Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειναι συνδεδεμενο το hdmi--> sta rca αλλα χωρις κατι πανω και ακομα ενα hdd.

ειναι συνδεδεμενο το hdmi--> sta rca αλλα χωρις κατι πανω και ακομα ενα hdd.
Το HDD είναι με ρεύμα? μήπως αυτό οφήλετε που ανοίγει η tv??? για βγάλτα για λίγες μέρες να δεις αν το ξανα κάνει!

Βλεπω οτι οσο μεγαλωνει το βαθος εχεις πιο καλη αισθηση 3Δ αλλα μεγαλυτερο crostallk (ειδωλο). Οσο για την ζαλαδα αστα καλλιτερα. Η παθητικη ειναι ασυγκριτα καλλιτερη για 3Δ. Ας εχω και εγω την 46"D7000

Το HDD είναι με ρεύμα? μήπως αυτό οφήλετε που ανοίγει η tv??? για βγάλτα για λίγες μέρες να δεις αν το ξανα κάνει!

ειναι σε ρευμα θα το βγαλω αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι δεν το ξανακανε αλλα ποτε δεν ξερεις.
ευχαριστω

ειναι σε ρευμα θα το βγαλω αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι δεν το ξανακανε αλλα ποτε δεν ξερεις.
ευχαριστω
Εγώ σήμερα είδα τις ρυθμήσεις plaug and play και εκεί έχει να ρυθμήσεις αν θες να ανοίγη μόνη τις η τηλεόραση και κάποιες άλλες επιλογες! ψάξε τες λιγο :p

Μπορείτε να μου πείτε,γιατί όταν κατεβάζω μια ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους και την βλέπω μέσα απο στικάκι η τηλεόραση μου διαβάζει τους υπότιτλους,ενώ όταν είναι σε ξεχωριστό αρχείο με την ίδια ονομασία δεν μου τους διαβάζει.Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ.

Εαν ειναι srt με το ιδιο ονομα πρεπει να στους διαβαζει. Δεν εχω κανενα προβλημα. Ενεργοποιησε απο το μενου υποτιτλοι-ενεργοποιημενοι

Την έχω κάνει την ενεργοποίηση.Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κατεβάζω ταινίες που αναγράφουν οτι οι υπότιτλοι βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο ή όταν η ταινία είναι hd rip.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Την έχω κάνει την ενεργοποίηση.Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κατεβάζω ταινίες που αναγράφουν οτι οι υπότιτλοι βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο ή όταν η ταινία είναι hd rip.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Για καλό και για κακό εσύ κάνε copy paste όλο το όνομα του αρχείο video στους υπότιτλους! (μην αντιγράψεις την κατάληξει π.χ. .avi)
Αν είναι σωστά το όνομα τότε πρέπει να τους δει κανονικά!

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα!ενω η ταινια εχει ενσωματωμένους υπότιτλους,δεν τους εμφανιζει σε καμια ταινια..τι παιζει??
Μπορείτε να μου πείτε,γιατί όταν κατεβάζω μια ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους και την βλέπω μέσα απο στικάκι η τηλεόραση μου διαβάζει τους υπότιτλους,ενώ όταν είναι σε ξεχωριστό αρχείο με την ίδια ονομασία δεν μου τους διαβάζει.Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ.

καλησπερα σημερα παρελαβα και εγω την d7000 και εχω αρκετες αποριες της οποιες σιγα σιγα θα της ποσταρω ...η πρωτη ειναι για το αν η τηλεοραση συνδεεται ασυρματα με το μοντεμ ?

καλησπερα σημερα παρελαβα και εγω την d7000 και εχω αρκετες αποριες της οποιες σιγα σιγα θα της ποσταρω ...η πρωτη ειναι για το αν η τηλεοραση συνδεεται ασυρματα με το μοντεμ ?
Έχει Wifi και έχει πολύ καλό οδήγο μέσα που θα σε καθοδηγίσει!

[h=2]Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια[/h]
quote_icon.png
Originally Posted by vector
ευχαριστω

Εγώ σήμερα είδα τις ρυθμήσεις plaug and play και εκεί έχει να ρυθμήσεις αν θες να ανοίγη μόνη τις η τηλεόραση και κάποιες άλλες επιλογες! ψάξε τες λιγο :p

φιλε μου δεν βρηκα κατι εκει για να ανοιγει μονη της.
χτες παλι 2 φωρες πηρε μονη της.εβγαλα το σκληρο δισκο να δω τη παιζει.περιεργα πραγματα...

Βλεποντας ποδοσφαιρο απο την nova SD ειχα σπασιματα στην εικονα. Οτι και να δοκιμασα στις ρυθμισεις ειχε σπασιμο. Ξερει κανεις κατι;

O δεκτης σου ηταν οκ?
Μηπως ειχες κακοκαιρια και κακο σημα και δεν εφταιγε η tv?

Οχι μια χαρα ηταν ο καιρος. Αποκοδικωποιητης ειναι ο Pace 831 και με την προηγουμενη τηλεοραση που ειχα εδω και ενα χρονο που τον εχω ηταν αψψογη η εικονα. Τι ρυθμισεις εχεις;

καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις καθως ειμαι καινουριος χρηστης της τηλεωρασεις ...
1)η εφαρμογη all share συνδεεται και ασυρματα ? επειδη θελω να συνδεθω με το pc χρειαζομαι καποιο εξτρα εξαρτημα ?
2)τη τυπους αρχειων βιντεο και μουσικης παιζει π.χ αρχεια blue ray , high definition κτλ ?
3)εφοσον ειναι pvr ready σημαινει οτι αν συνδεσω ενα στικακι θα μπορω να γραφω προγραμμα τηλεωρασεις σε αυτο?
4)ποιες ειναι η ιδανικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να εχω την τελεια εικονα για ολα τα πραγματα που θελω να την χρησιμοποιω ? (ταινιες,xbox360,καναλια )