Στη τηλεωραση έχω συνδεδεμένα 2 hdmi(playstation και nova) και τη κεραία που δίνει ψηφιακό σήμα.
Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει γιατί μάλλον πάω για εγκεφαλικό!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτερων.
Γιώργος
:fahne90:
Mπορεις σε παρακαλω πολυ να μας δωσεις να καταλαβουμε που ειναι το κουμπακι αφης στο τηλεχειρηστηριο?Να δοκιμασω γιατι δνε εχω δει κατι τετοιο.Ειμαι ολος :ears:Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η δυνατότητα να κινήσει κανέις τον δείκτη του browser με το κουμπάκι αφής του τηλεχειριστηρίου, αντί για τα κλασικά βελάκια. Δεν το είχα δει πουθενά ότι υπάρχει και το ανακάλυψα τυχαία!
Mπορεις σε παρακαλω πολυ να μας δωσεις να καταλαβουμε που ειναι το κουμπακι αφης στο τηλεχειρηστηριο?Να δοκιμασω γιατι δνε εχω δει κατι τετοιο.Ειμαι ολος :ears:
georgekallianis ελπιζω ολα να πανε καλα εμ την αντικατασταση και να μην ξαναεχεις τετοια προβληματα!Μπραβο για την αντικατασταση!:SFGSFGSF:
Mπορεις σε παρακαλω πολυ να μας δωσεις να καταλαβουμε που ειναι το κουμπακι αφης στο τηλεχειρηστηριο?Να δοκιμασω γιατι δνε εχω δει κατι τετοιο.Ειμαι ολος :ears:![]()
Λοιπόν, είμαι στον browser και έχω πατήσει το κίτρινο κουμπάκι για να βγει ο δείκτης (όπως του ποντικιού). Και εκεί που τρίβω το κουμπάκι που είναι στο κέντρο από τα βελάκια (το enter ας πούμε) για να βγάλω μια δαχτυλιά, αρχίζει και κουνιέται ο δείκτης στην οθόνη!!!
Η χρήση του μοιάζει με το touchpad που έχουν τα laptop. Ο δείκτης κινείται προς την κατεύθυνση που "τρίβεις" το κουμπί. Από ότι κατάλαβα ο αισθητήρας είναι το περίγραμμα του κουμπιού. Αντίστοιχο κουμπάκι είχα δει σε ένα blackberry.
Σε ευχαριστω.
Θελω πρωτα να δω τι θα μου πουν απο το μαγαζι.
Ποτε δεν τους εμπιστευομαι μεχρι να λυθει το ζητημα!!!
Για το κουμπακι αφης, θα ηθελα και εγω να μαθω σε περιπτωση που μου την αντικαταστησουν τελικα!!!
Σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι.Ουτε καν αναφερεται στο μανιουαλ,ευχαριστη εκπληξη!Ευγε!:SFGSFGSF:
Καλοριζικη φιλε μου!!!και καλες θεασεις.Τελικα σχετικα με το προβλημα που ειχα με την χαλασμενη d7000 το πλαισιο δεν ειχε αλλη να μου την αλλαξει και πληρωσα Ε100 παραπανω και μου εδωσαν την D8000.
Την εστησα και τωρα παιζω grand tourismo 5 se 3D !!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.