Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Μήπως τελικά δεν αξίζει η πλάσμα των 42" και είναι καλύτερα να πάω σε μια lcd των 32 όπως την Samsung LE32R86B που έχουν πει όλοι πολλά καλά λόγια και είναι και 300 ευρώπουλα φθηνότερη;

Περα απο πλακα ομως αλλο 32" και αλλο 42".
Αλλη θεαση εχει η plasma σε SD και αλλη η LCD.
Παρολα αυτα ομως, ειναι στο ματι σου τι TV θα παρεις. -bye-

E?Tιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν συμβαινουν.
Αντε το στρωσιμο στην αρχη.Ουτε dvd θες για δαυτο.Απλα να μην εχεις πολλες στατικες εικονες για αρκετη ωρα στην τηλεοραση.
Δηλαδή plasma 42" δαγκωτό χωρίς δεύτερη συζήτηση;

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Περα απο πλακα ομως αλλο 32" και αλλο 42".
Αλλη θεαση εχει η plasma σε SD και αλλη η LCD.
Παρολα αυτα ομως, ειναι στο ματι σου τι TV θα παρεις. -bye-
Εννοείς ότι η plasma είναι πολύ ανώτερη φαντάζομαι, έτσι; (και μια ηλίθια ερωτηση: το sd είναι η αναλογική τηλεόραση; )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

(και μια ηλίθια ερωτηση: το sd είναι η αναλογική τηλεόραση;)

Ναι
(και καμια ερωτηση δεν ειναι ηλιθια; αν δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται το στρώσιμο με αυτό το DVD που θα κάψω μόνος μου και γιατί γίνεται αυτό; Εϊναι επίσημο DVD των εταιριών αυτό;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται το στρώσιμο με αυτό το DVD που θα κάψω μόνος μου και γιατί γίνεται αυτό; Εϊναι επίσημο DVD των εταιριών αυτό;

Διαβασε εδω. -bye-

Η Panasonic σε αυτήν την ιστοσελίδα(http://www2.panasonic.com/webapp/wc...01&catalogId=13401&langId=-1&catGroupId=24973) λέει ένα διαφορετικό τρόπο για αντιμετώπιση του brake in της plasma. Αυτός ο τρόπος με το DVD είναι ασφαλής ή υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι η τηλεόρασή μου και να τρέχω ύστερα;

Αυτοι ειναι γενικοι κανονες που ακολουθουμε μεχρι η τηλεοραση να συμπληρωσει 150-200 ωρες λειτουργιας. Περα απο αυτα, για καλυτερα αποτελεσματα και για εξαλειψη τελειως του φοβου του φαινομενου, χρησιμοποιουμε και το Break-In DVD, το οποιο το βαζεις και παιζει σε αυτην την περιοδο κατα τακτα χρονια διαστηματα. Ειναι ειδικα σχεδιασμενο απο ειδικους με εναλλαγες χρωματων που βοηθανε να στρωσει καλυτερα ο φωσφορος στο πανελ της τηλεορασης.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις σπουδαίες πληροφορίες! Μην απομακρυνθείς όμως γιατί ίσως σε ξαναχρειαστώ!!!!

δεν παει πουθεναααα...πουθενααα ....εδω θα μεινει(Καρας):flipout:

αμαν φιλε Totis ...τι αγχος ειναι αυτο!!!!
Δεν έχεις και άδικο. Άμα όμως είσουν στη θέση μου θα καταλάβαινες. Έχει τόσο καιρό που μαζεύω τα λεφτά ευρώπουλο ευρώπουλο για να αποκτήσω αυτήν την τηλεόραση, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν θέλω να κάνω λάθος. Ειδάλλως θα επιστρέψω στην 14" Philips και στα dvd από το PC!!! Γι αυτό αγχώνομαι. Είμαι και μικρός σε ηλικία για τέτοια αγορά...

Παιδιά ισχύει ότι η Panasonic έχει κατανάλωση 241 W ενώ η Samsung 380 W;
Τις είδα και τις δύο στο FNAC δίπλα δίπλα.
Η Sam είχε λίγο καλύτερη εικόνα (DVD).
Το ότι η Sam δεν δέχεται σήμα 1080p είναι κάτι που θα μετρούσε κατά την γνώμη σας για το μέλλον;

Στις plasma η καταναλωση δεν ειναι σταθερη, οπως ειναι στις LCD, που εχουν σταθερο φωτισμο στο πανελ τους (backlight). Η καταναλωση που γραφουνε ειναι μια εκτιμηση ενος μεσου ορου ή καπως ετσι.

Οσο αφορα το σημα 1080p, επειδη ειναι το format που θα καταληξουμε, οπως δειχνουν τα πραγματα, καλυτερα θα ηταν η τηλεοραση που θα αποφασισεις να αγορασεις να το υποστηριζει. Φυσικα για να το δεις να παιζει και σε ολο το μεγαλειο του, θα πρεπει και η τηλεοραση να εχει πανελ αναλυσης 1920*1080 και να καθεσαι και πιο κοντα για να δεις τις λεπτομερειες της εικονας. Ολα λοιπον περιπου εξαρτωνται απο την αποσταση θεασης. Εαν εισαι πανω απο τα 3 μ, ειτε βλεπεις 720p ειτε 1080p, εσυ την ιδια ευκρινεια θα βλεπεις.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτό το forum είναι οι άμεσες απαντήσεις σας.
Τα 100Hz της panasonic έναντι της Samsung πόσο πρέπει να βαρύνουν στην απόφασή μου;
Κάποια προσωπική γνώμη από κάποιον που έχει δει και τις δύο να παίζουν για το ποια είναι καλύτερη;

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτό το forum είναι οι άμεσες απαντήσεις σας.
Τα 100Hz της panasonic έναντι της Samsung πόσο πρέπει να βαρύνουν στην απόφασή μου;
Κάποια προσωπική γνώμη από κάποιον που έχει δει και τις δύο να παίζουν για το ποια είναι καλύτερη;

Τα ματια σου να εμπιστευτεις και τιποτα αλλο!!! :grandpa:

Γεια σας.Ειμαι απο την Κυπρο ειμαι και εγω νεο μελος σε αυτο το σπουδαιο site Οσον αφορα την ερωτηση σας η panasonic υπερτερη σε ολους τους τομεις.(scaler 1080p -Samsung doesnt accept 1080p signal -Eikona panasonic kaliteri.Παρα πολυ noise η Samsung.Ποιοτητα κατασκευης Panasonic.Eαν συγκρυνεις το καλυτερο μοντελλο της Samsung Ps42Q96 ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η PANASONIC.

panosxgr έχεις δίκιο αλλά όπως θα ξέρεις καλύτερα, οι συνθήκες στα καταστήματα δεν είναι και οι ιδανικές για σίγουρα συμπεράσμτα.
Τελικά μάλλον προς την panasonic κλίνω λογω:
100Hz, 1080p, θεωρητικής μικρότερης κατανάλωσης και πολύ καλής τιμής (στο εξωτερικό η panasonic είναι γύρω στα 200 Ευρώ ακριβότερη από τη Samsung). Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές

Τελικά μας μυήσατε όλους στην Panasonic.:lehrer:
Οργανωμένο το έγκλημα βλέπω.

Να είστε καλά που μοιράζεστε μαζί μας τις εμπειρίες σας
και μας βοηθάτε στις επιλογές μας.:grinning-smiley-043