SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το σημα της τηλεορασης ενω βλεπω καλα με δυνατο σημα ειναι φυσιολογικο να κανει ενα μικρο ειδολο το λογοτυπο του καναλιου π.χ αλφα αντ1 κτλ?

Αυτο νομιζω που βλεπεις πρεπει να ειναι το λεγομενο "edge enhancement" και προκαλειται απο το scaling του σηματος χαμηλης αναλυσης:

Edge enhancement is a digital image processing filter that improves the apparent sharpness of an image or video. The creation of bright and dark highlights on either side of any line leaves the line looking more contrasted from a distance. The process is most prevalent in the video field, appearing to some degree in the majority of TV broadcasts and DVDs. Standard television sets' "sharpness" control is an example of edge enhancement. It is also widely used in computer printers especially for font or/and graphics to get a better printing quality.

In reality, edge enhancement only increases the perceived sharpness. It actually makes the picture less detailed because fine details are covered by the resulting "halo" artifacts. As such, purists swear off the filter as something that ruins a picture and only makes it look more appealing on low-end displays.

http://en.wikipedia.org/wiki/Edge_enhancement

Η συντριπτικη πλεοψηφια των τηλεορασεων παρουσιαζει το προβλημα αυτο στα σηματα χαμηλης αναλυσης οποτε δεν πρεπει να σε προβληματιζει.
Μπορεις να δοκιμασεις να μειωσεις το sharpness παντως για να δεις καποια βελτιωση, βαλε το στο 1/3 η στο 1/4 της μεγιστης τιμης.

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Γεια χαρά,

"εξαφανίστηκε" η 40F86 από το site του ΠΛΑΙΣΙΟ ή μου φαίνεται?

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Γεια χαρά,

"εξαφανίστηκε" η 40F86 από το site του ΠΛΑΙΣΙΟ ή μου φαίνεται?

Δεν σου φάινεται καθόλου. Είχα σκοπό να την αγοράσω απόψε και το είδα το πρωϊ ότι δεν υπήρχε. Έστειλα ένα mail στο customer service και περιμένω απάντηση. Να πουλήθηκαν όλα τα αποθέματα σε μία μέρα άραγε? Και αν ναι, γιατί να μην την έχει αλλά με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

Επίσης την Κυριακή, ο χρόνος παράδοσης ήταν 24 ώρες. Την Δευτέρα είχε γίνει 72. Πάντως εφόσον μπορείς να την παραγγείλεις και χωρίς να έχει απόθεμα θα έπρεπε να είναι στο site. Θα δούμε...

Δεν σου φάινεται καθόλου. Είχα σκοπό να την αγοράσω απόψε και το είδα το πρωϊ ότι δεν υπήρχε. Έστειλα ένα mail στο customer service και περιμένω απάντηση. Να πουλήθηκαν όλα τα αποθέματα σε μία μέρα άραγε? Και αν ναι, γιατί να μην την έχει αλλά με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

Επίσης την Κυριακή, ο χρόνος παράδοσης ήταν 24 ώρες. Την Δευτέρα είχε γίνει 72. Πάντως εφόσον μπορείς να την παραγγείλεις και χωρίς να έχει απόθεμα θα έπρεπε να είναι στο site. Θα δούμε...

Μην τρελένεστε! Μιλάτε με το τηλεφωνικό κέντρο και την βάζετε παραγγελία...όταν έρθει πάλι απόθεμα θα παραλάβετε!

Δυστυχώς τα αποθέματα εξαντληθήκαν σε μια μέρα μετά απο καταιγιστική ζήτηση!!!

File mou postare kai kamia fotografia na doume :p

Θα βαλω πολυ συντομα φωτο απλα επειδη το σπιτη μου ειναι καινουργιο και θα τελειωση σε μια εβδομαδα και δεν εχω ακομα βαλει και επιπλα δεν μπορω ακομα να βγαλω.
Σημερα λοιπον αντιμετωπισα ενα προβλημα . κατ αρχην να σας αναφερω οτι το σπιτη ειναι μεζονετα και στο συνολο εχω 10 μπριζες κεραιας και την δοκιμασα και στις 10 ομως το σημα δεν ηταν ιδιο σε ολες και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο εχω εναν ενυσχιτη beam φθηνο ομως 22 ευρω και στον αντ1 εκανε κατι οριζοντιες γραμμες που πηγαιναν πανω κατω .μιλησα με εναν ηλεκτρονικο και με ειρωνευτικε γιατι δεν πηρα σονυ και οτι οι samsung εχουν προβλημα στον αντ1 με το tuner τους και λιγο τον πιστεψα αλλα εγω δοκιμασα και εναν αλλο ενυσχτιτη ποιο δυνατο και το σημα αμεσως εστρωσε παιζει σαν dvd. Το μονο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν εχω το ιδιο σημα σε ολες τις μπριζες. αν βαλω τελεβες κεραια και ενισχυτη θα δω μεγαλη διαφορα?

Θα βαλω πολυ συντομα φωτο απλα επειδη το σπιτη μου ειναι καινουργιο και θα τελειωση σε μια εβδομαδα και δεν εχω ακομα βαλει και επιπλα δεν μπορω ακομα να βγαλω.
Σημερα λοιπον αντιμετωπισα ενα προβλημα . κατ αρχην να σας αναφερω οτι το σπιτη ειναι μεζονετα και στο συνολο εχω 10 μπριζες κεραιας και την δοκιμασα και στις 10 ομως το σημα δεν ηταν ιδιο σε ολες και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο εχω εναν ενυσχιτη beam φθηνο ομως 22 ευρω και στον αντ1 εκανε κατι οριζοντιες γραμμες που πηγαιναν πανω κατω .μιλησα με εναν ηλεκτρονικο και με ειρωνευτικε γιατι δεν πηρα σονυ και οτι οι samsung εχουν προβλημα στον αντ1 με το tuner τους και λιγο τον πιστεψα αλλα εγω δοκιμασα και εναν αλλο ενυσχτιτη ποιο δυνατο και το σημα αμεσως εστρωσε παιζει σαν dvd. Το μονο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν εχω το ιδιο σημα σε ολες τις μπριζες. αν βαλω τελεβες κεραια και ενισχυτη θα δω μεγαλη διαφορα?

Προφανώς είναι θέμα εγκατάστασης.... Βρες τον εγκαταστάτη σου (η τον εργολάβο εαν το αγόρασες έτοιμο) και δείτε το άμεσα..

Όσο για τον ηλεκτρονικό (?) που σου είπε για τον πρόβλημα των Samsung με τον ant1 :flipout::flipout::flipout::

να περάσει από την Β. Σοφίας στο Μαρούσι να πάρει το κατιτίς του το παιδί αφού σμπρώχνει όσο μπορεί (like.no.other) :flipout:

Μην τρελένεστε! Μιλάτε με το τηλεφωνικό κέντρο και την βάζετε παραγγελία...όταν έρθει πάλι απόθεμα θα παραλάβετε!

Δυστυχώς τα αποθέματα εξαντληθήκαν σε μια μέρα μετά απο καταιγιστική ζήτηση!!!

Kαι ..........καιρος ειναι να μεινουμε και απο Μ που ειναι σχεδον ιδιες , χωρις τα 100ΗΖ και συμφερει γιατι γλυτωνεις τοσα ............κ.λ.π. κ.λ.π.
a040.gif

ΥΣ
Το καλο σταφ εξαντλειτε γρηγορα σε τετοιες περιοδους , δεν ειδατε το Σεργιανοπουλο ποσο νωρις πηγε να κανει καβαντζα για τις γιορτες ?:flipout:

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

παιδια ειναι ολοι λαμογια....πλαισια φουρλη και κλπ...αν δεν εχουν τα προιοντα τα βγαζουν στο site σε ξεφτιλα τιμη και οταν παρεις να παραγγειλεις σου λενε αααααααααα δεν εχουμε θα ερθουν την ταδε του μηνος....παραγειλτε δωστε προκαταβολη και οταανν θα ερθει .........η σου λενε περαστε απο το μαγαζι να δειτε και αυτο το μοντελο της ταδε εταιρειας ποιο καλο ακομη.....γνωστη τακτικη του πλαισιου εδω και χρονιιιιιιιααααααα

παιδια ειναι ολοι λαμογια....πλαισια φουρλη και κλπ...αν δεν εχουν τα προιοντα τα βγαζουν στο site σε ξεφτιλα τιμη και οταν παρεις να παραγγειλεις σου λενε αααααααααα δεν εχουμε θα ερθουν την ταδε του μηνος....παραγειλτε δωστε προκαταβολη και οταανν θα ερθει .........η σου λενε περαστε απο το μαγαζι να δειτε και αυτο το μοντελο της ταδε εταιρειας ποιο καλο ακομη.....γνωστη τακτικη του πλαισιου εδω και χρονιιιιιιιααααααα

Εεεε , ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα , ετσι "αλητουργαει" το εμποριο τη σημερον .

Τι είπε ρε το άτομο ??????????

Ρε αρχιλαμόγιο εσύ, η τιμή μένει ίδια για όσους βάλουν προ-παραγγελία σήμερα!!!

Αν δεν γουστάρεις φιλαράκη μου, τότε να πας να την πάρεις απο αλλού!

Η προσφορά η συγκεκριμένη είναι σε κατάλογο ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας, δεν ήταν στο ιντερνετ μονάχα...

Απλά, όταν δεν έχεις πλέον κάτι στο απόθεμα και είναι σε πρώτη ζήτηση, είναι πιο σωστό να το κατεβάζεις απο το site σου, για να μην έχεις φαινόμενα σαν αυτά που περιγράφεις με τόσο γλαφυρό τρόπο.

Λυπάμαι που μιλάς έτσι, όταν έχεις ένα τέτοιο προϊόν σε τέτοια τιμή και ακόμα επιμένεις να το παίζεις μάγκας αποκαλώντας όλους λαμόγια!

Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους τους φίλους εδώ μέσα ...

Οι τιμές SAMSUNG ανακοινώθηκαν σε ένθετο κατάλογο που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή μέσα απο το ΘΕΜΑ της Κυριακής.

Οι τιμές έχουν διάρκεια 1 ΒΔΟΜΆΔΑ !!!

Το απόθεμα σε 40f86 ήταν 47 τεμάχια ´και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ !!!!

Δεν παραλάβαμε άλλα τεμάχια γιατί απλά δεν είχε διαθέσιμα για εμάς ο προμηθευτής!

Όποιος επιθυμεί, επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο, και κλείνει την τηλεόραση για όταν παραλάβουμε πάλι και σε τιμή 1799!!!
Η τιμή δεν θα ανέβει για όσες προ-παραγγελίες και αν έχουμε εφόσον έχουν γίνει με την υπάρχουσα τιμή!

Δεν μαρέσει που σκέφτοντε κάποιοι πάντα τόσο πονηρά για τις πράξεις της ΠΛΑΙΣΙΟ και να μας χαρακτηρίζουν λαμόγια. Το μόνο λαμόγιο αν πρέπει να υπάρχει, τότε είμαι εγώ μάλλον και σίγουρα πολλοί απο εδώ μέσα γνωρίζεται πως δεν είμαι.

Αφήνω στην δική σας κρίση τις πράξεις μου και τις προσπάθειές μου

Ela re psixakias .
Μην τα παιρνεις ολα τις μετρητοις ............και φαινεσε και καλο παιδι .
Καλα και κανεις και το ξεκαθαριζεις αλλα μην το βαλεις και νταλκα .
Και γω σημερα περασα απο ενα multirama να δω αυτην την canon 550 με 89 ευρα !!!! η οποια ηταν " κατοπιν παραγγελειας " και φυσικα δεν υπηρχε ΑΛΛΑ και ουτε προκειτε να ξαναυπαρξει .
Θα μου πεις αφου το ξερα γιατι πηγα ?

Για να περασει λιγο η ωρα και να παραλαβω ενα δεμα απο την ACS μιας και σε λιγο θα επεστρεφε απο τη γυρα με το δεμα μου ο κουριερ :flipout:

Ρεσύ, εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο και μετά σου γυρνάει ανάποδα και αμέσως να σε πατήσουν.

Εφόσον είμαστε εδώ και τα λέμε και ΔΕΝ λέμε μπούρδες μεταξύ μας, με ενοχλεί αφάνταστα να τα χώνουν κάποιοι junior members με το που κάνουν το πρώτο loggin .... δεν έχω κάτι με τους junior, και εγώ μόλις έγινα established.

Γνωρίζω τι μαμακίες κάνουν στην αγορά άλλοι και δεν συμφωνώ με τις πράξεις αυτές και τις καταδικάζω.

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Το απόθεμα σε 40f86 ήταν 47 τεμάχια ´και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ !!!!

Όποιος επιθυμεί, επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο, και κλείνει την τηλεόραση για όταν παραλάβουμε πάλι και σε τιμή 1799!!!
Η τιμή δεν θα ανέβει για όσες προ-παραγγελίες και αν έχουμε εφόσον έχουν γίνει με την υπάρχουσα τιμή!

Αφήνω στην δική σας κρίση τις πράξεις μου και τις προσπάθειές μου

και εαν πεσουν τι γινεται?

Εφόσον είμαστε εδώ και τα λέμε και ΔΕΝ λέμε μπούρδες μεταξύ μας, με ενοχλεί αφάνταστα να τα χώνουν κάποιοι junior members με το που κάνουν το πρώτο loggin .... δεν έχω κάτι με τους junior, και εγώ μόλις έγινα established.

Psixakias να σου υπενθυμίσω ότι η παλαιότητα ενός μέλους δεν μετράται από τα posts που έχουν κάνει αλλά από την ημερομηνία που γράφτηκαν στο site. 1 μήνα σκάρτα είσαι στο Forum,μην αρχίζεις τα junior Κλπ γιατί δεν έχεις/ουμε οι πιο πολλοί μεγάλη διαφορά ο ένας από τον άλλο.:ernaehrung004: