Καλά, δεν θέλω να επεκταθώ, τα περίεργα δεν έχουν τέλος... Αφού δεν είχαν την F8500, ζήτησα να δω μια οποιαδήποτε πλάσμα της σάμσουνγκ. Μου είπε έχει την F8000.
Του λέω αυτή δεν είναι LCD; Μου λέει όχι, βγαίνει F8000 και σε πλάσμα. Του λέω με τον ίδιο κωδικό; Μου απαντά ναι.
Πάω να την δω, έδειχνε ένα ηλιοβασίλεμα. Το μαύρο δεν με ενθουσίασε, λέω οκ, ας δω πως τα πάει από dithering. Την γυρνά σε σίνεμα. Και πάνω που ενθουσιάστηκα ότι είδα πλάσμα χωρίς dithering, κοιτάω το ταμπελάκι και βλέπω LED...
Του ζητάω να βάλει μαύρη οθόνη, και φάνηκε ο γαλάζιος συννεφιασμένος ουρανός...
(Για κάποιο λόγο είχε μαζευτεί κόσμος τριγύρω - πάλι θέαμα έγινα - και φυσικά την "παίνεψα" την LCD όπως έπρεπε...
Φαντάζομαι θα έτρεξαν όλοι να αγοράσουν δαγκωτό...)
Το πόσες φορές άκουσα ότι "ξέρει", επειδή δουλεύει στην "σαμσουνγκ Ελλάς"...
Του λέω αυτή δεν είναι LCD; Μου λέει όχι, βγαίνει F8000 και σε πλάσμα. Του λέω με τον ίδιο κωδικό; Μου απαντά ναι.
Πάω να την δω, έδειχνε ένα ηλιοβασίλεμα. Το μαύρο δεν με ενθουσίασε, λέω οκ, ας δω πως τα πάει από dithering. Την γυρνά σε σίνεμα. Και πάνω που ενθουσιάστηκα ότι είδα πλάσμα χωρίς dithering, κοιτάω το ταμπελάκι και βλέπω LED...

Του ζητάω να βάλει μαύρη οθόνη, και φάνηκε ο γαλάζιος συννεφιασμένος ουρανός...
(Για κάποιο λόγο είχε μαζευτεί κόσμος τριγύρω - πάλι θέαμα έγινα - και φυσικά την "παίνεψα" την LCD όπως έπρεπε...

Το πόσες φορές άκουσα ότι "ξέρει", επειδή δουλεύει στην "σαμσουνγκ Ελλάς"...