Όσον αφορά το DVB-T. Αυτό δουλεύει στην Ελλάδα; Δηλαδή οι τηλεοράσεις αυτές που το έχουν ενσωματομένο πιάνουν τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ χωρίς οποιοδήποτε επιπλέον εξοπλισμό;
Εγω θα ειμαι αντικειμενικος.
1- Η Samsung εχει καλυτερο μαυρο και contrast. Δεν το λεει μονο το Hi Tech αυτο , το λεει και το HDTVtest.
Επισης εχει ελαφρα καλυτερη εικονα σε SD , συγκεκριμενα ειναι πιο ευκρινης ενω η Panasonic ειναι πιο "soft". Ακομη εχει πολυ πιο συγχρονο μενου με πολυ περισσοτερες επιλογες και ρυθμισεις σε αντιθεση με την Panasonic που εχει μονο βασικες ρυθμισεις. Τελος εχει πιο συγχρονη σχεδιαση σε σχεση με την PX που ειναι πιο συντηρητικη.
Φιλε Γιαννη αποφασισε τελικα τι ισχυει.
Η C96 ή η Q96 ειναι καλυτερη απο την PX70? (και εφαμιλλη της pio)
Δεν μπορει ολες οι Plasma Samsung να ειναι καλυτερες απο την PX70.
Επισης το HDTVtest δεν ειναι και το μοναδικο στο κοσμο με review των παραπανω plasma.
Ρε παιδιά, με έχετε συγχύσει λίγο εδώ πέρα. Τελικά ποια είναι καλύτερη από ποια; Έχουν τόσες μεγάλες διαφορές η Q96 από τη C96; Το βραβείο EISA που έχει η Panasonic δεν μετράει; Για ξεκαθαρίστε μου λίγο αυτά!
Και οπως εχει αναφερθει πολλες φορες, οτι ισχυει για την 50" ή 37" μιας μαρκας TV, δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυει για την 40" ή 32"![]()
Η C96 ειναι η ιδια με την Q96 μειον το αντιανακλαστικο φιλτρο οθονης , ενα HDMI λιγοτερο (2 αντι για 3) και μειον το Motion plus το οποιο εχω εξηγησει τι κανει σε αλλη απαντηση μου και το οποιο ετσι και αλλιως το απενεργοποιουν οι πιο πολλοι χρηστες της Q96.
Oταν δηλαδη μιλαμε για εικονα οι δυο Samsung εχουν πολυ ελαχιστες διαφορες.
Αν θυμαμαι καλα το Which HiFi ειχε δικιμασει πριν 3 μηνες την 50Q96 και την 50PX70 και εβγαζε νικητρια την Samsung γιατι ενω ηταν το ιδιο καλη σε εικονα με την Panasonic ηταν πιο φθηνη.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ υποστηρίζεις ότι και οι δυο είναι εξίσου καλές οπότε όποια και να πάρω θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένος;
Θα την παρεις χωρις να την δεις???
Θα παρεις πιστευω αυτη που θα την δεις ΕΣΥ ο ιδιος να παιζει καλυτερα, αυτο δεν ειναι και το πιο λογικο?![]()
Εννοείται πως θα τις δω πρώτα πριν να κάνω την αγορά!!! Απλά θέλω να είμαι ενημερωμένος γενικά για τις 2 τηλεοράσεις σε περίπτωση που κάποια υπερτερεί κατά πολύ της άλλης να μην στηριχτώ μόνο στα μάτια μου και σε αυτό που θα μου αρέσει!!!Θα την παρεις χωρις να την δεις???
Θα παρεις πιστευω αυτη που θα την δεις ΕΣΥ ο ιδιος να παιζει καλυτερα, αυτο δεν ειναι και το πιο λογικο?![]()
να κανουμε και λιγο καλαμπουρι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.