Ειναι σκιασεις που προκαλουνται απο την ανομοιομορφια του πανελ λογο κακης κατασκευης του. Το αποτελεσμα στην θεαση ειναι το λεγομενο banding η κατα αλλους DSE(dirty screen effect) και φαινεται οταν κινειτε η καμερα αριστερα δεξια σε χρωματικο backgroung ανοιχτου χρωματος(οτελικος του Champion League ηταν αθλιος) Αν και εχω ξαναποσταρει φωτογραφιες σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να ανεβασω καινουργιες απο το καινουργιο το πανελ. Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες σε χαμηλο φωτισμο δωματιου σε λευκη καρτα και στην κλασσικη γκρι (uniformity). Προσωπικα το θεωρω πολυ κατω απο το αποδεκτο και η πλακα ειναι οτι και η ιδια η Samsung το θεωρει κατω απο το αποδεκτο γιατι μου αλλαξε το πρωτο πανελ. Απλα μου εβαλε αυτο που ειναι εξισου αθλιο. Απλα η εταιρεια δεν εχει στο λεξιλογιο της τον ποιοτικο ελεγχο.
View attachment 93368View attachment 93369
Προσεξτε τις σκιασεις που ειναι περιφεριακα της οθονης αποτυπωμα του οπισθιου φωτισμου. Αν ηταν μονο αυτο ειλικρινα θα την κραταγα αλλα η θεαση ποδοσφαιριου απο της σκιασεις μεσα στην μεση της οθονης ειναι αδυνατη αφου σε αναγκαζει να το προσεξεις. Ολες η EH6030 που εχω δει μεχρι στιγμης το εχουν και απορω που κανεις απο εδω μεσα δεν το εχει προσεξει. Εκτος και αν ειμαι ο πιο γκαντεμης κατοχος.
Δεχομαι γνωμες και εμπειριες των καινουργιων κατοχων.