Salas
AVClub Addicted Member
- 4 December 2006
- 1,981
Ένα μικρό λαθάκι στη τοποθέτηση ενός εξαρτήματος με πήγε 2 μέρες πίσω, αλλά το διόρθωσα και τώρα όλα καλά.
Έχω λοιπόν δυο μέρες που τον ακούω και οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Salas για αυτό το πρόσφατο δημιούργημα του.
Μην έχοντας, προς το παρόν, τελικό ενισχυτή, τον σύνδεσα ανάμεσα στο CD και τον ολοκληρωμένο μου.
Παρόλο που τον έχω με μια προσωρινή τροφοδοσία, κοινή και για τα δύο κανάλια, η διαφορά που έκανε ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Μεγαλύτερη ανάλυση, πιο πολλά άκρα, με διαύγεια και αέρα που το μέγεθος τους το αντιλαμβάνεσαι πιο πολύ όταν τον απομακρύνεις από την ακουστική αλυσίδα.
Όποιος βρει το λάθος κερδίζει... :chinscratch:
![]()
Στη συνέχεια λέω να του βάλω κάποιες μπουτίκ αντιστάσειςσε επιλεγμένα σημεία και θα χαμηλώσω το ρεύμα ηρεμίας στα 100mA γιατί με την αντίσταση των 10Ω που έχω τώρα είναι στα 135mA. Και βέβαια θα αλλάξω την τροφοδοσία σε 2 BIB, ένα ανά κανάλι.
Συγχαρητήρια για την επιτυχή κατασκευή. Αφού είναι ολοκληρωμένος ο ενισχυτής με δικό του στάδιο γραμμής ήδη στην αλυσίδα, και άρα ο DCG3 ήταν πλεονασμός ίσα ίσα για την δοκιμή, αφού δεν τα έκανε μαντάρα είναι καλό σημάδι. Εκτός και αν ο ενισχυτής έχει στάδιο γραμμής παθητικό. Με ακουστικά όμως δεν μου φαίνεται να έκανες δοκιμή ακόμα...