυτό", ούτε "το τάδε τους είναι χαλαρό"... Απλά ακούγαμε μουσική!
- Δεν τα νοιάζει πως θα τα βάλεις. Αυτά παίζουν.
Τα ρίξαμε στο περίπου στο χώρο και αυτά έπαιξαν! Κανείς δεν σηκώθηκε να τα κουνήσει λίγο πιό εδώ ή λίγο πιό εκεί, να αλλάξει τη γωνία, να βάλει κάτι μπροστά τους. Απλά έπαιξαν! Μέχρι και πίσω στον τοίχο τα κόλησα όταν έφυγε ο κόσμος και αυτά συνέχισαν να παίζουν χωρίς να αλλάξουν χαρακτήρα! Τι διάολο; Ενσωματομένο Audyssey έχουν και δεν μας το λένε;
- Ο ήχος τους είναι αληθοφανής!
Βάλαμε Αλεξίου και νομίζαμε ότι τραγουδούσε μέσα στο σαλόνι. Βάλαμε Dead Can Dance και ο Νάσος νόμιζε ότι του κουνούσα μία κουδουνίστρα δίπλα από το αυτί του! Πραγματικά άκουσα τα όργανα όπως ακριβώς είναι.
- Παίζουν το ρόλο μόνιτορ χααααλααααρά!
Ότι καλώδιο και να αλλάξαμε είδαμε αμέσως τον χαρακτήρα του. Από καλώδιο ηχείων μέχρι καλώδιο ρεύματος. Τι να πω; Με αυτά τα ηχεία σώβρακο να αλλάξεις θα ακούσεις διαφορά!
Για αυτό θέλουν προσοχή στα υπόλοιπα κομμάτια του στερεοφωνικού (ώπα! Βρήκα και άλλο μείον! :Banane0: )
Προσωπικά, τι άλλο να πω; Τα περιμένω το απόγευμα να μου έρθουν μαζί με ένα set interconnect Heimdal και δύο τρίμετρα Heimdal ηχείων διπλοκαλοδιομένα. Εσύ Νάσο; :ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.