Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα είπες όλα μια χαρά, τι άλλο να πω....
Τώρα για το τελευταίο σου θέμα, αν και έχω 5 pc, δεν έχει κανένα θύρα HDMI στην κάρτα γραφικών.... (τα έδωσα αλλού τα λεφτά...).
Δυνοπάθησα να βρω την άκρη....αλλά η απόλαυση του ηχοσύστήματος είναι το κάτι άλλο.
Εσύ ως νέος (για αγορά) κοίτα και καμιά νέα ηχομπάρα (γιατί 7.1 δύσκολα θα ακούσεις, όλα είναι μέχρι 5.1!)

Last edited:
Το 8 GB έβγαλε μ.ο 10,4MB/sec - minimum 6,4MB/sec - maximum 24,7MB/sec, accses time1,18 ms, burst rate 11,3 MB/s. Καλό είναι;

Καλό είναι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Τι μάρκα είναι ? Δοκίμασε με κανένα usb φίλου σου κάνε και ένα Update την τηλεόραση και ξαναδοκίμασε

Καλό είναι δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Τι μάρκα είναι ? Δοκίμασε με κανένα usb φίλου σου κάνε και ένα Update την τηλεόραση και ξαναδοκίμασε
Τελικά πρίν 3-4 μέρες πήρα άλλα φλασάκια 8 & 16 gb , και αυτά δούλεψαν μια χαρά. Η αλήθεια πως και στο τεστ που τους έκανα με το πρόγραμμα που μου είπες , τα αποτελέσματα ήταν 3 φορές καλλύτερα.
Όλα καλά λοιπόν.
Τα προηγούμενα φλασάκια είχαν πρόβλημα και τα δύο. Τύχη ε..., και υπόψη ήταν διαφορετικής μάρκας και τα δύο που δε δούλευαν. :firstprize:

Γεια σας παιδες.
Ενα θεμα που δεν εχει θιχτει νομιζω ειναι το internet TV και ειδικα το Youtube.
Eχει καταφερει καποιος να δει βιντεακι σε φουλ αναλυση?
Στο PC επιλεγεις το 1080, στην TV ομως?
Εδω σε θελω μαστορα:BDBDG54:

Εσύ ως νέος (για αγορά) κοίτα και καμιά νέα ηχομπάρα (γιατί 7.1 δύσκολα θα ακούσεις, όλα είναι μέχρι 5.1!)

εγω μαλλον κατελειξα σε αυτη
http://europe.yamaha.com/en/product...gital-sound-projector/ysp-2200__g/?mode=model

με HDMI 1.4a (και ARC)
νε περνας το BDC6900 απο μεσα χωρις problem (υποθετω)
7.1ch και τα παντα ολα..

νεο προιον, παρουσιαστηκε στην IFA οποτε μπορει να αργησει λιγο..

οποτε το set μου ειναι ετοιμο
46C8000
BDC6900
YSP2200

Οκτωμβρη για τα samsung
και το yamaha μολις ερθει

(αμα δεν αλαξω γνωμη μεχρι τοτε :) )

Last edited:
Δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να μπλέξω το φίλο μας παραπάνω σχετικά με τη σύνδεση του 6930 με την uec8000,αλλά επειδή με απασχόλησαν και με απασχολούν κι εμένα οι συνδέσεις του 6930 (μιας και όπως έχω ξανααναφέρει το γλυκοκοιτάζω) και είχα μιλήσει σχετικά και με το φίλο μας dikemon (έχω επισυνάψει pm μύνημα μου σε προηγούμενο μου post σε αυτό το νήμα όπως μπορείτε να δείτε), έχω να πω τα εξής:
Από τις απαντήσεις που μου έδωσε ο φίλος μας ο dikemon κατάλαβα ότι με το καλώδιο HDMI 1.4 που φεύγει από την HDMI out του 6930 και καταλήγει στην θύρα HDMI της uec8000 που έχει το ARC (και αυτή η θύρα σύμφωνα με όσα μου είπε ο φίλος μας dikemon και όσα είδα στο manual της τηλεόρασης στη σελίδα της samsung είναι η HDMI 1) κατάφερε με χρήση του ARC και ο ήχος από τα απλά τηλεοπτκά κανάλια και επιστρέφει στο 6930 κι έτσι ας πούμε παράδειγμα για να γίνω αντιληπτός:
Αν έχει το mega που έχει στερεοφωνικό ήχο ακούει στερεοφωνικό από τα ηχεία του 6930 (σε αυτή την περίπτωση ας μας αναφέρει ο φίλος μας dikemon αν ακούγονται μόνο τα δυο μπροστά) αν στη συνέχεια μετά αλλάξει κανάλι και βάλει το Novacinema HD και η συγκεκριμένη ταινία που παίζει έχει ήχο 5.1 τότε αυτόματα αλλάζει και ακούει 5.1

Επίσης είμαι περίεργος με την οπτική είναι όπως προτείνει ο φίλος μας ο Νίκος θα δουλέψει? Μήπως δεν κάνει pass through (χωρίς δηλαδή να τον επεξεργαστεί) τον τηλεοπτικό ήχο προς τον ενισχυτή μέσω της οπτικής ίνας??
Το λέω αυτό γιατί σε αυτό το thread

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=64834&page=18

από το post 178 και μέτα ο dk80 αναφέρει παρόμοια ερώτημα και αναφέρει πως από οπτική δεν έλύσε το πρόβλημα παρόλο που στο PS3 ;exei 5.1 με τον ίδιο τρόπο!
Επίσης για να μην κάνω παρόμοια post,σας προτρέπω να κοιτάξετε ξανά τα post από το δικό μου με αριθμό 672 ,στο παρόν νήμα για να δείτε τι ακριβώς ρωτούσα το φίλο μας dikemon και πως το έχει επιτύχει...

Ελπίζω να διαλευκάνουμε το θέμα των συνδέσεων του 6930 με τα παρακάτω:

1.με τα τηλέοπτικά κανάλια ώστε αναλόγως του προσφερομενου ήχου στο εκάστοτε κανάλι να έχουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα στο 6930 σε κάθε αλλαγή καναλιού.
2.σωστή σύνδεση δέκτη nova HD με 6930 για τον ίδιο λόγο.
3.σύνδεση κάρτας γραφικών με HDMI στο 6930 για παρακολούθηση ταινιών (DVD,Blu-ray,Blu-ray 3D) μέσω του PowerDVD 10 Ultra Mark II (τελευταία έκδοση με υποστήριξη Blu-ray 3D.

Ειδικά για τη σύνδεση pc με 6930 klp, αν και αναμένω δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά από κάποιο φίλο μας!

Φίλε dikemon αν σου είναι εύκολο πάρε και εσύ θέση ποθ ξέρεις το θέμα από πρώτο χέρι ώστε να μας λυθούν όλων οι απορίες σχετικά!

Φιλικά,
Μάνος.

Να προσθεσω μονο εδω οτι απο το manual της τηλεορασης φαινεται οτι και οι 4 διαθεσιμες HDMI ειναι 1.4. Παρολα αυτα προτεινεται (σελιδα 8 στο αγγλικο manual) να χρησιμοποιειται η HDMI 1 για συνδεση HDMI-DVI connection ενω ρητα επισης προτεινει για ARC μονο την HDMI in 2.
Nikos

Φίλε Νίκο,μόλις ξανακοίταξα το manual και έχεις απόλυτο δίκιο,αναφέρει τη θύρα HDMI in 2 της τηλεόρασης ως κατάλληλη για το ARC.Το είχα δει πριν καιρό και το θυμόμουν λάθος,ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση!
Παρόλα αυτά και το είχε επισημάνει αν θυμάμαι πιο παλιά ο φίλος μας ο dikemon ότι παρόλο που αναφέρει στη 2,o dikemon μόνο στην 1 κατάφερε να του δουλέψει!Τώρα από το συνάδελφο ακούμε πως δεν δουλεύει σε καμμιά θύρα!Δεν ξέρω τι να πώ!
Έψαξα και το manual toy 6930 από ττη σελίδα της samsung και δεν είδα κάπου να αναφέρει ρητά αν η HDMI out του 6930 υποστηρίζει ARC!!Το μόνο σημαντικό ίσως που βρήκα είναι στη σελίδα 35 του ελληνικού manual του 6930 όπου και αναφέρει ότι:
"Τα σήματα ήχου που μεταφέρονται μέσω του καλωδίου HDMI μπορούν να ενεργοποιηθούν/απανεργοποιηθούν:
Off (Απανεργοποιημένο) :Το βίντεο μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω του καλωδίου σύνδεσης HDMI ,ενώ ο ήχος εξέρχεται αποκλειστικά μέσω των ηχείων του προιόντος.
On(Ενεργοποιημένος) : Τα σήματα βίντεο και ήχου μεταδίδονται μέσω του καλωδίου σύνδεσης HDMI και ο ήχος εξέρχεται αποκλειστικά μέσω των ηχείων της τηλεόρασης σας."

Και αμέσως από κάτω αναφέρει τη σημείωση:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο ήχος HDMI μιξάρεται αυτόματα σε 2 κανάλια για τα ηχεία της τηλεόρασης.

Λέτε να έχει να κάνει με αυτή τη ρύθμιση ή καμμία σχέση?

Έχω μπερδευτεί ! Πως δούλεψε στον φίλο μας τον dikemon ενώ στον vvougiatzis όχι αν και δοκίμασε και σε όλες τις HDMI της τηλεόρασης!

Σίγουρα είναι HDMI 1.4 το καλώδιο που χρησιμοποιήθηκε γιατί το ARC δουλεύει μόνο στα καλώδια HDMI 1.4 απ'όσο έχω διαβάσει!Μήπως είναι καλώδιο HDMI 1.4 της οκάς (αν και δεν ξέρω αν έχει να κάνει) γιατί ο φίλος μας dikemon είχε αναφέρει πως είχει πάρει καλό καλώδιο HDMI 1.4 επιχρυσωμένο κλπ)

Ελπίζω να βγάλουμε άκρη παιδιά!Άντε και μαζεύω λεφτά για αγορές...μη μου το χαλάτε τώρα!!

Μάνος.

Last edited:
Φίλε Νίκο,μόλις ξανακοίταξα το manual και έχεις απόλυτο δίκιο,αναφέρει τη θύρα HDMI in 2 της τηλεόρασης ως κατάλληλη για το ARC.Το είχα δει πριν καιρό και το θυμόμουν λάθος,ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση!
Παρόλα αυτά και το είχε επισημάνει αν θυμάμαι πιο παλιά ο φίλος μας ο dikemon ότι παρόλο που αναφέρει στη 2,o dikemon μόνο στην 1 κατάφερε να του δουλέψει!Τώρα από το συνάδελφο ακούμε πως δεν δουλεύει σε καμμιά θύρα!Δεν ξέρω τι να πώ!
Έψαξα και το manual toy 6930 από ττη σελίδα της samsung και δεν είδα κάπου να αναφέρει ρητά αν η HDMI out του 6930 υποστηρίζει ARC!!Το μόνο σημαντικό ίσως που βρήκα είναι στη σελίδα 35 του ελληνικού manual του 6930 όπου και αναφέρει ότι:
"Τα σήματα ήχου που μεταφέρονται μέσω του καλωδίου HDMI μπορούν να ενεργοποιηθούν/απανεργοποιηθούν:
Off (Απανεργοποιημένο) :Το βίντεο μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω του καλωδίου σύνδεσης HDMI ,ενώ ο ήχος εξέρχεται αποκλειστικά μέσω των ηχείων του προιόντος.
On(Ενεργοποιημένος) : Τα σήματα βίντεο και ήχου μεταδίδονται μέσω του καλωδίου σύνδεσης HDMI και ο ήχος εξέρχεται αποκλειστικά μέσω των ηχείων της τηλεόρασης σας."

Και αμέσως από κάτω αναφέρει τη σημείωση:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο ήχος HDMI μιξάρεται αυτόματα σε 2 κανάλια για τα ηχεία της τηλεόρασης.

Λέτε να έχει να κάνει με αυτή τη ρύθμιση ή καμμία σχέση?

Έχω μπερδευτεί ! Πως δούλεψε στον φίλο μας τον dikemon ενώ στον vvougiatzis όχι αν και δοκίμασε και σε όλες τις HDMI της τηλεόρασης!

Σίγουρα είναι HDMI 1.4 το καλώδιο που χρησιμοποιήθηκε γιατί το ARC δουλεύει μόνο στα καλώδια HDMI 1.4 απ'όσο έχω διαβάσει!Μήπως είναι καλώδιο HDMI 1.4 της οκάς (αν και δεν ξέρω αν έχει να κάνει) γιατί ο φίλος μας dikemon είχε αναφέρει πως είχει πάρει καλό καλώδιο HDMI 1.4 επιχρυσωμένο κλπ)

Ελπίζω να βγάλουμε άκρη παιδιά!Άντε και μαζεύω λεφτά για αγορές...μη μου το χαλάτε τώρα!!

Μάνος.

Αγαπητε Μανο εχω τελικα καταμπερδευτει με την ιστορια.
Κανονικα αφου η τηλεορσαση εχει ολες της τις θυρες HDMI 1.4 θα επρεπε ολες να υποστηριζουν ARC με την προυποθεση οτι χρησιμοποιειται καλωδιο 1.4 με επιστροφη ηχου ωστε να εκμεταλευεταιι την δυνατοτητα της θυρας.
Η μονη λογικα εξηγηση του γιατι δηλαδη δεν περναει ηχος προς τα πισω απο μια εξοδο HDMI 1.4 ειναι να εχει χρησιμοποιηθει καλωδιο 1.3 η μια αλλη εκδοχ,η που δεν νομιζω να ισχυει δηλαδη, απο τις 4 θυρες ΗDMI μονο μια να ειναι με επιστροφη δηλαδη version 1.4 ενω οι υπολοιπες 3 να ειναι HDMI 1.3.
Τουλαχιστο η νεες philips το ξεκαθαριζουν. Εχουν μια μονο HDMI 1.4 και τις υπολοιπες τρεις HDMI 1.3
Nikos

Καλησπερα σας και καλοριζικη η samsung tv σας,μια ερωτηση εχω μοναχα να κανω και περιμενω τις απαντησεις σας, ευχαριστω εκ των προτερων.Πως γινεται να ξεκιναει η τιμη της τηλεορασης απο 2530e στα internetικα καταστηματα και ταυτοχρονα καποιος στην Χρυση ευκαιρια να την δινει καινουρια του κουτιου 1400-1500e??? Το καταθετω το βλεπω υποπτο και περιμενω τα σχολια σας ... και παλι ευχαριστω.(Να πω οτι ειμαι σε κατασταση λιγο πριν την αγορασω...)

Καλησπερα σας και καλοριζικη η samsung tv σας,μια ερωτηση εχω μοναχα να κανω και περιμενω τις απαντησεις σας, ευχαριστω εκ των προτερων.Πως γινεται να ξεκιναει η τιμη της τηλεορασης απο 2530e στα internetικα καταστηματα και ταυτοχρονα καποιος στην Χρυση ευκαιρια να την δινει καινουρια του κουτιου 1400-1500e??? Το καταθετω το βλεπω υποπτο και περιμενω τα σχολια σας ... και παλι ευχαριστω.(Να πω οτι ειμαι σε κατασταση λιγο πριν την αγορασω...)

ΔΕν μπορεις να φανταστεις τι περιθωρια κερδους εχεουν τοσο οι πωλησεις χοντρικης (σε καταστηματα) οσο και οι λιανικης σε μας τους καταναλωτες.
Δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου παραξενο με την προυποθεση οτι δεν συντρεχει λογος οπως κομματι που ηταν βοτρινα κτλ..
Νικος

ΔΕν μπορεις να φανταστεις τι περιθωρια κερδους εχεουν τοσο οι πωλησεις χοντρικης (σε καταστηματα) οσο και οι λιανικης σε μας τους καταναλωτες.
Δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου παραξενο με την προυποθεση οτι δεν συντρεχει λογος οπως κομματι που ηταν βοτρινα κτλ..
Νικος

Ο λογος που με πονηρεψε ειναι πως εχει σχεδον ολα τα τελευταια μοντελα σχεδον μιση τιμη και κατω ... εμενα με ενδιαφερει η Samsung EU55C8000 αλλα για να ειμαι και ειλικρινης με τις τιμες που τις δινει μεχρι την 9000 θα αγοραζα(2300e) .Οι τιμες του ειπε πως ειναι χοντρικης απο σπασμενη παλετα και πως εχει λιγα κομματια

Ο λογος που με πονηρεψε ειναι πως εχει σχεδον ολα τα τελευταια μοντελα σχεδον μιση τιμη και κατω ... εμενα με ενδιαφερει η Samsung EU55C8000 αλλα για να ειμαι και ειλικρινης με τις τιμες που τις δινει μεχρι την 9000 θα αγοραζα(2300e) .Οι τιμες του ειπε πως ειναι χοντρικης απο σπασμενη παλετα και πως εχει λιγα κομματια

Απο αποψη χαρακτηριστικων (απεικονιση του μαυρου) η C8000 ειναι καλυτερη. Η C9000 ειναι απλα πιο λεπτη.

Ετσι πιστευω και ξερω και γω.Ασε που θα ειναι η κεντρικη Tv μου που σημαινει οτι θα παιζει και τηλεοπτικο σημα και δεν θα ειναι καθαρα για cine καταστασεις και απο οσο ξερω και κει ανταποκρινετε πολυ καλυτερα απο την 9000 που θελει καλο σημα και καλο υλικο να την ταισεις σωστα???

Ετσι πιστευω και ξερω και γω.Ασε που θα ειναι η κεντρικη Tv μου που σημαινει οτι θα παιζει και τηλεοπτικο σημα και δεν θα ειναι καθαρα για cine καταστασεις και απο οσο ξερω και κει ανταποκρινετε πολυ καλυτερα απο την 9000 που θελει καλο σημα και καλο υλικο να την ταισεις σωστα???
Σωστά!
Λίγο καλλύτερη σε εικόνα η 8000.

Samsung Galaxy s και η οθόνη του κινητού γίνεται μια χαρα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης..!! εύγε Samsung, αυτό το network streaming mkv να έπαιζε θα ήταν το απόλυτο εργαλείο..

2002.0 λέει το επίσημο site της Samsung, με ημερομηνία 16/9.
Η προηγούμενη μού είχε φτιάξει ένα προβληματάκι στο Internet@TV. Λογικά το ΣΚ θα την βάλω.

εγω μαλλον κατελειξα σε αυτη
http://europe.yamaha.com/en/product...gital-sound-projector/ysp-2200__g/?mode=model

με HDMI 1.4a (και ARC)
νε περνας το BDC6900 απο μεσα χωρις problem (υποθετω)
7.1ch και τα παντα ολα..

νεο προιον, παρουσιαστηκε στην IFA οποτε μπορει να αργησει λιγο..

οποτε το set μου ειναι ετοιμο
46C8000
BDC6900
YSP2200

Οκτωμβρη για τα samsung
και το yamaha μολις ερθει

(αμα δεν αλαξω γνωμη μεχρι τοτε :) )
Καλά είναι αυτά που διάλεξες... μείνε εκεί! Σ' αυτά χρειάζεσαι και το 6900???? Νομίζω πως όχι ή κάνω λάθος??? Για γλυκοκοίτα και κανένα άλλο 3D Bluray.... Καλές αγορές.....

Ξέρει κάποιος να μου πει εάν αλλαχθεί η tv του με άλλη λόγω προβλήμματος εάν η samsung δίνει καινούργια ή με άλλη "ελαφρώς " μεταχειρισμένη ; Τελικά η tv μου έχει σοβαρό πρόβλημα .