Αυτός ο προενισχυτής ολοένα κερδίζει όλο και περισσότερους και δεν έχουν άδικο.
Τον είχαμε ακούσει στο σπίτι του Salas και έπαιξε πάρα πολύ καλά, κατάφερα να τον ακούσω και στην υλοποίηση που έχει φτιάξει ο Δημήτρης (ΔημΔημ), με αρκετό ρεύμα ηρεμίας - στο σπίτι μου πριν φύγω για διακοπές.
Ο Δημήτρης δεν το έχει σε κουτί αλλά σε σανίδα και για ποτ του έβαλα το 2ο εργαστηριακό
Vicol R2R shunt attenuator που έχω με αντίσταση εισόδου τα 20Κ και έξοδο 9.75-10.5K.
Αν και το κέρδος που είχε σεταριστεί δεν μου χρειαζόταν, είχα και την ευκαιρία να τον ακούσω σε αντιδιαστολή με τη δική μου
Artemis (R2R Shunt Attenuator + DCB1) η οποία έχει ταιριάξει πάρα πολύ καλά στο σύστημά μου και μάλιστα και τα δύο είχαν και τον ίδιο τρόπο εξασθένισης.
Ο DCG3 έδωσε ρέστα σε χαμηλο-μεσαίες εντάσεις, διαχωρισμός, σκηνή, φωνές ειδικά οι γυναικείες, δυναμικά ήταν όλα στη θέση τους και δείχνει με τις πρώτες νότες τις αρετές του.
Σε σχέση με το συνδυασμό R2R Shunt Attenuator + DCB1, απέδωσε καλύτερα σε χαμηλο-μεσαίες εντάσεις με περισσότερα δυναμικά τα οποία αμβλύνθηκαν όταν η ένταση ανέβηκε στη συνήθη της ακρόασης όπου φαίνεται να είναι το Sweet spot του συνδυασμού με το DCB1.
Σε αυτές τις εντάσεις είχα περισσότερη πληροφορία με το DCB1 πίσω από τα ηχεία (σκηνή προς τα πίσω) κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, σε αντιδιαστολή ο DCG3 παραμένει σταθερός και ομοιόμορφος σε όλο το φάσμα ανεξαρτήτου έντασης.
Πάντως για άλλη μια φορά ο DCB3 με ενθουσίασε και φυσικά δεν μπορώ να πω ότι τον άκουσα με τις πιθανές βελτιώσεις του για καλύτερο τιουνάρισμα πάνω στο σύστημά μου κάτι που με την Artemis έχουν γίνει.