Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Re: Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Αν σου πω εγώ τις αλλαγές δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Καλύτερα ο Βασίλης που τις έκανε άλλωστε.

Σκοπός ήταν να έχω πιο πλούσιο (σε πληροφορία και σώμα) μπάσο και περισσότερη ησυχία/αυτονομία της usb, απο το pc. Σε όλα τα άλλα ήμουν απολύτως οκ.
Αυτά έγιναν με την μοντα του Γιώργου (Ιnternet King), άλλο μετασχηματιστή στη τροφοδοσία του mambo και ένα ακόμα μτσ (το παλιό) μαζί με το κουτσουρεμένο πλακετάκι στη usb που φαίνεται δεξιά απο την 6631.
Επίσης για λόγους κυρίως σύγκρισης έβαλε ο Βασίλης άλλη μια rca ώστε να υπάρχει επιλογή usb to spdif.
Τέλος έκανε κάτι μαγικά με πυκνωτές που του άρεσαν... αυτοί μάλλον στρώνουν ακόμα. Σε πρώτη φάση μοιάζει για πισωγύρισμα, για τα γούστα μου, αλλά δε μπορώ να τους κρίνω ακόμα όπως προείπα.

Λεπτομέρεις απο τον Βασίλη παιδιά, δεν είμαι ντιούης (παρά τις φιλοτιμες προσπάθειες φίλων, δεν υπάρχουν οι βάσεις και ο χρόνος/μεράκι να ασχοληθώ)

Οπότε το μισό μάμπο είναι ουσιαστικά το τροφοδοτικό της usb, έγινε η μετατροπή με το common ground, αλλάξατε τους ηλεκτρολυτικούς και αυτό που είναι ανάμεσά τους. Αυτό πάνω στους ηλεκτρολυτικούς τι είναι, όπως επίσης και η πράσινη πλακέτα μπροστά;

Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Ει!
Τι είναι αυτά βρε κανίβαλοι;
Στα δύο το κόψατε;

(Ετοίμασε πριόνια πες στον θείο,έρχομαι!)

Πολυ ωραιο φαινεται το κουτι, εχεις καποιο λινκ?!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Αυτό πάνω στους ηλεκτρολυτικούς τι είναι;

το δικό μου mambo είναι νυχτερίδα! όλα είναι πιασμένα στην οροφή!!! Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι το κουτί χωρίς τον πάτο... λολ
οπότε μάλλον για προστασία. τσικης φορ δε ρεστ ;-)

η πράσινη πλακέτα μπροστά;

φενγκ σούι λολ

απλά έχει μείνει απο το media player που ξηλώθηκε για να μπει το mambo (το κύκλωμα της sd card)

Πολυ ωραιο φαινεται το κουτι, εχεις καποιο λινκ?!

To κουτί είναι απο παλαιό media player ΗDX 1000.

lr_86-HDX_1.jpg

καθόταν και είπα να δοκιμάσω σε αυτό που είναι όντως πολύ ομορφούλι...
...και σίγουρα πολύ καλύτερο απο το heavy metal του sokman... (@sok :tongue: :beatnik2:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

quote_icon.png
Originally Posted by sokmav
AMA με το καλό παραλάβω κι εγώ USB την έχω έτοιμη την αυτόνομη (με άλλη μόντα).
ξέχασέ τη...:rip:
πάτε για άλλη.

για πες, για πες!!!

Για τα CM6631A, μου έδωσε ένας Κινέζος (ivytextile) τον παρακάτω σύνδεσμο με έκδοση κάπου καλοκαίρι 2013, παρατήρησα ότι λειτουργεί καλύτερα από την πρωτύτερη έκδοση που είχα πάρει από diyinhk αρχές του 2013

Ο σύνδεσμος: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=2350846087&uk=187632659

καθόταν και είπα να δοκιμάσω σε αυτό που είναι όντως πολύ ομορφούλι...
...και σίγουρα πολύ καλύτερο απο το heavy metal του sokman... (@sok :tongue: :beatnik2:)

Εγώ δεν μιλάει για κουτί....
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

Εγώ δεν μιλάει για κουτί....
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

ναι ναι... άντε με το καλό και η υπερπαραγωγή...

...και αφού προπονηθείς με το δικό σου, φτιάχνεις το καλό για μένα... :laugh:

+++
Σοβαρά τώρα, για την usb...
Με το foobar τι γίνεται? Γιατί παίζει μόνο DS SPDIF OUT (2-USB2.o High-Speed True HD Audio)?
Mεσω ΑSIO δίνει ήχο?
(έχω την cm6631 αλλά απ'ότι ακούω ούτε με την 6631Α δίνει)
Ξέρεις?

Last edited:

ναι ναι... άντε με το καλό και η υπερπαραγωγή...

+++
Σοβαρά τώρα, για την usb...
Με το foobar τι γίνεται? Γιατί παίζει μόνο DS SPDIF OUT (2-USB2.o High-Speed True HD Audio)?
Mεσω ΑSIO δίνει ήχο?
(έχω την cm6631 αλλά απ'ότι ακούω ούτε με την 6631Α δίνει)
Ξέρεις?

Αν δεν το πιασω στα χέρια μου να το βάλω επάνω,οτι και να σου πω θα είναι θεωρίες.
Γιατί να μην παίζει όμως;Εκεί είναι όλο το ζουμί,είτε ASIO είτε wasapi.
Για προσπάθησε το λίγο...
Κάνε απεγκατάσταση όλως τοων παλιών οδηγών (και διαγραφή μετά,να μην μείνει τίποτα) βρες τους νεώτερους δικούς του εγκατέστησε τους και ξανακοίτα.
Καλό είναι να το ορίσεις πρώτα όμως σαν default αμέσως μετά την εγκατάσταση πριν κάνεις το παραμικρό.
Και κανα-δυο επανεκκινήσεις δεν θα έκαναν κακό..

Edit:
Τον διακόπτη τον έχεις γυρισμένο στο I2S;

Last edited:
Δεν έχω συνδέσει καθόλου coaxial...
το έχω και στρώνει με το pc
(αυτό με το χχχζ, γκρρρρ βζζζζ γρρρρρ... που μουγκάθηκε πάραυτα...:2thumb22sup:)

λοιπά με τηλέφωνο.

Αν δεν το πιασω στα χέρια μου να το βάλω επάνω,οτι και να σου πω θα είναι θεωρίες.
Γιατί να μην παίζει όμως;Εκεί είναι όλο το ζουμί,είτε ASIO είτε wasapi.
Για προσπάθησε το λίγο...
Κάνε απεγκατάσταση όλως τοων παλιών οδηγών (και διαγραφή μετά,να μην μείνει τίποτα) βρες τους νεώτερους δικούς του εγκατέστησε τους και ξανακοίτα.
Καλό είναι να το ορίσεις πρώτα όμως σαν default αμέσως μετά την εγκατάσταση πριν κάνεις το παραμικρό.
Και κανα-δυο επανεκκινήσεις δεν θα έκαναν κακό.

Στο δικό μου μπορεί να παίξει στο foobar,μόνο με τις επιλογές : WASAPI(push) και ASIO for C-media usb device.

Attachments

• foobar-wasapi.jpg
    foobar-wasapi.jpg
    66.4 KB · Views: 162
  • foobar-asio.jpg
    foobar-asio.jpg
    65.3 KB · Views: 161
Κανονικά είτε ο διακόπτης ήταν στο i2s είτε στο spdif, ο οδηγός θα έπρεπε να έπαιζε μέσω asio. Για να μη χαλάσω το νήμα του Βασίλη, εφόσον το πλακετάκι είναι άλλων παπάδων...θα κάνω την ερώτηση στο νήμα για τα usb->i2s

Στο δικό μου μπορεί να παίξει στο foobar,μόνο με τις επιλογές : WASAPI(push) και ASIO for C-media usb device.

Μια χαρά είσαι,αυτά πρέπει να παίζει.
(Καλύτερα με ASIO πάντως,ανάλογα τι θα σου καθίσει βέβαια.)

Η απάντηση βρέθηκε και δυστυχώς δεν είνα απλά τα πράγματα, εξαρτάται λοιπόν το τι fw φορά το πλακετάκι.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, αυτή τη στιγμή τρέχουν δύο fw, το ένα δίνει spdif out μέσω asio αλλά δεν περνά DTS & AC3 (0x0319), το άλλο περνά DTS & AC3 αλλά δεν περνά spdif out μέσω asio (0x0314).
http://www.diyaudio.com/forums/digi...-audio-interface-any-good-21.html#post3385322
http://www.diyaudio.com/forums/digi...-audio-interface-any-good-22.html#post3386731

Πάλι διάβασμα χρειάζεται...για να βγάλεις άκρη!

Η άκρη βρέθηκε πάντως (αφού έκαψε τ' αυτί μας στο τηλ.)
Αναλυτικά θα τα πει ο υπαίτιος....

Σιγά μην γράψω αναλυτικά... :grinning-smiley-043

Το πρόβλημα ήταν ότι βγάλε - βάλε drivers χτες και σήμερα (γιατί είχε άλλο πρόβλημα τελικά softwarικό με το pc... και δεν έπαιζε καθόλου από usb) δεν πετούσα τις παλιές εκδόσεις και δεν ξαναρίθμυζα σωστά το foobar... μόλις τα πέταξα όλα (μέχρι και drivers για xmos άλλου dac βρήκα μέσα:music-smiley-005:) και γίναν οι ρυθμίσεις που μου είπε ο ευγενέστατος γελαδάρης απο το Αίγιο... ήρθαμε στα ίσια μας... και asio και wasapi (όπως τα λέει και ο Τάσος στο post του).

Δόξα το Θεό πάει και αυτό...

Τώρα πρέπει να το ξανακούσω γιατί τα προηγούμενα πρώτα συμπεράσματα ήταν απο usb to spdif :ADFADF1:

(sok είσαι μάστορας και στο foobar, φίλε προσκυνώ :worshippy:)

Μιας και περιμενω και εγω το μαγικο κουτι, ειχα μαζεψει προ καιρου 4 drivers με διαφορετικες ημερομηνιες για τις δοκιμες μου.
Ειναι και απο επωνυμα dac και απο ανωνυμα. Δεν εχω δοκιμασει ακομη να δω ποιο ειναι το νεοτερο/καλυτερο οποτε μου λετε εσεις μεχρι να το παρω στα χερια μου...

Το link για κατεβασμα και δοκιμες: https://drive.google.com/file/d/0B9UaDHhIX1gMTko1YW1FcVA1eFU/edit?usp=sharing

Αυτό που λέγαμε πως το μικρό ακούει καλώδια;
Λοιπόν άλλαξα τα μονόκλωνα chord που του είχα επάνω με τα παλιά μου Nordost.

Πολύ πιο ανοιχτή σκηνή και αέρας με τα τελευταία.
Μάλλον λοιπόν προτιμάει πολύκλωνα...(στα δικά μου αυτιά πάντα,ε; ) :drummer:
Οι υπόλοιποι έχετε δοκιμάσει τίποτα;

Έτσι όπως το πάμε με τα καλώδια τα έχουμε κάνει αιρκοντίσιον... ουπς... ηκουλάιζερ ήθελα να πω.
Σοκ μικρή αξία έχει τελικά τι κάθεται καλά στον καθένα. Γούστα, μουσικές και η απόδοση του συστήματος είναι διαφορετικά.

Σκέψου για παράδειγμα να πάρεις τους δορυφόρους με έναν άλλο ενισχυτή, σε κάποιο άλλο χώρο... με δυσκολότερες ή ευκολότερες μουσικές...
είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσες το ίδιο καλώδιο?

Έτσι όπως το πάμε με τα καλώδια τα έχουμε κάνει αιρκοντίσιον... ουπς... ηκουλάιζερ ήθελα να πω.
Σοκ μικρή αξία έχει τελικά τι κάθεται καλά στον καθένα. Γούστα, μουσικές και η απόδοση του συστήματος είναι διαφορετικά.

Σκέψου για παράδειγμα να πάρεις τους δορυφόρους με έναν άλλο ενισχυτή, σε κάποιο άλλο χώρο... με δυσκολότερες ή ευκολότερες μουσικές...
είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσες το ίδιο καλώδιο?

Καλά,έχεις δίκιο,σκάω βρε.

lol

Nα μιλήσουμε για κάτι πιο ενδιαφέρον βρε αδερφέ...

Κανείς άποψη πως παίζει απο asio και wasαpi? :shot: :laugh: