Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά, δεν θέλω να επεκταθώ, τα περίεργα δεν έχουν τέλος... Αφού δεν είχαν την F8500, ζήτησα να δω μια οποιαδήποτε πλάσμα της σάμσουνγκ. Μου είπε έχει την F8000.
Του λέω αυτή δεν είναι LCD; Μου λέει όχι, βγαίνει F8000 και σε πλάσμα. Του λέω με τον ίδιο κωδικό; Μου απαντά ναι.
Πάω να την δω, έδειχνε ένα ηλιοβασίλεμα. Το μαύρο δεν με ενθουσίασε, λέω οκ, ας δω πως τα πάει από dithering. Την γυρνά σε σίνεμα. Και πάνω που ενθουσιάστηκα ότι είδα πλάσμα χωρίς dithering, κοιτάω το ταμπελάκι και βλέπω LED... :D

Του ζητάω να βάλει μαύρη οθόνη, και φάνηκε ο γαλάζιος συννεφιασμένος ουρανός...
(Για κάποιο λόγο είχε μαζευτεί κόσμος τριγύρω - πάλι θέαμα έγινα - και φυσικά την "παίνεψα" την LCD όπως έπρεπε... :flipout: Φαντάζομαι θα έτρεξαν όλοι να αγοράσουν δαγκωτό...)

Το πόσες φορές άκουσα ότι "ξέρει", επειδή δουλεύει στην "σαμσουνγκ Ελλάς"...

H κορυφαία σειρά της samsung σε 51 ίντσες έχει να έρθει 2 χρόνια στην Ελλάδα. Για ποιο λόγο άγνωστο. Πέρσι η ε8000 εμφανίστηκε για κάποιο διάστημα στο κίτρινο κατάστημα στα 1800κάτι αν δεν κάνω λάθος.

Στο mm αμαρουσίου που πέρασα αρχές μεγάλης εβδομάδος είχαν μόνο την hdready 4500. Ζήτησα να δώ τις 5000/5500 και μου είπαν από εβδομάδα.

Είμαι περίεργος για το πώς οι υπεύθυνοι της SAMSUNG στην Ελλάδα και ιδιαιτέρα αυτοί που αποφασίζουν το ετήσιο product mix της εταιρείας (συνήθως βαρύγδουποι τίτλοι Marketing Manager, Group Product ,Sales Director κλπ, κλπ) πως αποφάσισαν να μην εισαχτεί η 51’’ F8500 στην Ελλάδα. Να επισημάνω ότι και στον προιοντικό κατάλογο 2013 απουσιάζει η διάσταση 51’’

Όντως αποφασισμένος για την αγορά εντός 2013 μιας TV plasma 50 – 51” με ωθεί η πολιτική της εταιρείας SAMSUNG προς την PANASONIC.

Σχολιάζω ιδιαίτερα την απουσία της 51F8500 . Η SAMSUNG μετά την τη 51F5500 παρουσιάζει ένα πολύ μεγάλο κενό που εξακολουθεί να το καλύπτει στην ελληνική αγορά με την περσινή 51Ε6500 (εκεί στη SAMSUNG αν σας έχουν μείνει στοκ βγάλτε προσφορές να τελειώνουμε..)

Το κενό δεν αφορά μόνο τις επιδόσεις / ποιότητα των τηλεοράσεων, μιλώ υποκειμενικά καλύπτοντας ίσως και ένα μεγάλο αριθμό συμφουριτών, αλλά και το DESIGN αφού οι F μέχρι την 5500 θυμίζουν τηλεοράσεις 5τίας
.
Θα μπορούσα να απευθυνθώ απευθείας στην SAΜSUNG, αλλά ίσως εδώ βρεθούν και άλλοι να υποστηρίξουν τα παραπάνω, και ΙΣΩΣ λέω ΙΣΩΣ εάν οι αρμόδιοι της εταιρείας διαβάζουν και ενημερώνονται από το forum και λαμβάνουν υπόψη τις προτιμήσεις των καταναλωτών, και πάλι ίσως αναθεωρήσουν αυτή την πολιτική τους.

Αν όχι, good morning PANASONIC, αφού η γκάμα της στα high end με καλύπτει απόλυτα.

Δηλαδη ρε παιδια εαν εγω θελω να παρω την 51'f8500 δεν μπορω ? Δεν υπαρχει καποια εναλακτικη σε αυτες τις περιπτωσεις ? Αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας μου προτεινει please !!!

Μια ερωτηση:

Μπορω να δω την ημερομηνια παραγωγης της τηλεορασης απο καπου; Τη λεει στο πισω μερος ή πρεπει να μπω σε καποιο μενου;

Πραγματικά αναρωτιέμαι στην SAΜSUNG δεν ‘’ακούει’’ κανείς?

Shootout , reviews, κλπ.. η tv φαίνεται να είναι στις top καλύτερες της χρονιάς

Polakis αφού έχεις inside contacts μήπως θα μπορούσες να μαθεις κατι παραπάνω? Ε φανταστικέ Polakis?

Θελω την 51 ΓΜΤ...:furious3:

Μια ερωτηση:

Μπορω να δω την ημερομηνια παραγωγης της τηλεορασης απο καπου; Τη λεει στο πισω μερος ή πρεπει να μπω σε καποιο μενου;

Pol τσεκαρε το αυτοκολλητο πισω απο την samsung. Λογικα θα το λεει

Δεν μπορω να κανω εγγραφή σε σκληρο δισκο απο εξωτερικη συσκευη; ΟΤΕ TV, xbox κλπ; Μονο απο τα καναλια που εχει ελευθερα η τηλεοραση;

Φυσικά και όχι. Πώς σου ήρθε ότι θα μπορείς;

Δεν ηξερα τι ακριβως εγγραφη μπορουσες να κανεις, γιαυτο ρωτησα. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα...

Μπορείς να γράψεις μόνο ότι λαμβάνει (και αποκωδικοποιεί η τηλεόραση) από τον ψηφιακό δέκτη. Ο λόγος που μπορεί να το γράψει, είναι επειδή μεταδίδεται η ροή αυτούσια (και συμπιεσμένη), έτοιμη για εγγραφή σε αρχείο, με κάποιον container. Όλα τα υπόλοιπα, προφανώς δεν γράφονται, αφού η τηλεόραση τα λαμβάνει σε ασυμπίεστη ψηφιακή εικόνα (HDMI - και μάλιστα με απαγόρευση εγγραφής), είτε σε αναλογικό σήμα.

Απλα να αναφερω οτι βρισκομαι στις 300 ωρες στρωσιματος και η εικονα νομιζω βελτιωνεται. Μου φαινονται πιο ζωντανα τα χρωματα, το μαυρο ελαφρως βελτιωμενο και το ασπρο πιο "ασπρο". Οσο για την γραμμη, νομιζω οτι φαινεται ακομα λιγοτερο. Εβαλα επιτηδες αγωνα χοκει, τα bluray frozen planet και το dse test απο youtube, οπου πριν φαινόταν η γραμμη και την ξεχωριζα. Τωρα, ισα ισα που την αχνοβλεπω με δυσκολια, γεγονος που ομως δεν μου επηρεαζει την παρακολουθηση και δεν με ενοχλει. Παμε καλα...

Να πω επισης, οτι παρολη την τελειοτητα της εικονας, με τρωει το χερι μου να δοκιμασω μια ακομη αλλαγη, μπας και βρω καλυτερο πανελ γιατι αυτη η γραμμη ωρες ωρες που αχνοφαινεται μου δινει στα νευρα, την ξαναθυμαμαι και λεω: υπαρχουν πολλοι που δεν την εχουν την γραμμη, γιατι οχι κι εγω; Δεν ξερω τι να κανω και ειναι κριμα γιατι η τηλεοραση ειναι απιστευτη...

Re: Απάντηση: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η καλυτερη τηλεοραση που εχουν δοκιμασει μεχρι τωρα στο Pathfinder
http://whattv.pathfinder.gr/samsung-ps64f8500/

Όλα τα άλλα να τα δεχθώ αλλά και η ομορφότερη τηλεόραση? Δεν θα το έλεγα αυτό με τίποτα.

Yperion θα διαφωνήσω μαζί σου!
Εγώ την βρίσκω α ρ ι σ τ ο ύ ρ γ η μ α σε design.
Είναι καλό να μη είμαστε όλοι ίδιοι αλλιώς θα βαριόμασταν αφάνταστα!!! Για παραδειγμα με τίποτα δεν μπορώ να δεχθώ το πόδι κότας ή το μαύρο πλαστικό σε bezel που ακόμα διατηρούν στην SAMSUNG. Χάθηκε λίγο brushed aluminium, ή gunned aluminum έστω και ψεύτικο με άλλη βάση στα υποδεέστερα μοντέλα της F8500? Η περσινή E6500 κατα τη γνώμη μου είναι πολύ πιο ωραία από την F5500.

Πάντως όταν βλέπω κάποιον που έχει σπουδάσει οικονομικά να αποκαλείται "TV expert" μου φαίνεται λίγο εκτός τόπου και χρόνου.

Για τα τεστ του Pathfinder λέω.