Δεν μου το κάνει σε μεγάλη συχνότητα και ειδικά σε τηλεοπτικό είναι αμελητέο! Όσον αφορά τις ταινίες από το media player της το κάνει στην αρχή και μετά ανά πολύ αραιά διαστήματα! Δεν με ενοχλεί αλλά καλό θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου! !
θα την παρει το πλαισιο πισω ομως ?επειδη το κολλημα πλεον το παρατηρω ακομα και σε τηλεοπτικο προγραμμα και το θεωρω απαραδεκτο τι μπορω να κανω?την πηρα απο πλαισιο να την παω πισω?δεν το ανεχομαι να πουλανε ελλαττωματικα προιοντα η SAMSUNG εν γνωση τους!!!!αυριο ληγει το 7ημερο DOA!!!!!να την παω πισω?ΟΛΕΣ οι samsung εχουν τετοιοι θεμα??οι LG?SONY?
αλλο μοντελο?δηλαδη εμεις που την εχουμε την 40αρα θα μας την αλλαξουν τσαμπα?εγω την εχω 6 μερες αυριο που ληγει να την παω πλαισιο θα την παρουν πισω?αφου τα κολληματα τα βλεπω και σε τηλεοπτικο προγραμμα τοτε ΔΕΝ ειναι το κλασσικο θεμα των mkv fps!!!!παντου.Ειναι προβλημα του μοντελου και μιλαμε για πολυ "καλυψη" τοσο απο reviews οσο και απο sites-forums.Στην τελευταια επικοινωνια με samsung μου ειπανε οτι περιμενουμε το firmware του Δεκεμβριου αλλιως παμε οχι σε αλλαγη με 6100 αλλα με ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
και που εχει καλυτερο επεξεργαστη εικονας τι να τον κανουμε αφου καθε λιγα δευτερολεπτα κανει τα γνωστα κολληματα!πουλανε ελλατωματικα προιοντα εν γνωση τους!αλλα φταιμε κι εμεις που τα αγοραζουμε!Η σειρα F Εχει πολυ καλύτερη διαχείριση φωτεινότητας απο την σειρα ES , EH και καλύτερο επεξεργαστή εικόνας καθ ως και πιο ζωηρά χρωματα, εγω θα προτεινα την f 6320 λιγο πιο ακριβη απο την 6100 αλλα αξιζει τα λεφτα της (την εχουν λιγα μαγαζιά όμως αλλα σίγουρα την ειχε το Plaisio μια που την πήρα απο εκει και την χρησιμοποιώ σαν monitor )
ποιον ενσωματωμενο?δεν τον εχω χρησιμοποιησει καν!μιλαω για παιξιμο μεσω hdmi απο media player wdtv live ,απο τηλεοπτικο προγραμμα!!Δεν εχω δει καποιο κολημα με την 6320 ,αλλα δεν πολυ χρησιμοποιησα τον δικο της media player μια που τα βλεπω μεσω pc μονο δοκιματικα ,για κανα 2ωρο σε 3d αλλα ηταν οk
Γεια χαρά φίλε! Εννοείτε πως το πρώτο που κάναμε ήταν η αναβάθμιση λογισμικού, η οποία δεν διόρθωσε και τίποτα.
Όσο για τις ρυθμίσεις που λες, τις κάναμε όλες και πάλι είχε σπασίματα. Μάλιστα μετά από επικοινωνία με τους τεχνικούς το ξέρουν (το βλέπουν) το πρόβλημα, αλλά δεν είναι και ενήμεροι για καινούργια αναβάθμιση! (Προσωπικά δε νομίζω να βγει άλλη για το μοντέλο αυτό.)
Για το PS3, όντως με μερικές ρυθμίσεις, σχεδόν φεύγει αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
Για όλα τα άλλα που λες, εννοείτε δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση μιας και το οπτικό αποτέλεσμα είναι καθαρά σύμφωνα με τις ανάγκες του καθένα και τα....μάτια του! Εμένα για παράδειγμα ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου το 3d της Samsung μιας και ζαλίζει, αλλά για τα γυαλιά που δεν βολεύουν και κουράζουν..
Σ' ευχαριστώ για τα σχόλιά σου και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν πολλούς με αντίστοιχες τηλεοράσεις!
*... όσο για τον φίλο μου, την επέστρεψε την τηλεόραση και ψάχνετε για καινούργια. (Στο δωμάτιο μάλιστα που είχαν τις επιστροφές, υπήρχε άλλη μια 6100 ανοιχτή)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.