giorgos333
New member
- 4 January 2008
- 36
Παιδιά χθες έβαλα από το στικάκι να δω το Escape From Planet Earth 3D καλό μου φάνηκε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν μια ταινία είναι γυρισμένη σε 3D δεν μπορείς να ρυθμίσεις βάθος 3D (τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα). Όταν μία ταινία είναι κανονική και τη μετατρέπεις από 2D --> 3D τότε είναι που σε εμφανίζει επιλογές για βάθος και άλλα χαρακτηριστικά. Επίσης δοκίμασα πάλι χθες από το Laptop μέσω hdmi και έξοδο με σήμα στα 1080p το Amazing Ocean 3D μου άρεσε πάρα πολύ, φοβερή δουλειά για συμπιεσμένη μορφή.
To HMDMI που χρησιμοποιώ είναι 1.4b 5 μέτρα και όλα λειτουργούσαν οκ.
Σχετικά με την ερώτηση που είχα με το pin της τηλεόρασης που χρειάζεται σε κάποιες ρυθμίσεις, είναι [0000] το εργοστασιακό, μίλησα με tin Samsung.
Φίλε τι κάρτα γραφικών έχεις πάνω στο pc σου? αν είναι nvidia κοίταξε στο Nvidia Control Panel στις ρυθμίσεις ανάλυσης (όταν έχεις συνδεδεμένη την TV) θα σου εμφανίσει την δεύτερη οθόνη και εκεί μπορείς να ρυθμίσεις 720p / 1080p hdmi. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό με τον Win + P(Π) επιλέγεις όχι {διπλότυπο} αλλά {μόνο στον προβολέα} επειδή στο {διπλότυπο} πάιρνει η TV την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή σου κι όταν την άλλάζεις αλλάζει και στην tv. (εκτός και αν το έχεις ρυθμισμένο ξεχωριστά). Για παράδειγμα το δικό Sony Vaio Laptop δείχνει σε full hd η οθόνη του. Είτε στο {διπλότυπο} είτε {μόνο στον προβολέα} full hd βγάζει.
To HMDMI που χρησιμοποιώ είναι 1.4b 5 μέτρα και όλα λειτουργούσαν οκ.
Σχετικά με την ερώτηση που είχα με το pin της τηλεόρασης που χρειάζεται σε κάποιες ρυθμίσεις, είναι [0000] το εργοστασιακό, μίλησα με tin Samsung.
Animus21
Ναι κατάλαβα και σε ευχαριστώ έβαλα πριν από λίγο το PC πάνω άλλα χρειάζεται οπωσδήποτε ρυθμίσεις στην εικόνα δεν είμαι ευχαριστημενος από την εικόνα που βλέπω στο μόνιτορ που είχα πριν της Samsung το είχα σε 1900-1200 ανάλυση καμιά σχέση με αυτό που βλέπω τώρα αν έχεις βρει κάποιες καλές ρυθμίσεις δώσε μου τες γιατί θα σκαλίζω μέχρι το πρωί και δεν θα βγει άκρη.
Φίλε τι κάρτα γραφικών έχεις πάνω στο pc σου? αν είναι nvidia κοίταξε στο Nvidia Control Panel στις ρυθμίσεις ανάλυσης (όταν έχεις συνδεδεμένη την TV) θα σου εμφανίσει την δεύτερη οθόνη και εκεί μπορείς να ρυθμίσεις 720p / 1080p hdmi. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό με τον Win + P(Π) επιλέγεις όχι {διπλότυπο} αλλά {μόνο στον προβολέα} επειδή στο {διπλότυπο} πάιρνει η TV την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή σου κι όταν την άλλάζεις αλλάζει και στην tv. (εκτός και αν το έχεις ρυθμισμένο ξεχωριστά). Για παράδειγμα το δικό Sony Vaio Laptop δείχνει σε full hd η οθόνη του. Είτε στο {διπλότυπο} είτε {μόνο στον προβολέα} full hd βγάζει.
Last edited by a moderator: