Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις καθως ειμαι καινουριος χρηστης της τηλεωρασεις ...
1)η εφαρμογη all share συνδεεται και ασυρματα ? επειδη θελω να συνδεθω με το pc χρειαζομαι καποιο εξτρα εξαρτημα ?
2)τη τυπους αρχειων βιντεο και μουσικης παιζει π.χ αρχεια blue ray , high definition κτλ ?
3)εφοσον ειναι pvr ready σημαινει οτι αν συνδεσω ενα στικακι θα μπορω να γραφω προγραμμα τηλεωρασεις σε αυτο?
4)ποιες ειναι η ιδανικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να εχω την τελεια εικονα για ολα τα πραγματα που θελω να την χρησιμοποιω ? (ταινιες,xbox360,καναλια )
1) Ναι, ενώ θα έχεις την tv σε ασύρματο δύκτιο,τότε το πρόγραμμα θα σου κάνει αυτόματη προβολή στην tv σου!μπορείς να βάλεις και διάφορα DLNA server!
2)Διαβάζει σχεδων τα πάντα!Avi,MKV(τέτοια είναι τα HD συνίθως),mp4,wmv...Αυτα πιστεύω σε φτάνουν :) στο DLNA θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους,αλλά με φλασάκι τα παίζει όλα κανονικότατα!
3)θα συνδέσεις το φλασάκι και θα το κάνεις διαμόρφοση από την TV και μετά θα γράφεις ότι θες και όποτε θες!
4)ρυθμήσεις κανονικά πρέπει να τις βάλεις έτσι όπως αρέσουν σ' εσένα! όμως καλύτερα είναι να έχει κάπου στη μέση κ πιο κάτω τον οπίσθιο φωτισμό,φωτηνότητα χαμιλή, και να δουλέψεις πιο πολύ την αντίθεση για να δώσεις φωτισμό!(να κοιτάξεις και την δυναμική αντίθεση!)

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι μια χαρα ηταν ο καιρος. Αποκοδικωποιητης ειναι ο Pace 831 και με την προηγουμενη τηλεοραση που ειχα εδω και ενα χρονο που τον εχω ηταν αψψογη η εικονα. Τι ρυθμισεις εχεις;
άσε, εχω το ιδιο πρόβλημαμε τον ιδιο αποκοδικωποιητη κ τηλεοραση.από τοτε που πηρα αυτην την tv μου παρουσιαστηκε το ιδιο πρόβλημα και λύση δεν μπορώ να βρω...αλλος εχει πρόβλημα με την ιδια τηλεοραση???????????????

ερωτηση - το router ειναι στον τεταρτο οροφο και εγω ειμαι στον πρωτο θα χρειαστω καποιον receiver η θα το βρει το δικτυο ? εχω εναν receiver με κεραια ...

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το εχεις και στο HD;
Αλλαξες θυρες HDMI;
Οταν το εχω σε λειτουργια παινιδιου δεν το κανη αλλα ειναι χαλια η εικονα

Το εχεις και στο HD;
Αλλαξες θυρες HDMI;

Κ σε μενα το ιδιο ακριβως. Αλλα λογικα αυτο δεν ειναι λυση! Πριν ειχα μια panasonic plasma κ ολα καλα.. Τωρα...;;;;!!!

Κ hdmi αλλαξα, στο hd το κανει πιο εντονα, μεχρι κ τεχνικο εφερα κ μου λεει πως φταιει ξαφνικα η εγκατασταση...! Εχει κανεις αλλος απο το φορουν αυτη την τηλεοραση κ nova pace 831 να μας πει τις εντυπωσεις του;;;

ερωτησης-αποριες -
1)το router ειναι στον τεταρτο οροφο και εγω ειμαι στον πρωτο θα χρειαστω καποιον receiver η θα το βρει το δικτυο ?
2)διαβασα σε αυτο το θεμα οτι οταν παιζουμε παιχνιδια την γυρναμε στο game mode αλλα χανουμε απο τα γραφικα του παιχνιδιου εχει βρει καποιοσ καποιες ρυθμισεις ωστε να μην εχουμε αυτο το προβλημα και να απολαμβανουμε τα παιχνιδια με τα μεγιστα γραφικα ?

ερωτησης-αποριες -
1)το router ειναι στον τεταρτο οροφο και εγω ειμαι στον πρωτο θα χρειαστω καποιον receiver η θα το βρει το δικτυο ?
2)διαβασα σε αυτο το θεμα οτι οταν παιζουμε παιχνιδια την γυρναμε στο game mode αλλα χανουμε απο τα γραφικα του παιχνιδιου εχει βρει καποιοσ καποιες ρυθμισεις ωστε να μην εχουμε αυτο το προβλημα και να απολαμβανουμε τα παιχνιδια με τα μεγιστα γραφικα ?

αυριο θα παραλαβω την 40αρα μπορει να μου πει καποιος τη πρεπει να κανω για να δω αν ειναι ολα ενταξει με την τν και δεν χρειαζεται αντικαταστασει ? πως κανω cloud test ?

αυριο θα παραλαβω την 40αρα μπορει να μου πει καποιος τη πρεπει να κανω για να δω αν ειναι ολα ενταξει με την τν και δεν χρειαζεται αντικαταστασει ? πως κανω cloud test ? βγηκε η εκδοση firmwire 1021.2 αξιζει να την περασω η να περασω την 1020 ποια ειναι καλυτερη ?

Απο αυτα που διαβασα βελτιωνει την εγγραφη σε φλασακι η σε σκληρο δισκο και την συνδεση στο Ιντερνετ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το εχεις και στο HD;
Αλλαξες θυρες HDMI;
Λοιπόν, σε μένα λυθηκε το πρόβλημα μετα από 1μήνα+...έβαλα hdmi καλώδιο 1.4 highspeed me 12,90 euro απο κατάστημα forthnet,την τηλεόραση σε motion plus - καθαρή εικόνα και ολα καλα!επιτέλους!!απλή η λύση αλλα δεν την ειχα σκεφτεί και μου την ειπε ενας τεχνικός της νοβαπου σε γενικότερη συζήτηση το κατείχε το θεμα...σε αντιθεση με πολλους αλλους τεχνικους της νοβα που μιλουσα στο παρελθον.. ειχα hdmi 1.3 τα πολυ απλα καα φθηνα.πλεον,κανενα πρόβλημα....

ουφφφφφφ επιτελους τελειωσα το διαβασμα.... ειναι πολλες οι 60 σελιδες.... 2 μερες μου πηρε λογω μαγαζιου δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στο διαβασμα....
φυσιολογικα αν ολα πανε καλα θα παραλαβω σαββατο η δευτερα απο κωτσοβολο.. μπορει να μου πει καποιος απο τους ποιο προσφατους κατοχους αν τελικα εχει μεσα 2 γυαλια και το ασημι χειριστηριο η 46αρα? αυτα προς το παρον... τα υπολοιπα μολις παραλαβω..... ελπιζω αυτος που θα παει στην αποθηκη να παρει την δικια μου να εχει καλο χερι και να μου βγαλει οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα....

και μια ερωτηση .. οταν με το καλο την παρω να κανω την τελευταια αναβαθμιση?

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το καλο την παραλαβης. Εγω την πειρα 20/12/2011 και ειχε μεσα 2 γυαλια και το ασημενιο (μολυβι) χειρηστηριο συν τα δωρα της εταιρειας δηλαδη αλλα 2 γυαλια και το χειρηστηριο που ειναι σαν κινητο τηλεφωνο

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το καλο την παραλαβης. Εγω την πειρα 20/12/2011 και ειχε μεσα 2 γυαλια και το ασημενιο (μολυβι) χειρηστηριο συν τα δωρα της εταιρειας δηλαδη αλλα 2 γυαλια και το χειρηστηριο που ειναι σαν κινητο τηλεφωνο

δλδ πηρες συνολικα 4 ζευγαρια και 2 διαφορετικα χειριστηρια?

Αντιγράφω απο το fullhd.gr σε άρθρο του για την νέα σειρά της Samsung ES7000 Smart LED TV:

Στην 'σκιά' κάθε κορυφαίας σειράς, της Samsung, τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μία που διαφοροποιείται κυρίως στον οπίσθιο φωτισμό. Έτσι έγινε πέρσι με τις D8000 & D7000. Έτσι, γίνεται και φέτος με τις ES8000 & ES7000...
H σειρά ES7000, όπως προαναφέραμε διαφοροποιείται από την κορυφαία ES8000, κυρίως στο σύστημα οπίσθιου φωτισμού, με την ίδια σχεδόν, περσινή 'συνταγή'.
Η ES8000 θα διαθέτει την τεχνολογία 'Micro Dimming Ultimate' που αναλύει την εικόνα σε μικρότερα κομμάτια για να βελτιστοποιήσει τον οπίσθιο φωτισμό, αλλά και το ίδιο το σήμα video σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με την Samsung η εν λόγω τεχνολογία αυξάνει 20% την αποδιδόμενη φωτεινότητα, αυξάνει την πιστότητα των χρωμάτων και την αποδιδόμενη αντίθεση.

Παράλληλα μειώνει το 'Halo' εφέ και την παραμόρφωση στην εικόνα.

Όπως αναφέρεται στο φειδωλό επίσημο δελτίο τύπου της Samsung από την CES, η σειρά ES7000, δεν θα διαθέτει το εν λόγω σύστημα.

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, μιάς και πίστευα ότι οι μόνες διαφορές που είχαν οι δύο σειρές ήταν αφενός το περιμετρικό μεταλλάκι και αφετέρου το φωτιζόμενο σηματάκι. Εάν ισχύει αυτό, απορώ γιατί μέχρι στιγμής κανείς δεν τόλεγε ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα πουθενά. Για να μην πούμε για πωλητές σε καταστήματα που έχω ακούσει διάφορα μαργαριτάρια...
Σαν κάτοχος της D7000 με ενδιαφέρει να μάθω εάν είναι έτσι, μιας και η διαφορά τιμής της μιάς σειράς με την άλλη ήταν ελάχιστη ...