Παιδιά καλησπέρα και πάλι.Βρήκα σε ένα site το Teardown της Samsung 55D8000. Είναι πολύ καλό θα έλεγα.http://revision3.com/hdnation/hdtv-dissection#rev3Player
Πιστεύω ότι ίσως σε ένα από τα πολλά πλαστικά κομμάτια που έχει η οθόνη να έχει πέσει λίγο σκόνη ή να μην είναι καθαρό και για αυτό να έχουν σχεδόν όλες clouding?Μία σκέψη κάνω............. (εκτός και αν το πρόβλημα είναι τεχνικό η πλακέτας)
Πίεση στα πλαστικά μάλλον είναι το clouding ...παρά σκόνη.Για αυτο αρκετοί χαλαρώνουν τις βίδες στο πίσω μέρος ,όμως κάτι τέτοιό απαιτεί μεγάλη προσοχή .
Κάτι άλλο που έκανα εγώ το backlight το έχω στο 6-7 και δεν φαίνεται τόσο πολύ το clouding.
πως εχεις τον τονο μαυρου σκουρο, αφου στη φυσικη δεν μπορεις να ρυθμισεις το μαυρο.μηπως εννοεις τον τονο χρωματος?10-88-36 με ποιά επιλογή;Τυπικό,φυσικό ή κινηματογραφική;εγω το έχω 12-90-42 στο φυσικό πάντως,με motion plus καθαρή εικόνα,δυναμική αντίθεση μέτρια και τόνο μαύρου σκούρο
Το πιο πιθανό είναι να ήταν θέμα σήματος της Digea και όχι της τηλεόρασης, συμβαίνει καμιά φορά.Καλησπερα παιδια.Εχω μια d8000 46'' απο τον περασμενο φεβρουαριο.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με clouding και ποιοτητα εικονας,παιζει αψογα.
Το μονο μου με παραξενεψε ειναι οτι εχθες το βραδυ και συγκεκριμενα στον ΑΝΤ1 και Μega μου εβγαλε low signal message με 2 sec διαρκεια και ξανα εμπαινε κανονικα στο καναλι.
Να πω επισης οτι εχω το 001015 ver update. Μηπως το εχετε ξανα δει αυτο το μυνημα? Το καλωδιο της κεραιας ειναι του κουτιου.(ολοκαινουργιο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.