Re: Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804
Οπότε το μισό μάμπο είναι ουσιαστικά το τροφοδοτικό της usb, έγινε η μετατροπή με το common ground, αλλάξατε τους ηλεκτρολυτικούς και αυτό που είναι ανάμεσά τους. Αυτό πάνω στους ηλεκτρολυτικούς τι είναι, όπως επίσης και η πράσινη πλακέτα μπροστά;
Αν σου πω εγώ τις αλλαγές δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Καλύτερα ο Βασίλης που τις έκανε άλλωστε.
Σκοπός ήταν να έχω πιο πλούσιο (σε πληροφορία και σώμα) μπάσο και περισσότερη ησυχία/αυτονομία της usb, απο το pc. Σε όλα τα άλλα ήμουν απολύτως οκ.
Αυτά έγιναν με την μοντα του Γιώργου (Ιnternet King), άλλο μετασχηματιστή στη τροφοδοσία του mambo και ένα ακόμα μτσ (το παλιό) μαζί με το κουτσουρεμένο πλακετάκι στη usb που φαίνεται δεξιά απο την 6631.
Επίσης για λόγους κυρίως σύγκρισης έβαλε ο Βασίλης άλλη μια rca ώστε να υπάρχει επιλογή usb to spdif.
Τέλος έκανε κάτι μαγικά με πυκνωτές που του άρεσαν... αυτοί μάλλον στρώνουν ακόμα. Σε πρώτη φάση μοιάζει για πισωγύρισμα, για τα γούστα μου, αλλά δε μπορώ να τους κρίνω ακόμα όπως προείπα.
Λεπτομέρεις απο τον Βασίλη παιδιά, δεν είμαι ντιούης (παρά τις φιλοτιμες προσπάθειες φίλων, δεν υπάρχουν οι βάσεις και ο χρόνος/μεράκι να ασχοληθώ)
Οπότε το μισό μάμπο είναι ουσιαστικά το τροφοδοτικό της usb, έγινε η μετατροπή με το common ground, αλλάξατε τους ηλεκτρολυτικούς και αυτό που είναι ανάμεσά τους. Αυτό πάνω στους ηλεκτρολυτικούς τι είναι, όπως επίσης και η πράσινη πλακέτα μπροστά;