Μήπως τελικά δεν αξίζει η πλάσμα των 42" και είναι καλύτερα να πάω σε μια lcd των 32 όπως την Samsung LE32R86B που έχουν πει όλοι πολλά καλά λόγια και είναι και 300 ευρώπουλα φθηνότερη;
Δηλαδή plasma 42" δαγκωτό χωρίς δεύτερη συζήτηση;E?Tιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν συμβαινουν.
Αντε το στρωσιμο στην αρχη.Ουτε dvd θες για δαυτο.Απλα να μην εχεις πολλες στατικες εικονες για αρκετη ωρα στην τηλεοραση.
Εννοείς ότι η plasma είναι πολύ ανώτερη φαντάζομαι, έτσι; (και μια ηλίθια ερωτηση: το sd είναι η αναλογική τηλεόραση; )Περα απο πλακα ομως αλλο 32" και αλλο 42".
Αλλη θεαση εχει η plasma σε SD και αλλη η LCD.
Παρολα αυτα ομως, ειναι στο ματι σου τι TV θα παρεις.![]()
(και μια ηλίθια ερωτηση: το sd είναι η αναλογική τηλεόραση![]()
Δεν έχεις και άδικο. Άμα όμως είσουν στη θέση μου θα καταλάβαινες. Έχει τόσο καιρό που μαζεύω τα λεφτά ευρώπουλο ευρώπουλο για να αποκτήσω αυτήν την τηλεόραση, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν θέλω να κάνω λάθος. Ειδάλλως θα επιστρέψω στην 14" Philips και στα dvd από το PC!!! Γι αυτό αγχώνομαι. Είμαι και μικρός σε ηλικία για τέτοια αγορά...δεν παει πουθεναααα...πουθενααα ....εδω θα μεινει(Καρας)
αμαν φιλε Totis ...τι αγχος ειναι αυτο!!!!
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτό το forum είναι οι άμεσες απαντήσεις σας.
Τα 100Hz της panasonic έναντι της Samsung πόσο πρέπει να βαρύνουν στην απόφασή μου;
Κάποια προσωπική γνώμη από κάποιον που έχει δει και τις δύο να παίζουν για το ποια είναι καλύτερη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.