Δεν στο είπα τυχαία Δημήτρη, μάλλον θα σου έρθει ταμάμ για το θέμα της τάσης, αν και η τάση για να ακριβολογούμε παίζει με τις άλλες παραμέτρους. Το jfet προσθέτει όμως, είναι δεδομένο, για τα 5V ένα 0,15mV μέσα στο νερό!
Ακουστικά δεν ξέρω όμως πως θα κάτσει, στο mambo2 του έδωσε περισσότερο σώμα στις φωνές. Του Knopfler για παράδειγμα από ποιο ποπ που ήταν αρχικά σε ποιο μεστή jazz...τώρα εάν στο BIII την κάνει πιο μαντόνα για παράδειγμα δεν ξέρω (αφιερωμένο στον καρβουδισμένο Νταλανίκο).
Το jfet κόβει BW αρκετά αλλά χαμηλώνει την αντίσταση εξόδου...σε μερικά κάθεται περίεργα καλά σε κάποια άλλα όχι...μαγειρική είναι τελικά το άθλημα!
Όπως σου είπα παίξε και με την τιμή της R6...από 500-5Κ...εάν δεν με κυνηγήσει ο Salas, καλά θα τη βγάλω.
Για R1 γιατί πας τόσο χαμηλά; Νομίζω κάπου στα 500mA δεν έγραψες; Με 1,2 πάει β500, μια χαρά είσαι. Εκεί όταν αποφασίσεις τελική τιμή, βάλε μία Caddock MP930 (θα με θυμηθείς) ή μία Dale Military Specification έτσι για το σκληροπυρηνικό της κατασκευής! Αυτό το άτιμο, εκεί στην Πάτρα, πήρε ένα καλό RefleΚtor-D με Caddock MP930 και φουλ dale military από τον άμοιρο τον Νταλανίκο που τον έπιασε Κώτσο!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Στη φώτο που φαίνεται κάποια κυμάτωση (Refllektor πάνω σε αμανέρο), πόση είναι;
Σου είχα υποσχεθεί να σου μετρήσω κάποια αμανέρο, όχι ότι δεν το έκανα, αλλά έγινε μόνο σε κατάσταση "ρελαντί"!
Τους λόγους να μην τους αναλύσω σε αυτό το νήμα, νομίζω είναι άσχετοι, πάντως δύο κάρτες που μέτρησα με διαφορετικό fw, στο ένα ήταν 118mA στο άλλο έφθανε μέχρι και 124mA.
@Nikosokey = σήμερα είχα την ευκαιρία να στη μετρήσω με κανονική αναπαραγωγή σε διάφορες δειγματοληψίες (μέχρι και 192) δεν ξεπέρασε τα 127mA σε κάθε περίπτωση. Οπότε είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με τη CMedia6631Α.