Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τοτε ποιο ειναι το ιδανικο τυπο και ποια μαρκα για 40 ιντσων,φιλε μου??

Enοουσα οτι ολες οι τηλεορασεις αυτη την στιγμη που εχουν υπολογιστη ενσωματωμενο δεν ειναι οτι καλυτερο για browsing.

Ξερει κανεις τι κανουμε για να καλιμπραρουμε την τηλεοραση?Καπου διαβασα οτι μειωνονται τυχον προβληματα θεασης με clouding.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ενημερώσω ότι και εγώ είμαι πλέον κάτοχος μιας 46D7000 samsung εδώ και 3 ημέρες. Δυστυχώς όμως τις τελευταίες 2 ημέρες η τηλεωραση μου κάνει κονξες και δεν ανοίγει. Βγάζει κανονικά το λογότυπο της στη αρχή και μετά μόνο μαύρη οθόνη. Μετά από περίπου 10-15 δευτερόλεπτα κλείνει μονή της!
Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία αλλά δεν μου έδωσαν καμία βοήθεια και απλά μου είπαν ότι κάποια στιγμή θα με πάρουν τηλέφωνο.
Στη τηλεωραση έχω συνδεδεμένα 2 hdmi(playstation και nova) και τη κεραία που δίνει ψηφιακό σήμα.
Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει γιατί μάλλον πάω για εγκεφαλικό!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτερων.
Γιώργος
:fahne90:

Στη τηλεωραση έχω συνδεδεμένα 2 hdmi(playstation και nova) και τη κεραία που δίνει ψηφιακό σήμα.
Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει γιατί μάλλον πάω για εγκεφαλικό!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτερων.
Γιώργος

Δοκιμασε να εκκινησεις την τηλεοραση χωρις τα hdmi και την κεραια.Μηπως κατι σου δημιουργει προβλημα και την αναγκαζει να σβησει.Αν συνεχισει να το κανει πας για αντικατασταση απο το καταστημα που την πηρες,εχεις δικαιωμα μεσα σε 14 μερες αλλα καντο οσο πιο συντομα μπορεις,μην δεχθεις με την καμμια επιδιορθωση.:ernaehrung004:

Επι τη ευκαιρια...γνωριζει κανεις τον κωδικο της τηλεορασης οταν θελουμε να συνδεσουμε στο wifi της ενα smartphone που δεν εχει κουμπι WPS για αυτοματη συνδεση?Εψαξα το e-manual αλλα δεν βρηκα κατι για κωδικο.:furious3:

Είμαι κι εγώ περήφανη κάτοχος της 46αρας. Είχε λίγο clouding στην δεξιά μεριά, αλλά μετά από λίγες ρυθμίσεις είναι σχεδόν ασήμαντο (φαίνεται μόνο σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο και δεν το βλέπουν όλοι). Το μόνο πρόβλημα είναι η λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα στο πάνω μέρος της οθόνης όταν δείχνει ανοιχτά χρώματα. Δεν παρουσιάζεται πάντα και συνήθως το βλέπω σε τηλεοπτικό σημά.
Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η δυνατότητα να κινήσει κανέις τον δείκτη του browser με το κουμπάκι αφής του τηλεχειριστηρίου, αντί για τα κλασικά βελάκια. Δεν το είχα δει πουθενά ότι υπάρχει και το ανακάλυψα τυχαία!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση GIXXERAKIA.
Σε λιγο περιμενω τον τεχνικο της samsung να ερθει σπιτι μου.
Θελω να δω το θα μου πει και μετα θα πω στο μαγαζι που την πηρα για να τους μιλησω.
Παντως σημερα το πρωι ξεκινησε κανονικα (περιεργο!!!).
Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως θα πρεπει πρωτα να περνει μπροστα η NOVA για να δινει σημα και μετα να ανοιγω τη τηλεοραση. Το οποιο βεβαια δεν ειναι και το πιο λογικο πραγμα στον κοσμο!!!!
Βλεπουμε.

Oι τεχνικοι της samsung μολις μου ειπαν οτι η τηλεοραση ειναι χαλασμενη και θελει αντικατασταση.
Πρεπει να την παω στο πλαισιο απο οπου την αγορασα για να μου δωσουν καινουργια.

Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η δυνατότητα να κινήσει κανέις τον δείκτη του browser με το κουμπάκι αφής του τηλεχειριστηρίου, αντί για τα κλασικά βελάκια. Δεν το είχα δει πουθενά ότι υπάρχει και το ανακάλυψα τυχαία!
Mπορεις σε παρακαλω πολυ να μας δωσεις να καταλαβουμε που ειναι το κουμπακι αφης στο τηλεχειρηστηριο?Να δοκιμασω γιατι δνε εχω δει κατι τετοιο.Ειμαι ολος :ears: :P

georgekallianis ελπιζω ολα να πανε καλα εμ την αντικατασταση και να μην ξαναεχεις τετοια προβληματα!Μπραβο για την αντικατασταση!:SFGSFGSF:

Mπορεις σε παρακαλω πολυ να μας δωσεις να καταλαβουμε που ειναι το κουμπακι αφης στο τηλεχειρηστηριο?Να δοκιμασω γιατι δνε εχω δει κατι τετοιο.Ειμαι ολος :ears: :P

georgekallianis ελπιζω ολα να πανε καλα εμ την αντικατασταση και να μην ξαναεχεις τετοια προβληματα!Μπραβο για την αντικατασταση!:SFGSFGSF:

Σε ευχαριστω.
Θελω πρωτα να δω τι θα μου πουν απο το μαγαζι.
Ποτε δεν τους εμπιστευομαι μεχρι να λυθει το ζητημα!!!

Για το κουμπακι αφης, θα ηθελα και εγω να μαθω σε περιπτωση που μου την αντικαταστησουν τελικα!!!

Λοιπόν, είμαι στον browser και έχω πατήσει το κίτρινο κουμπάκι για να βγει ο δείκτης (όπως του ποντικιού). Και εκεί που τρίβω το κουμπάκι που είναι στο κέντρο από τα βελάκια (το enter ας πούμε) για να βγάλω μια δαχτυλιά, αρχίζει και κουνιέται ο δείκτης στην οθόνη!!!
Η χρήση του μοιάζει με το touchpad που έχουν τα laptop. Ο δείκτης κινείται προς την κατεύθυνση που "τρίβεις" το κουμπί. Από ότι κατάλαβα ο αισθητήρας είναι το περίγραμμα του κουμπιού. Αντίστοιχο κουμπάκι είχα δει σε ένα blackberry.

Λειτουργεί μόνο στον browser και μόνο εντός τις σελίδας. Δεν κάνει τίποτα στα μενού.

Last edited:
Λοιπόν, είμαι στον browser και έχω πατήσει το κίτρινο κουμπάκι για να βγει ο δείκτης (όπως του ποντικιού). Και εκεί που τρίβω το κουμπάκι που είναι στο κέντρο από τα βελάκια (το enter ας πούμε) για να βγάλω μια δαχτυλιά, αρχίζει και κουνιέται ο δείκτης στην οθόνη!!!
Η χρήση του μοιάζει με το touchpad που έχουν τα laptop. Ο δείκτης κινείται προς την κατεύθυνση που "τρίβεις" το κουμπί. Από ότι κατάλαβα ο αισθητήρας είναι το περίγραμμα του κουμπιού. Αντίστοιχο κουμπάκι είχα δει σε ένα blackberry.

Σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι.Ουτε καν αναφερεται στο μανιουαλ,ευχαριστη εκπληξη!Ευγε!:SFGSFGSF:

Σε ευχαριστω.
Θελω πρωτα να δω τι θα μου πουν απο το μαγαζι.
Ποτε δεν τους εμπιστευομαι μεχρι να λυθει το ζητημα!!!

Για το κουμπακι αφης, θα ηθελα και εγω να μαθω σε περιπτωση που μου την αντικαταστησουν τελικα!!!

To Πλαίσιο με τις D7000 δίνει δώρο το touch remote. Αν το "κυνηγήσεις" λίγο ίσως σταθείς τυχερός με την αλλαγή ;)

Σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι.Ουτε καν αναφερεται στο μανιουαλ,ευχαριστη εκπληξη!Ευγε!:SFGSFGSF:

Δεν το αναφέρουν πουθενά και δεν νομίζω ότι είναι για να προωθήσουν το touch remote καθώς αυτό έχει ένα σωρό άλλες σημαντικότερες λειτουργίες.

Εχθες το βραδυ καθως εστηνα το HTD 5550 διαπιστωσα ενα θεματακι που εχω,οχι της τηλεορασης αλλα της τοποθετησης.:bigcry:

Εκει που ειναι οι θυρες hdmi και στην τηλεοραση αλλα και στο home cinema με το ενισχυμενο hdmi καλωδιο της crystal audio που πηρα δεν μπορω να κανω γωνια στις θυρες και φαινεται στην τηλεοραση ενα καλωδιο χυμα να πεταει και στο ηχοσυστημα δεν μπορω να το βαλω πιο κοντα στην συνθεση με αποτελεσμα να φαινονται καλωδια παντου.

Επισης λογω της επιμονης μου (μη γνωριζοντας οτι βρισκει αντισταση το καλωδιο) να το κολλησω στην συνθεση,στραβωσα-εσπασα το βυσμα του καλωδιου hdmi (αυτο σημερα αντικατασταθηκε με καινουριο).Το θεμα μου ειναι μηπως εγινε καμμια βλακεια με την θυρα hdmi out του home cinema μιας και εχει μονο μια.Ειχε μεινει το μεταλλικο κομματι μεσα και το εβγαλα με μυτοτσιμπιδο απο την ακρη προσεχοντας μην κανω καμμια ζημια,στο καλωδιο τα σιδερακια ηταν ολα ανεπαφα αλλα γυμνα,θα το διαπιστωσω οταν παω το απογευμα στο σπιτι.....

Ακομα δεν προλαβα να δω ταινια και εκανα μλκια.:slapface:

(Οπως καταλαβαινεις nafoka δεν ειχα μυαλο να δοκιμασω το κολπο με το κουμπακι αφης στον browser γιατι ειχα τρελαθει με στησιμο και με οτι συνεβει.:bigcry: )

Κανείς δεν θα είχε μυαλό για το κουμπάκι! Ωστόσο, αν δεν το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, θα μου μπουν ιδέες ότι το φαντάστηκα (πάντως στο σπίτι είχα και μάρτυρα)!!!

Tελικα ολα ΟΚ με το βυσμα,δεν εγινε ζημια στο home cinema.(οχι οτι θα ασχοληθει κανεις απλα το αναφερω απο την χαρα μου.-bye-)

Bρηκα και ανταπτορες για να κανουν γωνια στις θυρες hdmi οποτε δεν θα εχω θεμα με την τοποθετηση στην τηλεοραση και στο blu ray.

Eπειδη δεν με αφηνει να κανω επεξεργασια και να συμπληρωσω μια ερωτηση στο προηγουμενο μυνημα μου την γραφω σε κανουριο ποστ.

Συνδεοντας το home cinema σε ποια θυρα απο τις 4 θα πρεπει να το βαλω στην τηλεοραση για να μην κλεινει αυτη οταν βαζω το fm και να βλεπω στην τηλεοραση τους σταθμους?Ενω ανοιγω το home cinema και ανοιγει και η τηλεοραση μαζι,βαζω fm transmiter για σταθμους και μετα απο λιγο μου βγαζει μυνημα οτι το anynet απενεργοποιητε και με πεταει παλι σε τηλεοπτικο σταθμο.Τι ρυθμιση πρεπει να κανω οεο?

Mαζι με το ερωτημα ποιο πανω μου δημιουργηθηκε αλλο ενα,ελπιζω καποιος να το δει και αυτο και να απαντησει....

Πηρα ενα blue ray (δεν θυμαμαι πια ταινια αυτη την στιγμη καταραμενο αλτζχαιμερ :furious3:) απο τα seven ειδα ωραια και καλα την ταινια με την γυναικα μου και μετα στα features ειδα οτι ειχε την ταινια σε 2D και 3D version.Επειδη εχω μονο ενα σετ γυαλιων λεω θα το βαλω να δω πως ειναι....εβαλα λοιπον να ξεκινησει να παιζει με το 3D και βαζω τα γυαλια,τα ανοιγω,συνδεονταν κανονικα με την τηλεοραση αλλα δεν μπορουσαν να συγχρονιστουν.Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι σε 3D version τα εδειχνε αλλα οχι οπως το καινουριο αλλα με τον παλιο τροπο σαν να ηθελε τα γυαλια τα παλια με το κοκκινο και το μπλε γυαλι.

Οταν πατησα απο το χειριστηριο να γυρισει σε 3D mode συνδεθηκαν αμεσως τα γυαλια αλλα εβλεπα οτι να'ναι.Μαλλον το 3D της ταινιας ηταν το παλιο και ηθελε τα γυαλια τα παλια?Αλλα η ταινια ηταν τωρινη στις καινουριες κυκλοφοριες...ξερει κανεις τι παιχτηκε?:huh2:

Τελικα σχετικα με το προβλημα που ειχα με την χαλασμενη d7000 το πλαισιο δεν ειχε αλλη να μου την αλλαξει και πληρωσα Ε100 παραπανω και μου εδωσαν την D8000.
Την εστησα και τωρα παιζω grand tourismo 5 se 3D !!!!!

Τελικα σχετικα με το προβλημα που ειχα με την χαλασμενη d7000 το πλαισιο δεν ειχε αλλη να μου την αλλαξει και πληρωσα Ε100 παραπανω και μου εδωσαν την D8000.
Την εστησα και τωρα παιζω grand tourismo 5 se 3D !!!!!

Καλοριζικη φιλε μου!!!και καλες θεασεις.