Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το σημα της τηλεορασης ενω βλεπω καλα με δυνατο σημα ειναι φυσιολογικο να κανει ενα μικρο ειδολο το λογοτυπο του καναλιου π.χ αλφα αντ1 κτλ?
Γεια χαρά,
"εξαφανίστηκε" η 40F86 από το site του ΠΛΑΙΣΙΟ ή μου φαίνεται?
Δεν σου φάινεται καθόλου. Είχα σκοπό να την αγοράσω απόψε και το είδα το πρωϊ ότι δεν υπήρχε. Έστειλα ένα mail στο customer service και περιμένω απάντηση. Να πουλήθηκαν όλα τα αποθέματα σε μία μέρα άραγε? Και αν ναι, γιατί να μην την έχει αλλά με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.
Επίσης την Κυριακή, ο χρόνος παράδοσης ήταν 24 ώρες. Την Δευτέρα είχε γίνει 72. Πάντως εφόσον μπορείς να την παραγγείλεις και χωρίς να έχει απόθεμα θα έπρεπε να είναι στο site. Θα δούμε...
File mou postare kai kamia fotografia na doume![]()
Θα βαλω πολυ συντομα φωτο απλα επειδη το σπιτη μου ειναι καινουργιο και θα τελειωση σε μια εβδομαδα και δεν εχω ακομα βαλει και επιπλα δεν μπορω ακομα να βγαλω.
Σημερα λοιπον αντιμετωπισα ενα προβλημα . κατ αρχην να σας αναφερω οτι το σπιτη ειναι μεζονετα και στο συνολο εχω 10 μπριζες κεραιας και την δοκιμασα και στις 10 ομως το σημα δεν ηταν ιδιο σε ολες και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο εχω εναν ενυσχιτη beam φθηνο ομως 22 ευρω και στον αντ1 εκανε κατι οριζοντιες γραμμες που πηγαιναν πανω κατω .μιλησα με εναν ηλεκτρονικο και με ειρωνευτικε γιατι δεν πηρα σονυ και οτι οι samsung εχουν προβλημα στον αντ1 με το tuner τους και λιγο τον πιστεψα αλλα εγω δοκιμασα και εναν αλλο ενυσχτιτη ποιο δυνατο και το σημα αμεσως εστρωσε παιζει σαν dvd. Το μονο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν εχω το ιδιο σημα σε ολες τις μπριζες. αν βαλω τελεβες κεραια και ενισχυτη θα δω μεγαλη διαφορα?
Μην τρελένεστε! Μιλάτε με το τηλεφωνικό κέντρο και την βάζετε παραγγελία...όταν έρθει πάλι απόθεμα θα παραλάβετε!
Δυστυχώς τα αποθέματα εξαντληθήκαν σε μια μέρα μετά απο καταιγιστική ζήτηση!!!
παιδια ειναι ολοι λαμογια....πλαισια φουρλη και κλπ...αν δεν εχουν τα προιοντα τα βγαζουν στο site σε ξεφτιλα τιμη και οταν παρεις να παραγγειλεις σου λενε αααααααααα δεν εχουμε θα ερθουν την ταδε του μηνος....παραγειλτε δωστε προκαταβολη και οταανν θα ερθει .........η σου λενε περαστε απο το μαγαζι να δειτε και αυτο το μοντελο της ταδε εταιρειας ποιο καλο ακομη.....γνωστη τακτικη του πλαισιου εδω και χρονιιιιιιιααααααα
παιδια ειναι ολοι λαμογια....πλαισια φουρλη και κλπ...αν δεν εχουν τα προιοντα τα βγαζουν στο site σε ξεφτιλα τιμη και οταν παρεις να παραγγειλεις σου λενε αααααααααα δεν εχουμε θα ερθουν την ταδε του μηνος....παραγειλτε δωστε προκαταβολη και οταανν θα ερθει .........η σου λενε περαστε απο το μαγαζι να δειτε και αυτο το μοντελο της ταδε εταιρειας ποιο καλο ακομη.....γνωστη τακτικη του πλαισιου εδω και χρονιιιιιιιααααααα
Το απόθεμα σε 40f86 ήταν 47 τεμάχια ´και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ !!!!
Όποιος επιθυμεί, επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο, και κλείνει την τηλεόραση για όταν παραλάβουμε πάλι και σε τιμή 1799!!!
Η τιμή δεν θα ανέβει για όσες προ-παραγγελίες και αν έχουμε εφόσον έχουν γίνει με την υπάρχουσα τιμή!
Αφήνω στην δική σας κρίση τις πράξεις μου και τις προσπάθειές μου
οι τιμες:2thumb22sup:
Εφόσον είμαστε εδώ και τα λέμε και ΔΕΝ λέμε μπούρδες μεταξύ μας, με ενοχλεί αφάνταστα να τα χώνουν κάποιοι junior members με το που κάνουν το πρώτο loggin .... δεν έχω κάτι με τους junior, και εγώ μόλις έγινα established.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.