Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου το κάνει σε μεγάλη συχνότητα και ειδικά σε τηλεοπτικό είναι αμελητέο! Όσον αφορά τις ταινίες από το media player της το κάνει στην αρχή και μετά ανά πολύ αραιά διαστήματα! Δεν με ενοχλεί αλλά καλό θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου! !

Δεν μου το κάνει σε μεγάλη συχνότητα και ειδικά σε τηλεοπτικό είναι αμελητέο! Όσον αφορά τις ταινίες από το media player της το κάνει στην αρχή και μετά ανά πολύ αραιά διαστήματα! Δεν με ενοχλεί αλλά καλό θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου! !

σε τηλεοπτικο ακομα δεν εχω δει προβλημα!μονο σε τρεις ταινιες που τις εκαναν εκ των υστερων hd! παλιες!

Εγώ το συναντάω και σε καινούργιες ακριβώς όπως σου ανάφερα παραπάνω!

Τελικά ξέρει κανείς γιατί στην οπτική έξοδο δίνει μόνο pcm η DTS NEO 2:5? Οι επιλογές DOLBY DIGITAL και σκέτο DTS είναι αχνές ακόμα και εάν η ταινία που παίζει στον wdtv live media player είναι σε DOLBY DIGITAL.Ο ενισχυτής δείχνει μόνο την επιλογή DTS ακόμα κι εάν η ταινία είναι DOLBY DIGITAL! Δηλαδή η τιβί στέλνει μόνο DTS? Θα τρελαθούμε; εάν από τον wdtv media player ΠΑΡΑΚΑΜΨΩ την τιβί και πάει κατευθείαν στον ενισχυτή μέσω οπτικής τότε όλα μια χαρά.αν η ταινία είναι σε Dolby digital ο ενισχυτής δείχνει αυτό.εάν είναι σε DTS δείχνει dts.μέσω τιβί είναι που στέλνει στον ενισχυτή μόνο DTS NEO 2:5.
Και αυτό το 2:5 τι διάολο είναι;

Last edited:
επειδη το κολλημα πλεον το παρατηρω ακομα και σε τηλεοπτικο προγραμμα και το θεωρω απαραδεκτο τι μπορω να κανω?την πηρα απο πλαισιο να την παω πισω?δεν το ανεχομαι να πουλανε ελλαττωματικα προιοντα η SAMSUNG εν γνωση τους!!!!αυριο ληγει το 7ημερο DOA!!!!!να την παω πισω?ΟΛΕΣ οι samsung εχουν τετοιοι θεμα??οι LG?SONY?

Last edited:
επειδη το κολλημα πλεον το παρατηρω ακομα και σε τηλεοπτικο προγραμμα και το θεωρω απαραδεκτο τι μπορω να κανω?την πηρα απο πλαισιο να την παω πισω?δεν το ανεχομαι να πουλανε ελλαττωματικα προιοντα η SAMSUNG εν γνωση τους!!!!αυριο ληγει το 7ημερο DOA!!!!!να την παω πισω?ΟΛΕΣ οι samsung εχουν τετοιοι θεμα??οι LG?SONY?
θα την παρει το πλαισιο πισω ομως ?

παντου.Ειναι προβλημα του μοντελου και μιλαμε για πολυ "καλυψη" τοσο απο reviews οσο και απο sites-forums.Στην τελευταια επικοινωνια με samsung μου ειπανε οτι περιμενουμε το firmware του Δεκεμβριου αλλιως παμε οχι σε αλλαγη με 6100 αλλα με ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
αλλο μοντελο?δηλαδη εμεις που την εχουμε την 40αρα θα μας την αλλαξουν τσαμπα?εγω την εχω 6 μερες αυριο που ληγει να την παω πλαισιο θα την παρουν πισω?αφου τα κολληματα τα βλεπω και σε τηλεοπτικο προγραμμα τοτε ΔΕΝ ειναι το κλασσικο θεμα των mkv fps!!!!

απλα επειδη αυριο ληγει το DOA απαντηστε μου εαν ειναι να την παω πισω!!

Last edited by a moderator:
Πήρα τώρα και τα κεντρικά της Samsung και το τεχνικό τμήμα και δεν έχουν ιδέα για τα κολλήματα της εικόνας.από το τεχνικό μου είπαν να έρθουν και να την πάρουν και να την ελέγξουν! Έλεος.μας δουλεύουν ότι δεν ξέρουν για το πρόβλημα;;;

Καλησπέρα.
Αγόρασα πριν μια εβδομάδα μια Samsung ue40f6100.
Σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Αν παίζω ταινίες mkv. μέσω usb από εξωτερικό σκληρό,
Κάθε, 5-7 λεπτά, κολλαει, και γυρίζει την ταινία από την αρχή. Ξέρει κανείς που είναι το πρόβλημα?

Εμένα από εξωτερικό media player παίζουν μια χαρά εκτός από τα κολλήματα ανά κάποια δευτερόλεπτα.
Ρε παιδιά πέραν μπας λίγο υπό γωνία την τηλεόραση σαν να ροζιζουν τα χρώματα και είναι λίγο χάλια.διορθώνεται κάπως αυτό ;

Θα μου εξηγήσει κανείς γιατί στην οπτική δίνει μόνο DTS NEO 2:5 οπότε ακόμα και εάν η ταινία είναι σε DOLBY DIGITAL στον ενισχυτή δείχνει DTS αφού η τιβί αυτό του στέλνει;

Εγω λέω να αγοράσω αυτή ή την EH6030. Εσείς που ξέρετε ποια από τις δύο έχει καλύτερη εικόνα με ωραία χρώματα και καλύτερο media player?

Υπαρχει ακομα η ΕΗ6030 ? o media player παιζει σχεδον τα παντα μια χαρα! θα πρεπει αν την εχεις δει καπου, να δεις και την f6100 που ειναι πιο καινουριο μοντελο και να συγκρινεις,για να δεις τι σου αρεσει!

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο. Υπάρχουν και οι δύο στο plaisio απλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω γιατί μου φαίνονται περίπου ίδιες. Ξέρεις αν η εικόνα είναι το ίδιο καλή και στις δύο? Και ποια από τις δύο έχει λιγότερα προβλήματα?

Η σειρα F Εχει πολυ καλύτερη διαχείριση φωτεινότητας απο την σειρα ES , EH και καλύτερο επεξεργαστή εικόνας καθ ως και πιο ζωηρά χρωματα, εγω θα προτεινα την f 6320 λιγο πιο ακριβη απο την 6100 αλλα αξιζει τα λεφτα της (την εχουν λιγα μαγαζιά όμως αλλα σίγουρα την ειχε το Plaisio μια που την πήρα απο εκει και την χρησιμοποιώ σαν monitor )

Η σειρα F Εχει πολυ καλύτερη διαχείριση φωτεινότητας απο την σειρα ES , EH και καλύτερο επεξεργαστή εικόνας καθ ως και πιο ζωηρά χρωματα, εγω θα προτεινα την f 6320 λιγο πιο ακριβη απο την 6100 αλλα αξιζει τα λεφτα της (την εχουν λιγα μαγαζιά όμως αλλα σίγουρα την ειχε το Plaisio μια που την πήρα απο εκει και την χρησιμοποιώ σαν monitor )
και που εχει καλυτερο επεξεργαστη εικονας τι να τον κανουμε αφου καθε λιγα δευτερολεπτα κανει τα γνωστα κολληματα!πουλανε ελλατωματικα προιοντα εν γνωση τους!αλλα φταιμε κι εμεις που τα αγοραζουμε!

Δεν εχω δει καποιο κολημα με την 6320 ,αλλα δεν πολυ χρησιμοποιησα τον δικο της media player μια που τα βλεπω μεσω pc μονο δοκιματικα ,για κανα 2ωρο σε 3d αλλα ηταν οk

Δεν εχω δει καποιο κολημα με την 6320 ,αλλα δεν πολυ χρησιμοποιησα τον δικο της media player μια που τα βλεπω μεσω pc μονο δοκιματικα ,για κανα 2ωρο σε 3d αλλα ηταν οk
ποιον ενσωματωμενο?δεν τον εχω χρησιμοποιησει καν!μιλαω για παιξιμο μεσω hdmi απο media player wdtv live ,απο τηλεοπτικο προγραμμα!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρά φίλε! Εννοείτε πως το πρώτο που κάναμε ήταν η αναβάθμιση λογισμικού, η οποία δεν διόρθωσε και τίποτα.
Όσο για τις ρυθμίσεις που λες, τις κάναμε όλες και πάλι είχε σπασίματα. Μάλιστα μετά από επικοινωνία με τους τεχνικούς το ξέρουν (το βλέπουν) το πρόβλημα, αλλά δεν είναι και ενήμεροι για καινούργια αναβάθμιση! (Προσωπικά δε νομίζω να βγει άλλη για το μοντέλο αυτό.)
Για το PS3, όντως με μερικές ρυθμίσεις, σχεδόν φεύγει αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
Για όλα τα άλλα που λες, εννοείτε δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση μιας και το οπτικό αποτέλεσμα είναι καθαρά σύμφωνα με τις ανάγκες του καθένα και τα....μάτια του! Εμένα για παράδειγμα ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου το 3d της Samsung μιας και ζαλίζει, αλλά για τα γυαλιά που δεν βολεύουν και κουράζουν..
Σ' ευχαριστώ για τα σχόλιά σου και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν πολλούς με αντίστοιχες τηλεοράσεις!
*... όσο για τον φίλο μου, την επέστρεψε την τηλεόραση και ψάχνετε για καινούργια. (Στο δωμάτιο μάλιστα που είχαν τις επιστροφές, υπήρχε άλλη μια 6100 ανοιχτή)

Εγώ πάλι πήρα και το τηλέφωνο της Samsung και μετά μου έδωσαν και πήρα το σέρβις και ΚΑΝΈΝΑΣ από τους δύο δεν παραδέχτηκε το πρόβλημα με τα κολλήματα της εικόνας! μας δουλεύουν μου φαίνεται.βέβαια μου είπαν να έρθουν να την πάρουν να την δουν αλλά είμαι σίγουρος ότι "δεν θα βρουν τίποτα" κλασικά.Και άδικα θα ταλαιπωρηθεί/γρατζουνιστει η τιβί πέρα δώθε!

Ε τοτε μεσω hdmi συνδεδεμενο με pc ,δεν εχω κανενα κολημα και παιζει ,σειρες ,ταινιες, mkv 3d πολλες ωρες την μερα , και ουτε σε τηλεοπτικο ειχα προβλημα μια που για καμια εβδομαδα την ειχα μονο σαν tv. Aλλα δεν εχω wdtv live , μονο pc συδεμενο με HDMI 1.4 (για την 6320 μιλω)

Last edited: