Το HDD είναι με ρεύμα? μήπως αυτό οφήλετε που ανοίγει η tv??? για βγάλτα για λίγες μέρες να δεις αν το ξανα κάνει!ειναι συνδεδεμενο το hdmi--> sta rca αλλα χωρις κατι πανω και ακομα ενα hdd.
Το HDD είναι με ρεύμα? μήπως αυτό οφήλετε που ανοίγει η tv??? για βγάλτα για λίγες μέρες να δεις αν το ξανα κάνει!
Εγώ σήμερα είδα τις ρυθμήσεις plaug and play και εκεί έχει να ρυθμήσεις αν θες να ανοίγη μόνη τις η τηλεόραση και κάποιες άλλες επιλογες! ψάξε τες λιγοειναι σε ρευμα θα το βγαλω αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι δεν το ξανακανε αλλα ποτε δεν ξερεις.
ευχαριστω
Για καλό και για κακό εσύ κάνε copy paste όλο το όνομα του αρχείο video στους υπότιτλους! (μην αντιγράψεις την κατάληξει π.χ. .avi)Την έχω κάνει την ενεργοποίηση.Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κατεβάζω ταινίες που αναγράφουν οτι οι υπότιτλοι βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο ή όταν η ταινία είναι hd rip.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Μπορείτε να μου πείτε,γιατί όταν κατεβάζω μια ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους και την βλέπω μέσα απο στικάκι η τηλεόραση μου διαβάζει τους υπότιτλους,ενώ όταν είναι σε ξεχωριστό αρχείο με την ίδια ονομασία δεν μου τους διαβάζει.Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ.
Έχει Wifi και έχει πολύ καλό οδήγο μέσα που θα σε καθοδηγίσει!καλησπερα σημερα παρελαβα και εγω την d7000 και εχω αρκετες αποριες της οποιες σιγα σιγα θα της ποσταρω ...η πρωτη ειναι για το αν η τηλεοραση συνδεεται ασυρματα με το μοντεμ ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.