pontios16
New member
1) Ναι, ενώ θα έχεις την tv σε ασύρματο δύκτιο,τότε το πρόγραμμα θα σου κάνει αυτόματη προβολή στην tv σου!μπορείς να βάλεις και διάφορα DLNA server!καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις καθως ειμαι καινουριος χρηστης της τηλεωρασεις ...
1)η εφαρμογη all share συνδεεται και ασυρματα ? επειδη θελω να συνδεθω με το pc χρειαζομαι καποιο εξτρα εξαρτημα ?
2)τη τυπους αρχειων βιντεο και μουσικης παιζει π.χ αρχεια blue ray , high definition κτλ ?
3)εφοσον ειναι pvr ready σημαινει οτι αν συνδεσω ενα στικακι θα μπορω να γραφω προγραμμα τηλεωρασεις σε αυτο?
4)ποιες ειναι η ιδανικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να εχω την τελεια εικονα για ολα τα πραγματα που θελω να την χρησιμοποιω ? (ταινιες,xbox360,καναλια )
2)Διαβάζει σχεδων τα πάντα!Avi,MKV(τέτοια είναι τα HD συνίθως),mp4,wmv...Αυτα πιστεύω σε φτάνουν

3)θα συνδέσεις το φλασάκι και θα το κάνεις διαμόρφοση από την TV και μετά θα γράφεις ότι θες και όποτε θες!
4)ρυθμήσεις κανονικά πρέπει να τις βάλεις έτσι όπως αρέσουν σ' εσένα! όμως καλύτερα είναι να έχει κάπου στη μέση κ πιο κάτω τον οπίσθιο φωτισμό,φωτηνότητα χαμιλή, και να δουλέψεις πιο πολύ την αντίθεση για να δώσεις φωτισμό!(να κοιτάξεις και την δυναμική αντίθεση!)