Παίζει!
View attachment 136768
Για την ώρα τροφοδοτείται από το πρόχειρο τροφοδοτικό πάγκου μου (LM317/337).
Το έστησα με ρεύμα bias 150mA μιας και θα το δοκίμαζα με τα αναίσθητα ακουστικά μου.
Τα uPA που πήρα από το Ebay μετρήθηκαν και ήταν ακριβώς ίδια, οπότε δεν χρειάστηκε να διαλέξω ποια να βάλω.
Για να ματσάρω τα BC560C μέτρησα περίπου 20 μέχρι να βρω 4 που να έχουν ίδιο Hfe.
Στην R3 έβαλα 220Ω αντί για 150, μιας και τα BF256B μου αποδείχτηκαν αρκετά ζόρικα.. με 220Ω πήρα ρεύμα Id 4.3mA στο ένα και 4.5mA στο άλλο.
Για τα M3 πήρα 4 από Mouser και απλά επέλεξα τα 2 που είχαν τις πιο κοντινές μετρήσεις. Η τελική διαφορά στο bias μεταξύ των καναλιών κατέληξε να είναι ~10mA.
Συνολική κατανάλωση έχω ~330mA στο θετικό rail και ~320mA στο αρνητικό, δηλαδή ακριβώς όση θα έπρεπε.
Μέτρησα διακύμανση DC offset περίπου +/-3mV χωρίς τον τελεστικό, η οποία πήγε στο ~1mV με τον τελεστικό. Μπορεί να είναι και μικρότερη, το Fluke μου δεν μετράει πιο κάτω και δεν μου έκοψε να βάλω παλμογράφο (είχε περάσει η ώρα..).
Επειδή είχε περάσει η ώρα, άκουσα ελάχιστα.. Απλά επιβεβαίωσα ότι παίζει μια χαρά, χωρίς θορύβους και βόμβους, και οδηγεί τα T50RP αρκετά καλά.
Για πρόχειρη πηγή είχα το ταυλο-ντάκ (βλέπε φωτό

) και αστεία τροφοδοσία, οπότε αυτό που έκανα δεν το λες ακριβώς "κριτική ακρόαση". Η πρώτη εντύπωση όμως είναι πάρα πολύ καλή.
Τις επόμενες μέρες θα του βάλω πάνω σοβαρή τροφοδοσία και θα το ταΐσω από πηγή που ξέρω καλά, ώστε να βγάλω συμπεράσματα.
Πάντως ωραίο προτζεκτάκι.. όσο fun πρέπει.. :smile: